Bakıyordum da bazı arkadaşlar kendi yetersizlikleri yüzünden haftalardır bekleyen insanları umutsuzluğa sürüklemek istiyor. Ciddiye alınacak bir taraflari yok iptal edilse guy vmy duy hepsi iptal edilir buna ne diyeceksiniz?
Bts06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Cok şükür yılların emeginden sonra benim de olumlu olmuş kazananlara hayırlı olsun kazanamayan dostlar da inşallah en kısa zamanda güzel kadrolara atanırlar. Kalın sağlıcakla.
-
RE: MİT KARİYER TOPLANTISI
Sırf bu başlığa bir kaç şey yazmak için üye oldum. Bu kurumun insanlara yaşattıkları öyle aşağılayıcı ki bunu yazma sorumluluğu hissettim.
Zamanında bu sürece davet mesajıyla dahil olmuştum o zaman ne büyük bir onur duymuştum ülkenin en kritik en prestijli kurumlarından birinden davet almaktan dolayı. Ancak toplamda 18 ay süren her gününe lanet ettiğim beni darmaduman eden bir sürece dönüştü.
İlk gün yapılan umut dolu konuşmalar pompalanan algı yüzünden hepimiz neye ugradimizi şaşırdık sevinçle çıktık o kapıdan o kadar kendimizi kaptırdık ki uzun bir süre ailemize bile bahsetmedik telefonda sosyal medyada en ufak bir konusunu geçirmedik. Süre uzadıkça kendi kendimize burası devletin en mahrem yeri tabi ki uzun sürecek zor olacak dedik kendimizi avuttuk ama bir süre sonra kafayı yeme noktasına geldik aşamalar arası 6 ayı buluyordu tam aklımızdan silecekken telefon alıp yeniden umut bagliyorduk. Velhasıl sürecin olumsuz sonuçlandığını aylar sonra bir mesajla bildirildi.
Buradaki mesele kazanıp kazanamamak değil belki yetersizdim uygun bulunmadım saygı duyarım sonuca ama her seferinde işe çoktan kabul edilmişiz de süreçler bir formaliteymis gibi yansıtılan bu algı bizi mahvetti bir telefonum başında aylarimiz heba oldu. Üst düzey referansı sayesinde bu süreçlerden kolayca sıyrılıp birkac ayda işe başlayanların olduğunu öğrenmek beni en çok yaralayan şey oldu. İş yükü çok diyorlar ince eleyip sık dokunuyor deniyor peki neden her allahin günü yerleşkesinin önüne bir tabur adam yığıp yeni aday davet ediyorlar. Koskoca kara harp okulu 3 ayda 20 bin başvurudan 200 adamı seçip alıyordu da onlar bu işi layıkıyla yapamıyor muydu?
Ben şuan sevdiğim ve iyi para kazandığım bir işte çalışıyorum çok şükür kendimi çabuk toparladım ama bu sürece girip hayatı dağılan arkadaşlarım var. Yazık günah değil mi bu insanların zamanına emeğine umutlarına? Burdan yazınca abartı gibi geldiğine eminim ama sürece girenlerin ve bunları yaşayanların hali ortada. Ah şu işsizlik şu garibanlik yok mu insanlari mecbur biraktiriyor kapısında beklemeye yoksa işin kutsallığından devlet kurumuna inançtan milli duygulardan falan değil bu çekilen çile.
Hiçbir kurum hiçbir unvan insan onurundan ve emeginden daha değerli değildir sevgili arkadaşlar. Bu kurum kimseye hesap vermeme niteliği gereği adaylara böyle bir muameleyi layık görüyor ve bu da en aşağılık varlığa gösterilecek bir muameledir.
Sürece dahil olursanız bir gün dediklerini yapın ama en ufak bir beklentiye girmeyin karşınıza sizi umursayan kimse yok çünkü. -
@pphmuy bunlar hırsını bir yerden çıkarma derdinde muhatap almaya bile gerek yok
-
@michaelcorleone aman hocam naptiniz birilerinin kalbine inecek
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Guy denilen vergi dairesi memurluğu çıkması şu kadro için verilen emeklere çekilen çileye bak. Çok şükür ben çalışıyorum da üzülüyorum kardeşlerimin halini gördükçe. Allah yardımcınız olsun.
-
@buzdevrisid kpssye kendini denemek için giren birkac tanıdığım 77-78 puanlarla bu zor sürece dahil olmadan iş sahibi oldu diğer tarafta yıllarını bir masanın başında harcamış 90 üstü puanlık dostlarımı elemisler hem de boş kadro varken. Allah sabır versin kardeş ben böyle bisey yaşasam kendimi kaybederdim.
-
RE: İş Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021
Kurumun amacı her ilanda sınırlı sayıda en nitelikli personeli bankaya katmak o yüzden hem uzm yard hem muft yard ilanına çıkıyorlar sık sık yoksa toefl alan bir dünya insan var o konuda en ufak bir esnetmeye gitme ihtiyacı yok. Ayrıca gerçekten herkesin çalışmak isteyeceği, imkanları ve kariyer yolu üst düzey bir kurum. Bu forumdan da arkadaşlara nasip olur inşallah.
-
@bts06 tcmb ve sayıştay sınav tarihlerini açıkladı bu sınav da yakında yapılacaktır içiniz rahat olsun herkese çalışmalarında kolaylıklar
Bts06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Hoşçakalın Dostlar.
@paretowilfredo sizin yönlendirmenizle kpssye başlamıştım süreç boyunca hiç sıkılmadan sorularıma detaylıca cevap veriyordunuz şuan o dönemlerde hayalini kurduğum pozisyonda çalışıyorsam sizin de payınız var. Her şey için teşekkürler yolunuz açık olsun.
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Bankaların brüt olarak teklif ettiği maaşlar düşüktür muhtemelen bu teklif de 5100 bruttur. Ancak çok fazla ilave var istanbul tazminatı, dil tazminatı, 4 maaş ikramiye, 2 maaş temettü, prim derken elinize tatmin edici bir miktar geçiyor o konuda endişeniz olmasın.
-
@muddei-hususi kurumda çalışan arkadaşlarım var memnuniyetlerini görüyorum ve potansiyeli olan dostlar için bilgilendirme amaçlı iyi temennili bir mesajdı kimseyi canhıraş savundugumuz yok
-
Kurumun amacı her ilanda sınırlı sayıda en nitelikli personeli bankaya katmak o yüzden hem uzm yard hem muft yard ilanına çıkıyorlar sık sık yoksa toefl alan bir dünya insan var o konuda en ufak bir esnetmeye gitme ihtiyacı yok. Ayrıca gerçekten herkesin çalışmak isteyeceği, imkanları ve kariyer yolu üst düzey bir kurum. Bu forumdan da arkadaşlara nasip olur inşallah.
-
Cok şükür yılların emeginden sonra benim de olumlu olmuş kazananlara hayırlı olsun kazanamayan dostlar da inşallah en kısa zamanda güzel kadrolara atanırlar. Kalın sağlıcakla.
-
@jiji yok hocam bütün mulakatlar tamamlandıktan sonra bakmak lazım bir de araya bayram girdi anca 1 ay oldu daha
-
@merdo dur hocam daha şu bi açıklansın önce
-
@muddei-hususi ben de bu şekilde düşünmeye başladım malesef 1 ay oldu bizim için uzun bir süre ama bürokrasi için henüz çok kısa
-
@statistician1907 ben umutluyum şahsen bayramdan sonraki 4.hafta olacak perşembe, cuma gibi açıklanma ihtimali var bence