Otobüs biletlerinin fiyatı uçmuş. Kalacak yer desen cumartesi sınav olduğu için cumadan git geceleği bilmem kaç tl + yemek. Salı mülakat var. En az 500tl masrafım var sırf bunun için kpssye başvuramayacağım 2020 puanıyla bir sene daha idare edeceğim. Kimsenin bizi zerre umursadığı yok. Herkesin maddi durumu süper değil. Bu kazanan 300 kişinin en az 100 ü boşuna masraf yapmaz duya vym’ye falan girmezdi. Yazık biz gençlere bu durumu duyurmadığım yazmadığım yer kalmadı nerdeyse mağduriyet oluşacak diyoruz kimse dinlemiyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
guyduy24 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@deli-oğlan daha önce atanan arkadaşlar 1-1buçuk ay sürdüğünü söyledi soruşturma, bu kadar sürer mi yaa
guyduy24 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@gamador yok bu değil tablolu bir çok gelirin giderin olduğu hesaplama sorusundan bahseiyorum
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Maliye sorularını derleyen var mı arkadaşlar bir kaç çetrefilli olan sorular? Mesela bütçe dengesi hesaplamalı soru, kkgbye neler dahildir, şerefiyeler ile ilgili soru faiz ile ilgili soru, etkinlik ile ilgili bir soru vardı
-
@gözde-0 bana da küçük şehirlerde daha kısa sürebildiğini, ankaradakilerin genelde uzun sürdüğünü söylediler galiba emniyetlerin yoğunluğu ile alakalı nüfus vs ile
-
@deli-oğlan daha önce atanan arkadaşlar 1-1buçuk ay sürdüğünü söyledi soruşturma, bu kadar sürer mi yaa
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Arkadaşlar yds li olup direk sözlü mülakatla alan kurumlar meslekler hangileri, kalkınma birlikleri vs hariç
-
Arkadaşlar yabancı dil tazminatı hakkında bilgisi olan var mı? Miktarı ne kadar olur ve istenen belgeler kısmında mı istenir yoksa çalışmaya başladıktan sonra mı? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
-
@gizo11 peki bu miktar bekar bir çalışan için dimi, bir de bes kesintisi dahil mi değil mi?
-
RE: İlbank
Arkadaşlar guy duy kadrolarıyla karşılaştırıldığında sizce hangisini tercih ederdiniz? Uluslararası daire başkanlığına başvurdum bu yds puanıyla guy vs de olmak istemiyorum ama sözleşmeli olması da düşündürüyor
-
RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
Kazananlardn ankara mülakat listesinde olan var mı
-
RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
Arkdaşlar kazananlardan ankara guy mülakat listesinde olan var mı acaba, bilginiz var mı