Kaç aydır bilmem kaç kere umutla oturup ders çalışmaya başlıyorum sonra aksi bir duyum herşeyden soğuyorum, sonra tekrar bi duyum, hadi otur heyecanla başla sonra yine hüsran.. arkadaş tamam çalışalım gelmezse kpss var zaten de 2 senedir kpss dışında bir sınava giremiyoruz.. kime sorsak vergi dairelerinde açık var deli gibi ihtiyaç var ama ilana gelince 2 yıldır bir icraat yok.. yazık günah mahvolduk.. hayır madem ilkbahar sınav ilan nezaman gelecek.. şimdi gelse Mart sonu sınav zaten.. ilan mı ilk bahar, sınav mı ilkbahar..yok herşey hazır onay yok.. yok 1500 teyit ettirildi.. yok yaza kaldı.. yok sayı 1000.. yok sayı 2000.. hocasi çıkar reklam için 2750 der.. diğeri memurlar net 2000 kadro izni haberi görür dakikasına GUY kursu tweeti atar.. ya işsiz,moralsiz, parasız pulsuz, dipteyiz Arkadaş.. yazıktır günahtır artık..
nic39 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hayır benim anlamadığım daha 2 ay önce KPSS ye girdin mi girdin o zaman da virüs var mıydı vardı? Sayıştay a girdin mi girdin? İdari hâkimliğe girdin mi girdin? Şimdi sınav iptal başvuran herkesi atanmış saydık.. 1 haftaya atandığıniz ile gidin derseler gidecek misin ? Hem de koşa koşa.. daha da birşey yazmam... hakkımızda hayırlısı
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Gib hala çalışmalar dewam ediyor diyor:) sanırım ilanı da sayın bakan twitter dan verecek:)
-
Şimdi bu sınavda gerçekten bilen ile bilmeyen mi ölçüldü tam anlamda? Sakın yanlış anlaşılmasın kazanan arkadaşların başarısına gölge düşürmek değil niyetim.. haklarında hayırlı olsun.. ama 86 kpss kusur puanla 90 sınav puanıyla 1 doğruyla dışarıda kalan arkadaşlara başarısız mı diyecez!! ??.. biraz daha calissaydin olurdu sınavı değildi ki.. sen detayına kadar bildiğin konunun başlığını sormak bilgi ölçmek mi? Daha özenli sorulmaz mı gerçekten.. ya da hiç düşünmeden haksızlık olduğunu bile bile insanları kendi erteledikleri sınavdan liste dışına çıkarmak.. illeri değişen arkadaşlarin olması sırf bu yüzden ve ilk listedeki ili kazanacak puanı alipta değişen liste ile sonraki ilinde 1 doğruyla dışarıda kalan insanların durumu nasip mi sadece bununla açıklanır mı gerçekten? Eli kulağında denilen sınavı 1 sene sonra yapmak.. kurum içine 1500 verip de dışarıda emek verip kpss sıralaması yapmış insanları 1000 kadroya razı görmek.. ya demek ki isteseniz 2500 ude 3000 nide bi kerede alacak ihtiyaç varmış dedirtmek adaylara. Şimdi mülakat olacak ve ozman da 90 küsur le elendim diyecek insanlar olacak.. yani ne kazanan başarılı ne kaybeden başarısız denilebilecek bir sınav arkadaşlar.. canınızı buna sıkmayın.. canınızı tüm bu yazdıklarımı zerre düşünmeyen her kimse onların bu vurdumduymazligina sıkın.. hoş ona da onların oturup düşünmesi lazım ama ona da biraz sağduyu biraz vicdan gerek...
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Arkadaşlar bi sakin olalım bence. Şimdi sayın bakan ilk olarak tv programında 300 vmy 2000 guy için izin aşamasında duy vb. Icin ise çalışmalar sürüyor dedi. Şimdi sayı net olmasaydi Guy içinde sadece çalışmalar sürüyor derdi duy için dediği gibi. Son olarak konferansta arkadaşımızın hepimizi temsilen sorduğu soruya 2016 puanlı arkadaşları inşallah mağdur etmwywcez 2000 Guy için yazıyı gönderdim dedi. Sayı bölünecek olsa 2000 bukadar net konuşulmazdi hele ki böyle bir seçim öncesi. Uzun süre ilan beklemekten çok hassasiz evet ama her bi çıkan olumsuz haberi de hemen sanki olmuş gibi büyütüyoruz. Ders calismaya dewam moral bozmadan..
