Arkadaşlar 2020 kpss'den sonra yüksek ihtimal gelecek ilanlar nelerdir?
sanseseri
@sanseseri
sanseseri tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Merkez Bankası Bilgisayar Mühendisi 2020
Hayırlı olsun arkadaşlar. Daha önceki ilanlarda kpss/ales şartı varken bunda yok. Kendi genel yetenek sınavını yapacak. Muhtemelen diğer sınavları içinde aynı şeyi yapabilir.
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
@mini3366 kesinlikle katılıyorum. Hem ertelense bile 1 veya 2 ay sonra vakaların düşeceğini ve durumun iyi olacağını bilmiyoruz. Her gün daha kötüye gidiyor.
-
RE: Netflix Filmleri, Dizileri Öneriler ve Tavsiyeler
Rüzgarı dizginleyen çocuk filmini önerebilirim. Konusunu gerçek hayat hikayesinden alınması sebebiyle ayrı bir izleme zevki sunuyor.
-
RE: Merkez bankası ilanı bu sene gelir mi?
@churcill bir ihtimal kpss'den sonra gelir diye umuyorduk ama gelmeyecek herhalde
-
RE: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
Arkadaşlar bu yıl içinde tekrar alım olur mu sizce? Bu yıl Haziran'da mezun olup 4 gözle ağustos eylül gibi ilanın açılmasını beklerken adamlar Nisanda başvuru açacaklar ve üstelik mezun şartı arıyorlar. Vallahi anlayamadım. Ne olacak bu durum sizce?
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar öncelikle başarılar dilerim herkese. Alan sınavında her bir alan için mi baraj var yoksa tüm alanların ve gynin toplam ortalaması mı 50 olacak. Mesela ben hukuktan 15 doğru yaptım ama alan ve gy ortalamam 50 üstü olunca başarılı sayılıyor muyum?
-
RE: Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
Askerlik tecili 15 gün ile kaybediyorum. Haziran 2020 yapsaydınız keşke
-
RE: 2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Evet, sınav 20 dk geç başladı. Sınav soruları için 45 dk yetersizdi. Çoğu kişi soruların tamamına vakit yetiştirememiştir.
-
RE: 2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Arkadaşlar grup mülakatı hakkında bilgisi olan var mı?
sanseseri tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar mülakat tarihi hakkında bilgisi olan var mı?
-
Diğer haftaya sarkıyor mu hocam? İlk takvime göre 1 buçuk haftaydı sanırım.
-
@muddei-hususi umarım onları mülakattan sonra yapmıyolardır. En azından mülakkatan önce başlamışlarsa erken açıklanır
-
Arkadaşlar bu kadar neden gecikti bilen var mı ya da daha ne kadar gecikecek acaba?
-
Bayramdan sonra hemen yapılır diye düşünüyordum ama 3.hafta oluyor bayramdan sonra. Bu hafta açıklanır umarım.
-
Arkadaşlar mülakatlarla alakalı bir duyumu olan veya kurumu arayan soran var mı?
-
@bts06 siz ne zaman aramıştınız hocam?
-
Arkadaşlar mülakatlarla alakalı bir duyumu olan veya kurumu arayan soran var mı?
-
@muddei-hususi hocam bayramdan sonra mülakat yapılırsa ne zaman açıklanır sizce?
-
@efendy34 banada temmuz yüksek ihtimal gibi geliyor ama hiç belli olmaz ne olacağı. Mülakat olsa bile mülakat sonraki sürecin uzunluğu da önemli.