Hepinize merhaba arkadaşlar şimdi bende 84 alıp evinde oturanlardanım hayalden öte bi şey oldu bize ekmek kazanmak bu zamanda , kendimizi mafettik hiç bi şey yapmadık hepimiz ders çalıştık hepimizin tek hedefi vardı emeklerimizin karşılığını almak bazımız pes etti çekildi, şimdi ben 5 senelik emeğimi de geçtim ben şimdi 90 puan ile listeye giremeyen kader ortaklarımı da geçtim ben şimdi 90 üzeri puanlar ile şimdi listeye girdiğine inanılmaz derecede mutlu olan arkadaşlarımızın yarısının hüsranla Ankaradan dönüşünü düşünüyorum en çok da onlara yanıyor canım bugün gerçekten kendimi geçtim ben ya biz insanlıktan çıktık arkadaşlar ders çalışmak iÇin neler feda etmedik ki hepimiz bilhassa 80 üzeri puanların boşta kalması ne demektir ya . Biz çalmadık dolandırmadık diye mi bi yere gelemedik . Biz hiç kimsenin hakkını yemedik diye mi yüzümüz gülmedi biz emek verdik ya benim ezberim de kıttır ben bu seneler içinde 17-18 karton a4 topu bitirdim yaza yaza ezberlemek için ya . Daha evvel 72-73 puanlar ile işe girenlerin bizden ne artısı vardı biz bunu mu hak ettik arkadaşlar sesimizin artık çıkması gerekiyor ben maddi manevi ne ama ne gerekiyorsa yapmaya razıyım işin sonunda işe girmesem bile bu sistemi düzeltebilmek için ne gerekiyorsa yaparım ama ben bi kişiyim bir elin nesi var iki elin sesi var . Sana da sesleniyorum listede ki arkadaşım hepinizi tebrik ediyorum ama henüz hiç biriniz garantileyemediniz işe girebilmeyi sizinde desteğiniz lazım şimdi sen belki gidip boş dönenlerden olacaksın yani nihayetinde yarınız aramıza o yüksek puanlarınız ile katılacaksınız bunu sizin adınıza da kendi adıma da istemedim açık ve net . Birşeyler yapmalıyız biz hakkımız olanı istiyoruz ya biz hakkımızdan fazla olanı başkasının hakkına düşeni istemiyoruz kadro arttırılmalı en yakın zamanda buna hakları yok hemde hiç kimsenin ... alana yeni hazırlanmaya başlayan veya başlamayı düşünen insanlar ne yapacak biz bu puanlar ile onların önünde olup da verilen kadro sayısı bu kadar kıt ve 3-4 yılda bir alıp yapıldıktan sonra burdan ekmek bulacağına umut eden arkamızdaki insanlar ne olacak ne kadar çok kişiye kıyıldı burda hepimiz farkındayız değil mi boğazım düğüm düğüm hadi ben hasta olarak sınava girdim bu puan ile kaldım da hadi ben gerçekten geçtim de hiç mi acımıyorsun haline sen 90 üzeri ile boşta kalacağına ya 90 üzeri puanın ne işin var guyda bir de yaaa. Hakkı guy mu yani bu insanların mükemmel öte bilgi sahibi olacaksın bu güne kadar hiç bir guyun bilmediği kadar bileceksin ama guy olacaksın bi denetmen değil bi müfettiş değil kurum içinden girip senin amirin olacak adamların emrinde olacaksın nereden bakarsam bakayım midem bulanıyor.......
ksünr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@deli-oğlan onların vakti önemli de senin benim vaktim önemli değil mi bak vakit denen şeyle o kadar insan mağdur oldu yaştan ötürü zaman durmuyor ve aleyhimize dikkatini çekerim . Açıkçası bende artık sabır falan kalmadı . Sen arama biz arar sorarız senin yerine de arkadaşım sen rahatsız etme malum adı rahatsızlık ise biz ederiz kaldı ki en doğal hakkımız oysa ki sormak aramak ..