-
6 yıldır alınmayan defterdarlık uzman yardımcısı için kurum içine 1500 , işsiz, elinde puanla bekleyen işsiz iibfliye 300
-
Yazmayayim yanlış anlasilir diyorum ama dayanamıyorum. Mesela şu asdep alımları için herhangi bir twitter v.s. etkinliği düzenlenmişmidir mektup yazmışlar midir vs vs.. Hedef göstermek için demiyorum yanlış anlaşılmasın 1500 değilde 15000 alınsın öğretmen de asdep de zabıt katibi de gümrük memuruda ptt si de her v.b. meslekten alınsın insanlar hayat kursun. Ama anlamadigim bizim istediğimiz 1500 2000 Guy kadrosu mu bi bukadar imkansız. Hayır Biz yanlışlıkla millet vekilliği kadrosu falan mı istiyoruz sınavsız mülakata siz danışmanlık kadrosu mu istiyoruz sıralamada ki ilk 15000 20000 koşulsuz kadroya mı alınsın istiyoruz!!! Şimdi OHAL Yukarda saydığımız meslek gruplarına vurmadimi o kadrolardan ihraç olmadi mi. Anlatılmaz bi sinir harbi icindeyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. Başka da artık birsey soylemeyecegim.
-
Burada 80 küsürle şurayı yazdım diyen kişilere neden inanırsınız anlamıyorum, ki bundan da önce neden şura kaçla kapatır bura kaçla kapatır diye sorarsınız onu hiç anlamıyorum farz edelim 77 puanla x ili yazacam düşünceleriniz ne diye sordunuz yazdığınız x ilini yazmayı düşünen ve puanı sizden daha düşük olmasına rağmen buraya 82 ile yazmayı düşünüyorum derse gerçekten inanıp degistirseniz sonuç yazık olmaz mı.. bir insanın hakkına girmek bu kadar basit mi.. hele ki 5 il tercihi varken neden böyle şeyler konuşulur gerçekten yazık.. Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.. umarım gönlü temiz herkes istediği yer için sınava girmeye hak kazanır..
-
@hayırlısı035 guy un herşeyi hazırdı guy için ÖSYM nin sınav takvimini takip etmeliyiz açılan ilk sınavdan sonra tweet etkinliği de yaparız ararız da ısrarla.. ki hakkımız olan sınav.. nasıl ki ertelensin diye arayıp akıl verenler oldu ( ertelenecek mi diye arayanları ayırıyorum) biz de gayet de herşeyi hazır olan sınavı yapılsın diye arayabiliriz de.. öncelikli etkinlik vmy listesinin açıklanması için olmalı şahsi fikrim..
-
Yazılanları okuyorum ne haldeyiz.. ne gayret içindeyiz. Ve bu gayret sadece bi ilan için bir sınav bir şans için sadece. Ama umurlarinda mi okuyorlar mi Tweet leri dikkate alıyorlar mi acaba. Yazık ya bir sürü genciz hayalleri olan şu sınava hayatını kurmak bir düzen vermek için umutları ni bağlayan binlerce genciz. Istedigimiz sadece bir umut bir sınav. Bir buçuk sene ya dile kolay. Daha da kötüsü emek stres sinirle elde edilmiş okadar puan ama belkide 3 ay sonra elde kalan koca bir sıfır . Bu kadar mı zor bi ilanın verilmesi bukadar mi zor cevap bekleyen bukadar insana çıkıp iyi veya kötü bir cevap verilmesi. Hadi herseye eyvallah dedik oturduk 3 ay daha disimizi sıktık iyi kötü yine bi puan aldık. E sonrası yine beklemek yine meçhul.nasıl bir düzene oturmaz şu alım politikası. Referandum umuduyla bi alım beklemek bile aslında okadar garip bir durum ki hakkımız olan kadroları hep birilerinin çıkar lariyla önümüze koymalari. Insaniz be insan.umutları olan hayalleri olan gençleriz.
nic39 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Puan ve sıralama karşılığı bu kadar düşük olan bir başka yıl varmıdır bilmiyorum.. sanırım gelen ilanlarda 2020 puanlarının sıralaması önemli olacaktır.. 2021 puanları hiç gibi duruyor.. tabi ilk senesi olanlar dışında.. p48 70 ve üstü 7000 kişi yok yazılanlara göre. Sadece 2021 puanları baz alınsa 1500 guy ilanında taban puanlar 70 olur.. o yüzden 2020 puan ve sıralamaları dikkate alınmalı.. atanan 2000 kişi de göz önüne alınarak tâbi..
-
RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
Adam açık açık bildiklerini yazmış tekrar öğrenmeye de çalışacagim demiş. Daha ne soruyorsunuz arkadaşlar.. biz sormadan da, öğrendiğini teyit ettirdiğini paylaşıyor hemen zaten.
