"Başkanlığın görev alanına giren temel konular" kısmını ben bulamadım arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı?
rivrivriv
@rivrivriv
rivrivriv tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: SGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (İst.-Akt.-Müh.)
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
başvuruyu yapabilen var mı hata alıyorum ben onaylanma bölümünde
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
@Baelish hocam herhangi bir belge vs götürücekmiyiz ? kimlik kartından başka
-
RE: Merkez Bankası Bilgisayar Mühendisi 2020
@sanseseri Matematik sorularını zihinden yapmak zordu sadece. Herhangi kağıt kalem yasaktı. Bence herkesin 5 sorusu en az burdan gitmiştir. Geri kalanda varsayımlar soruları vardı klasik. Ama bu sınavda başarılı olunmak isteniyorsa kesinlikle matematiğinizin iyi olması gerekir. Geçtiniz maili aldım. Fakat sınav 5 nisana ertelendi o zamana kadar ne olur bilinmez. Virüsten dolayı gitmeyenler olacaktır. Ama sınav çok kalabalıktı. En az 200 insan vardı.
-
RE: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
Alan sınavından sonra ingilizce sınavı mı olacak arkadaşlar prosedürü bilen var mı?
-
RE: Merkez Bankası Bilgisayar Mühendisi 2020
@sonradanmuhendis bende şehir dışından geleceğim. Giren arkadaşlar yetenek sınavından geçildiğini ama alan sınavının zor olduğunu söylediler. Bende kararsızım.Tekrar gel git yapılmalı mı bir hafta için bilemedim. Sınav test olsa bir şekilde belki yapılır. Sınav aynı zamanda klasik sınav. Gidecek misiniz hocam siz?
-
RE: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
@Willsmithh hocam sınav klasik mi olmuş önceden de?
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@beirutde herşey var, ama farklı bir ingilizcesi var sınavın. Close test bizim bildiğimiz yds deki gibi değil. Farklı prepositionlar vardı. Farklı kelime tamamlamaları..Kısacası çok zor bi sınavdı
-
@mia_nur karışık herşeyden var gibiydi, ama kolaydı türkçe matematik tarih coğrafya kpss kıvamında
-
@leviathan22 paragraf sorusu çözün. Ben geçen yıl girdim çok zordu paragraflar ki yds notumda c seviyesinde olmasına rağmen