@busemy özellikle seçiyorlar devlette çalışan varsa onu alıyorlar ya da başka yeri kazanan varsa ben buna çok şahit oldum. Şu an 60 kişilik alımda ben 4 kişiye baktım belirli bi alanda 2si devlette çalışıyor zaten diğer ikisini de bulamadım. Kimse kimseye acımıyor bu işsizmiş işe alalım olayı yok. Zaten tam liyakat olsa sözlü olmaz. Sözlüde var mıydı kamera hakkını arayabiliyor musun itiraz hakkı koymuşlar mı hayır. Ağladım yazdığın için bu yorumu yazma gereksinimi duydum. Allaha havale et geç onun adaleti şaşmaz ve önüne bak canını sıkma bir yer olmaz bir yer olur.
merdo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Grigori Perelman dünyanın en iyi matematikçilerinden biri bu adamı sözlü sınava soktuğunuzu düşünsenize adamı araştırın çok değişik birisi , iyi matematikçiler değişik olur genelde
-
bu sene tekrar ilan gelir mi sizce bu alım sonlanınca
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@merdo defter notu olan var mı
-
RE: 1 yıl sonraki kendine not bırak
işim güç sahibi falan olmuşum hani , mavi bir araba almışım kredi ile, bi de sarışın sevgilim var düğün hazırlığı yapıyoruz
-
Mülakat Elenme Süreci
Arkadaşlar size bir şey soracağım, 1,5 yıldır sürecin içerisindeyim 5 kez mülakatta elendim ,memurluğa engel en ufak pürüzüm bile yok, sizce vazgeçip başka yollar mı aramalıyım yoksa devam mı edeyim, mülakatlarda canımı cok sıkıyorlar kafaya takıyorum elenince daha çok canım sıkılıyor, sizce ne yapmalıyım herkes açıkça fikrini yazabilir
merdo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Atama İzinleri, 2021 KPSS Alımları, Kamuda Tasarruf ve 2023 Genel Seçimleri
arkadaşlar en son atama izni bir sürü kadro vardı yılın son çeyreği için fakat ilanlar gelmiyor sizce neden
-
sorular yayınlanmış sisteme giriş yapıp sonra itirazlara tıklıyoruz orada
-
cevapları hatırlayanlar toparlayan varsa atabilir mi özelden de olur
-
@merdo defter notu olan var mı
-
iletişim teorileri defter notu olan var canlar kitap aşırı uzun
-
ben yeni ilan deyince açıklanmış, kazananlara hayırlı olsun canlar
-
canlar yeni ilanla ilgili duyum var mı
-
RE: Mülakat Elenme Süreci
en son mülakatta adamın biri özgüvenimi kırdı biraz, nerelerde elendin de buraya geldin gibisinden konuştu, güzel bir azimle ilerliyordum bakalım kendimi toplamam biraz zaman alabilir. Kurum ismi vermiyorum canlar soranlar olmuş özelden
-
Mülakat Elenme Süreci
Arkadaşlar size bir şey soracağım, 1,5 yıldır sürecin içerisindeyim 5 kez mülakatta elendim ,memurluğa engel en ufak pürüzüm bile yok, sizce vazgeçip başka yollar mı aramalıyım yoksa devam mı edeyim, mülakatlarda canımı cok sıkıyorlar kafaya takıyorum elenince daha çok canım sıkılıyor, sizce ne yapmalıyım herkes açıkça fikrini yazabilir