-
@düdüklütencere ey düdüklü tencere umarım patlarsın da kendinden başka kimse zarar görmez . Yazdıkların çok basit tekrara düşüp durmuşsun cümlelerin düşük , düşüncelerin kendine kalsın . Çek git . Burda 87 alan adam oturmayacak boş boş bu biline o adam da eşek değil çalışmayı bırakacak kadar o da çalışıp 95-100 yapacak puanlarını . Niye kaptırsın ki hakkını 75-76-77-78 alanlara fikirlerine kendine sakla . Git bu dünyayı sen yönet hatta AVM’leri gidip de kapattır güçlüsünüz ya , pazar yerlerini kurdurtma yaşlılarımız yasağı da dinlemiyor yine de pazarına gidiyorlar çünkü . Koru şimdi . Ayrıca bugün başkası hasta idi diyelim diretti sınavı iptal ettirttiler ya ey bugün hasta olmayan benim gibi mağdur olan arkadaşlarım sınav olacağı dönemde bizlerin veya en yakınlarımızın hasta olmayacağının garantisini kim verecek . Nasıl bir dolambaçtayız ya sadece bilgilerim ile sınansa idim hastalık vs herşeyi göze almıştım hakkım olanı almak için ama ben bu kalitesiz fikirleri basit hareketler ile sınanıyorum .. sabır sabır benim gibi sınavın ertelenmesini istemeyen bütün mağdur arkadaşlarıma sabır diliyorum ..
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Geçici görevle akçakaleye göndermişler şehidimizi. Çok acıdım çok ülkenin haline mi daha körpe guy olmuş kim bilir kaç yıl uğraşmış şehit kardeşimizin hayatının son bulmasına mı daha nice şehitlerimize çok üzüldüm çok . Durumlar böyle iken içimden gelmiyor bile ne ders ne de sınav ne de guy vb hayali . Allah hepimize işin de hayırlısını versin ömrün de. Şehitlerimizin de yakınlarına allah güç kuvvet sabır versin🤲
-
Böyle olağanüstü bir dönemde alım yapılıyor buna itiraz var ya asıl maliye bakanlığı bu dönemi bahane edip sınav yapmayabilirdi eğer bu sınav gerekli olmasa idi , herşey 80-90-100 puan almak değil sözüm o ki düşünmek lazım bu dönemde alım yapılıyor şükretmek lazım ötelenmedik diye , ayrıca bu alım artık GİB için ihtiyaç olduğu için yapılacaktır . Biz kapıları aşındırdık oraya buraya 3000guy istiyoruz 2000 guy istiyoruz diye de değil bilgilerinize arz ederim. Hakkı emeği olan kazanmasını temenni ederim . Başarılar
-
İnşallah bu ertelenmesi için uğraşan herkes sınavı kazanamaz gerçekten herşeyi göze alıp da sınava girip bu sınavı geride bırakmak isteyen emek veren herkes kazanır
-
@sokrates12 hasta olan herkese şifalar dilerim. Tek hastalık Kovid-19 değil . Bizim de bi takım sorunlarımız var sağlık , tedavi olmam gerekiyor bu sınav yüzünden erteledim yine sınavın hemen akabinde benim de ciddi tedavi olmam gereken rahatsızlığım var ama bak sınav bizi hastalıktan daha ziyade öldürüyor bizi bitiyor, yeter ki diyorum şu sınav bitsin önümden ders kalksın sağlığıma hayatıma bakabileyim önümü görebileyim 5 sene oldu bu süreçteyim bunu da yaşamayan bilemez , kimse kimsenin acısını bilemez , en önemli şey aile tamam kabul önem derecen belli zaten o zaman oraya yoğunlaş . Benim normal akışı ile giden bir duruma dışarıdan olumlu veya olumsuz şekilde müdahale etmeye çalışanlar canımı sıkıyor mesela ben hiç bi şekilde aramadım müdahale etmedim karar takdir yüce devletimizin nihayetinde yapacak birşey yok ama Allah herkese sabır versin bu çekilecek bir dert değil .