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
@estergon-kalesi yok hocam şundan söyledim az olacağını geçen seneden iyi puanı olan çoğu kişi girmedi.. yeni hazırlanan da geçmiş yıllara göre az o yüzden söyledim.. geçen sene p48 için 34 bin küsur aday vardı bu sene o kadar olmayacağı düşüncesindeyim
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
Buralar geçen senelere göre çok sessiz.. arkadaşlar sizce geçen sene aynı nete, 2020 ye göre daha yüksek mi yoksa daha düşük mü gelir puanlar?.. ben sınavın bariz daha zor olmasından dolayı yüksek gelir diye düşünmüştüm ilk ama bu kadar sessizlikden dolayı giren sayısının da geçen seneye oranla az olduğunu dolayısıyla ortalamaların çok düşük olmayacağını düşünüyorum şimdi de..
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar ben sınava girmedim hazirlanamayacagimi bildiğim için aklımda kaldı.. o yüzden bu sayfayı ara ara takip ediyorum sorular açıklandığından beri düzenli bakıyorum bi kaynak önerisi vs yakalarım diye . Dışarıdan gözlemleyen biri olarak fikrimi belirtmek istiyorum izninizle.. buraya benim gibi sınava girmeden bakan çok insan olduğunu ve girmiş gibi net yazdıklarını düşünüyorum.. bi kesim var her yer de manipülasyon yapmak için yaşıyor sanki.. guy tercihlerde de puanlarını farklı farklı yazan çok kişi oldu manipüle etmek için.. o yüzden 70 ve üstü net yapanların yazılanlara çok takılmadan sonuçları beklemeleri en sağlıklısı.. giren herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar..
-
RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
Arkadaşlar bi sonraki ilanın yeteri sayıda gelmesi için elimizden geleni yapmamız lazım sosyal medya da.. öyle ben yazmayayım la ne de olsa gelir le olmayacak ki 1000 kişilik ilanın 3 sene sonra gelmesinden artık ders çıkarmış olmalıyız.. her zaman guy alımlarında insanların canı yandı.. ama bu sefer ki hem sayının azlığından ve 3 sene gibi bir zaman sonrasında gelmesinden dolayı çok daha yüksek puanlarla (hem kpss hem kurum) adayların elenmesine sebep oldu.. tasarruf muhabbetleri açıklanıyor okuyoruz görüyoruz ama mantıklı düşününce zaten ne kadar alım yapılıyor ki neyin tasarrufu yapılacak diye herkes soruyordur içinden. İşte bu soruları özellikle Twitter da her etkinlikte sormamız lazım. Yoksa 90 larla elendik böyle giderse 95 lerle sınavlara giremeyecek olacağız..
-
@idarihakimmm maalesef arkadaşlar mülakata kalanlar arasından oluyor yerleşme.. nihai liste mülakata kalanlardan oluşuyor..
-
@just senden çok daha fazla olmalı arkadaşım.. gerçekten çok ince bir çizgi deyiz.. tam bir mücadele başlamışken tüm bunlar bana samimi gelmiyor.. ayrıca 3 yıldır hep alım hep alım.. ayrıca o görüşmeyi arkadaşlar 90 la dışarıda kalan arkadaşlar için yaptılar, bizim sorunlarımız için.. bunun içinden cımbızla çeker gibi sadece alım lafına takılıp bunun dillendirilmesi hiç hoş değil..
-
RE: Kurum İçi Özel Sınavların İptali İçin İİBF'nin Dava Açması
Buraya şimdi... Arkadaşlar ben x vergi dairesi nde guy um bugün üstadlar dan talep toplandığını ve en yakın zamanda xxxx sayıda alım yapılacakmış yazsam altına dünya kadar insan yazar.. ama iş hakkımızı arayalım a gelince ses seda Yok..
Çok üzücü... -
@yaslıkurt hocam olaya sadece surdan bakmamız gerekiyor.. bir yerde o kadro için gereken yol neyse o yolun tüm aşamalarını halleden binlerce kişi var ve bir yerde içeriden başka kadrodayken bu kadroya direkt uzman olarak geçmek isteyen.. ha içeriye bu kadro verilmese buna denilecek birşey yok ama ihtiyaç varken bunun içeriye verilmesi zaten başlı başına hak yemek.. bu kadar.. yönetmelik vs bunlar artık davanın işin ehli hakimlerin mahkemelerin kararı.. biz bize düşeni yapalım karara saygımız tabi sonsuz olacak..