@ksünr hocam sendikalar bu kadar insandan baskın çıkıyor hocam. Biz buna ses çıkarmadıkça daha çok mahçup oluruz her yerden bunun nasıl bi haksızlık olduğunu duyurmaya çalışacağız sesimizi mutlaka birileri duyacaktır. 1500 kişinin daha iş sahibi olması ne demek ya düşünsenize zaten işi olan insanlara tahsis ediliyor bu kadrolar. 1500 kişi daha bu bataktan kurtulacakken kurumiçine gidiyor. Duy'u söylemiyorum bile. Bide Sgk'yı istiyorlar. Tepki göstermezsek herkese geçmiş olsun A101'de kasadan geçirdiğiniz ürünlerin talep esnekliğini hesaplarız artık.
KURUMİÇİ HAKSIZLIKTIR KURUMİÇİ İŞSİZ GENÇLERE İHANETTİR KURUMİÇİ KUL HAKKIDIR KURUMİÇİ KURUMLARIN İÇİNİN BOŞALTILMASIDIR LIYAKAT ESAS ALINSIN KADROLAR GERÇEK SAHİPLERİNE VERİLSİN
noksani tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar 1000 kişi değil 2500 kişi alıyorlar. 1500'ü kurumiçi olmak üzere. Bu kurumiçine ses çıkarmak zorundayız yoksa geçmiş olsun. Duyum diyip umut pompalayanlara fazla inanmayın tepkimizi bile frenlemek istiyor olabilirler. Keşke bu duyumlar gerçek olsa ama kurumiçi belası varken çok zor. Duymlara bel bağlamayın arkadaşlar kurumiçine bi tweette olsa destek verin. Burda ki iyi niyetli kardeşlerimi tenzih ederim.
-
@nic39 hocam siz kurumiçini dürttünüz arkadaş ah dedi hayırdır inşallah:)
KURUMİÇİ HAKSIZLIKTIR -
@nic39 aynen öyle hocam bu kadar haksızlık yeter kurumun da kalitesi düşüyor KURUMİÇİ ile
-
@nic39 hocam arkadaşın hukuk bilgisi mükemmel yalnız bakan onayından geçtiği için iptal ettiremezmişiz:) kurumiçinde ki arkadaşlarına yutturuyor sanki
-
Arkadaşlar herkes bu davanın tarafıdır buradan sormayın herkes takipçisi olursa memnun olurum. Avukat beyin instagram kullanıcı adı comertterdem ne kadar çok olursak o kadar güçlüyüz. Nasıl olsa birileri açar demeyin idare mahkemelerinde dava açmak günah değil ayıp değil. Dava açan sayısı artarsa ücretler vs. Maliyetleri düşecek. Bizden sonrası için sahip çıkalım bizden sonra gelenler rahat etsin. Takdir yüce Türk mahkemelerinindir. Herkesi davanın takipçisi olmaya davet ediyorum.
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Nasıl bir plansızlık bu ? İnsanlar ilan göremiyor. Bari ilana çıkıldıktan sonra ki süreç planlansın. İnsanlar ona göre iki sınav arasından tercih yapardı. Aynı tarihler olduğu bilinse ben ikisinden birine başvurmazdım. Benim yerime de başka birisi girmiş olurdu.
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Kurumiçini görmeye dayanamıyorum o kadar zoruma gidiyor ki arkadaşlar lütfen devam edelim birileri duysun sesimizi
-
@pinarbasi KURUMİÇİ haksızlığını her yerde haykıracağız. KURUMİÇİ HAKSIZLIKTIR
noksani tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 11.12.2021 GUY sınavı
@kaidenalenko hocam telegramdan arama yerine gelir uzman yardımcılığı kpss a falan yazarsanız hepsine ulaşabilirsiniz
-
RE: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@muddei-hususi bizim sınıfın 3 de 1 i yoktu
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@gpale bende sadece bende sanıyordum. Yeni hali hakikaten kötü olmuş
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
@neokeynesyen evet her seferinde yeni başvuru yapmanız gerekiyor
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
@neokeynesyen puanınız yetiyorsa üçüne de başvurabilirsiniz
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@as-soon-as Arkadaşlar bir konuya açıklık getirmek gerek. Alican hoca herhangi bir duyuma dayanmadan sadece tahmin yapıyorum diye belirtti. Yani ortada çelişen bir durum yok. Şahsi görüşüm İbrahim Uslu beyefendinin duyumu ile bağlı kalalım. Üstelik pareto üstadın duyumu ile de paralel.
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@gildostor daha düşük yapan ve kendini denemek için giren arkadaşların sınav sonrası sınav hakkında olan tartışmalara ilgisizliğini hesaba katarsak bu sene de 1-2 puan aşağısı olması muhtemel. Başlıkta aktif olan arkadaşlar büyük oranda ilgili ve başarılı olanlar. Beklentisi olmayan arkadaşlarımız nispeten daha az ilgili.
-
63 buçuk netim var. Sağlam temelim vardı alandan. Tarihe hiç bakmadım. İnsan haklarını da yetersiz kaynaklardan çalıştım sanırım. Sınava ilk girişimdi. Tecrübeli arkadaşların olumlu olumsuz yönlendirici yorumlarını bekliyorum.
-
@çakır 9.soru hangisiydi hocam bi hatırlatır mısınız ?
-
@mencikof soruda marjinal vergi haddi vardı