-
@düdüklütencere hayat herşeye rağmen devam ediyor iptal olan hiç bir zaman guy kadar yakın bir tarihte giriş belgelerini yayınlamadı 1 hafta bile geçmedi aradan ya.. o zaman da vakalar yüksekti,,, zaten vakalar hep yüksekti. Hepsi iptal olsaydı bizim ki de olacaktı diye bir genelleme yapamazsınız ki kafanıza göre , bu bir kurum sınavı işe girilecek bu sınavlar ile . Daha iyi olmuştu yasaklar bizim işimize gelecekti , meydan bize kalacaktı belgelerimiz ile gönül rahatlığı ile Türkiye’nin yerinden gidip gelecektik sınava . Hastalık bulaşır dersen bununla hiç bir ilgisi yok geçenlerde evden dışarı çıkamayan felçli bir akrabamız yenik düştü vefat etti . Ölümse gelip bulacak evde de sınavda da kaçamazsın , hastalık ise de yine aynı şekilde aslında . Ben sınava gitmiycem de evde mi durcam ben dursam eşim işe gidip geliyor mecbur kapanabilecek miyiz tam mümkün değil , neydi bu gayretiniz çabanız . Biz burda birbirimizi bilmiyoruz arkadaşlar ama vebal aldınız haberiniz olsun ben devletime kurumuma asla kızmıyorum bu kez onlar herşeye rağmen sınav yapacaktı sınav dağılımını bile düşünmüşler ortaokullara kadar dağıtmışlar 5000 kişiyi önlem vardı , siz yaptınız siz başardınız ikidebir iptal olsun sınav diye kurumu arayanlar sınav yüzü görmek size nasip olmasın, benim gibi sürece müdahale etmeyip bu sınava herşeye rağmen girmek isteyenlere de umarım en yakın zamanda en iyi kadrolarda iş sahibi olurlar, hain insanları hainlikleri ile bırakıyorum he bi de ALLAH’a havale ediyorum ...
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu KPSS serüveninde 4. Yılıma girdim 3 KPSS gördüm 2 kurum sınavı geçen yıl yapılan guy sınavını 1 soru ile kaybettim hala daha bekliyorum bir guy gelsin hiç olmazsa bir kurum sınavına daha girebileyim. Tabi bu süreç içinde de evlendim . Şu an evliyim . Hayat çok acımasız ya. Arkadaşlar size tavsiyem bir yandan bırakmayın dersleri fakat diğer yandan da hayatınızı yaşayın kendinizi mahrum bırakmayın dün vardık bugün varız ama yarın olmayabiliriz . Herkese sabırlar diliyorum
-
@homecinomiss sadece bizi mi ailelerimizi de bitirdiler yazıklar olsun 4. Senem 3 KPSS gördüm bu zaman zarfında sadece 1 guya katıldım çünkü 1 guy açıldı 2 puanla yazılı sınavı kaybettim hala daha beklemekteyim bir umutla. Başka hiç bir işe yöneldiğim yok zaten özel sektör banka deneyimim var bankaya dönmek istesem onca emeği kenara atıp banka alımı da yok
ksünr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@mahlas bence doğru boş yere konuşulmaz herhalde ve duyum peşisıra ilanı getirir en yakın zamanda tetikte olmak lazım başarılar dilerim
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Merhaba arkadaşlar , 2021 KPSS’de 85 ve de 90 alan arkadaşların sıralaması nedir bilen varsa yazabilir mi rica etsem herkese başarılar iyi çalışmalar dilerim
-
RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
Merhaba arkadaşlar 2020 KPSS de 88 alan kişinin net sayısı kaçtı acaba bi de tam olarak sıralaması teşekkür ediyorum
-
RE: 2021 KPSS A Hazırlık
Bugün tam 1 ay oldu çoğumuzun göçük altında kaldığı üzerinden geçeli tam 1 ay .. umut tükendi yüreğimde çok zorlanıyorum 2016 dan beri bu KPSS serüveni içindeyim 2 guy bir duy sınavını kaybettim hiç mülakat göremedim umudum tükendi gücüm gelmiyor ama bunca zaman öğrendiklerim boşuna mıydı araftayım sanki çaresizim .. siz ne durumdasınız guy zedeleri kader ortaklarım
-
@locke mülakata bile kalsaydık ilerisi de garanti değildi ki oysaki
-
@ksünr çok mu uzun oldu bu Metin ya kesecek yerleri kesebiliriz fikri olan varsa elbirliği ile halledelim arkadaşlar .?
-
@locke inşallah hocam valla ben bişey diyim mi kimse cesaretsiz olmasın bunca derslerin içine gömdük biz kafamızı yıllardır onların üstesinden geldik de asıl en önemli şey hakkımızı almak onu mu halledemeyeceğiz. Biz hakkımızı aramayı da öğrendik..Birlikten kuvvet doğar bunu hep birlikte çözeceğiz
-
@gizem2020 arkadaşlar NAZLI ÇELİK’ten de sesimizi duyurmasını isteyelim diyorum ben ?
