Kurumu aramak, oradaki memur arkadaşları bunaltmaktan, onların vaktini almaktan başka hiçbir işe yaramaz. Arayarak sadece insanların işine engel oluyorsunuz. Amirler ne derlerse o olacak, sizin aramanız hiçbir şey değiştirmeyecek. Lütfen bekleyin.
Deli Oğlan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Adalet Bakanlığı personeli olarak desteklerimiz sizizle
-
87 puan ile dışarıda kaldık. Adaletiniz batsın.
-
@duha iğneleyici bir mesaj atmışsınız ama bekleyen arkadaşlar için bir katkım olsun istedim, kpss vb. sınavlara odaklanılması için, inşallah herkes için süreç hızlı ilerler ve güzel sonuçlar alınır. Bir karar değişikliği olur da açıklanma durumu olursa seve seve onu da söylerim. Şimdilik durum bundan ibaret.
-
Arkadaşlar üzgünüm ama ilk önce gelir uzman yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanacak, daha sonra defterdarlık uzman yardımcılığı mülakat sonuçları. Kesin bilgidir. Selamlar.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@saul-goodman Önceki yıllarda ertesi gün açıklanıyordu neden olmasın bu hafta.
-
@deli-oğlan 700-800 civarı dersek daha sağlıklı olur ( uzmanlığı alınca 7. Dereceye geçildiği varsayımıyla)
-
@mrvguy arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştım ama değmezmiş gerçekten, mülakata kaldım gibi bir cümle kurmadım, önceki mesajlarda mülakata kalamadığımı belirttim zaten, guy mülakatlarını bekliyorum, ikisi de birbiriyle bağlantılı olduğu için guy ile ilgili bilgi peşinde koşarken önce guy un sonra duy un açıklanacağı bilgisine ulaştım, telegram grubu olduğunu dahi şimdi sizden duydum.
Deli Oğlan tarafından gönderilen son iletiler
-
Ankara çağırmaya başladı, aradılar isterseniz tebligatı elden alıp yarın başlayın, isterseniz eve yollayalım dediler.
-
@deli-oğlan evraklarını teslim eden adayların dosyalarını hemen gönderiyorlarmış soruşturma için, 13 ağustosu beklemiyoruz dedi görevli bayan, 2-3 ay süreceğini söyledi soruşturmanın, daha sonrasında çağırmaya başlayacaklarmış.
-
Ankara için de belgeler istendi.
-
@guyduy24 C
(70-79) 54 TL
B (80-89) 108 TL
A (90-95) 162 TL
A (96-100) 216 TLBaşladıktan sonra sınav sonuç belgesini vermeniz yeterli.
-
@deli-oğlan 700-800 civarı dersek daha sağlıklı olur ( uzmanlığı alınca 7. Dereceye geçildiği varsayımıyla)