ne kadar maaş alıyorlar bilgisi olan var mı
themustafakemal
@themustafakemal
themustafakemal tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı SınavıKPSS A içinde yayımlandı
gerçekten sınava çalışma konusunda yardımcı olacak hayırsever var mı

-
peki arkadaşlar nasıl hazırlanmam konusunda bana biraz yol gösterir misiniz?
-
sıfır bilgiyle ilk giriş de mülakata kalan var mı acaba ?
-
arkadaşlar bu sınava ilk kez hazırlanacağım sadece bu sınav odaklı hazırlanacağım tavsiyeleriniz nelerdir acaba?
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
arkadaşlar teftişlerle beraber ne kadar alıyorlar sizce?
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
arkadaşlar iç kontrolör yardımcılığının maaşı ne kadar tercih edilebilecek bir meslek mi bilgi verir misiniz, bir de 2021 yılı için alım olur mu sizce ?
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü MülakatlarıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@idarihakimmm altyapım yok hocam ilk girişim olucak daha önceden çalışıyordum 1 ay izin aldım full konu kasıp 1 ay da soru çözümü yapacağım
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü MülakatlarıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@2pacalypse yok hocam şey demek istiyorum 1 ayda konuları bitirip geri kalan 1 aylık sürede soru çözümüne ayırabilir miyim?
-
arkadaşlar idari hakimlik için çalışıyorum da anayasa ve idare hukuku bitti, 1 ay izinliyim iş yerinden izin aldım yetiştirebilir miyim sizce ? gerçekten tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim yetiştiremeyeceksem bırakacağım çünkü