-
@gizem2020 güzel bir Metin hazırlamışsınız elinize sağlık , ben biraz ekleme çıkarma yaptım kendimce ama bi bakarsanız . Yanlış bir yer varsa düzeltelim en iyi şekilde sunalım diye düşündüm
-
Merhabalar biz İİBF mezunlarının sorunu şöyledir ;
Biz yıllardır Gelir Uzman Yardımcılığı için uğraş veren en azımız lisans mezunu olan bu ülkenin birer vatandaşıyız.Elimizde kayda değer bir KPSS puanımız olmasına rağmen alımların düzenli olmamasından ötürü ve puanların geçerlilik süresinin ise 2 yıl ile sınırlı kalmasından ötürü bizler her sene KPSS ye girip sürekli yüksek puan almak zorundayız. 2018 yılında almış olduğumuz puanlarımızı kullanamadık bile çünkü 2018 den beri gelir uZman yard. Alımı olmadığı iÇin 2020 de yapılacak olan sınav Kovid-19 sebebiyle 2021 e ertelendiği için-yani alımların arası çok açıldığı iÇin- bizlere uygun görülen kadro sayısı yetersiz olduğundan sınav tarihinde görülmemiş taban puanlar ile kapatmıştır . Bizler gelir uzman yardımcısı olabilmek için KPSS haricinde ayrıca 20 farklı branştan sorumlu tutulup zorlu bir sürece tabi tutuluyoruz. Ancak bazı sendikalar sırf rant sağlamak pahasına bizim olan kadroların kurum içine verilmesi için destek oluyorlar. Şöyle ki biz donanımlı olan gençlere 3 sene alım bekledikten sonra 1000 kişilik kadro tahsis edilirken kurum içi denen rezalet bir durum ile 1500 Gelir Uzmanı ve 1500 Defterdarlık Uzmanı olmak üzere toplam 3000 kişilik kadro tahsis ediliyor ve bizlerin işimizde uzman olmamız gereği bilmemiz gereken bilgilerin yarısını bile bilmeyen kurum içindeki şoför, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, odacı ve B grubu memurlar vs. bizlerin yerine uzman yardımcısı bile olmadan direkt uzman olarak atamalarının yapılması gibi bir adaletsizlik olacaktır. Bu durum resmen hak yemektir. Bu kadrolar bizim hakkımızdır.Uzman ve uzman yardımcısı olmanın şartları 4 yıllık İİBF bitirmek ve KPSS A grubundan yeterli puan almaktan geçmektedir. Bizler bu aşamaları tamamlamış olmamıza rağmen görmezden geliniyoruz. 13 Mart’ta yapılan Gelir uzman yardımcılığı sınavında 5-6 senelik emeğimizin karşılığı ile 90 puan alıyoruz ve ona rağmen açıkta kalıyoruz. Bizler bu sürece işsiz olarak devam ediyoruz işsiz olduğumuz iÇin de ekonomiye ailelerimize de bir külfetiz dershane için yaptığımız harcamalardan kırtasiye harcamalarımıza kadar bitmek bilmeyen bir harcama silsilesi içerisindeyiz.Artık birilerinin bu duruma dur demesi gerekiyor. Bizim hakkımız olan kadroları Kurum içine verilmesine rıza gösteremiyoruz, bu durumu sineye çekemiyoruz bizler kpss den 80+ puanlar alıp kurum sınavından yine 80-90 puanlar alıp bize ait olanın bizle eş olmayacak istihdam sorununu zaten çözmüş olan kurum içine verilmesine göz yumamıyoruz . Ülkemizde 500 bin İİBF mezunu varken zaten bir avuç içi kadar bile atamalarımız olamıyorken biz susup yüksek puanlarımız ile evlerimizde oturamayız biz hakkımız olanın peşindeyiz kimsenin hakkı olanı yemenin değil davamız ekmeğimizin davası bu yolda sesimizi duyurmak adına sarf edeceğiniz her bir sözcük iÇin sizlere her birimiz ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz Ece hanım sizden bir ricamız da hazine ve maliye Bakanımız Lütfi Elvan’a çağrıda bulunmanız. Eğer kuruma uzman, uzman yardımcılığı kadrolarına ihtiyaç varsa 3000 kişilik kurum içi alımı iptal edilip o kadroların biz İİBF mezunları için verilmesini istiyoruz.İlginiz için Biz Tüm İİBF’liler olarak çok Teşekkür ederiz Ece hanım.