Sanırım mülakat tarihlerini düzenliyorlardır spk ile aynı güne denk geldi çünkü
yaslıkurt tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Sınav tarihini geçtim 87.230 puanla başvuru yaptım listeye kalıp kalmayacağımı bile bilmiyorum en azından liste yayınlansa kafamız rahatlardı
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu sınav kolaydı evet zaten sınavdan çıkan herkes kazanacağını düşündü ama önceki yılların taban puanlarını baz aldı hatta önceki yılların guy sınavlarıda zor değildiki onlarda gayet basit sınavlardı ama 74 lerden 91 e uzanması insanı şüpheye düşürüyor olsun da 83 falan olsun. Tekrar tenzih ediyorum emek verip yüksek yapanlar kusura bakmasın ama garip gelmesi normal değilmi 94 p48 li adamlar kaymakamlık hakimlik kazanmış adamlar biliyorum guy sınavını kazanamadı onlarda hiç yatmadı deli gibi asıldılar bu sınava ama patladı hepsi bu adamlar zor sınavı uçurakcak insanlar bu sınavda patladı. Yine söylüyorum o gördüğümüz taban puanlar kimbilir kaçtane 100 var.
-
@papatyaçayı o konuda haklısın öyle düşünmemiştim ben sadece böyle bir şey olmuş olabilirmi fikir alışverişi yaparız diye yazdım zaten kimseyi suçlama niyetinde olsam burya yazmam dediğin gibi şikayet yollarını denerdim. Fakat ortaya dediğin gibi insanları töhmet altında bırakmışım gibi bir durum çıktı onu düşünmemiştim o konuda özür dilerim.
-
@papatyaçayı arkadaşım kimsenin emeğine laf ettiğim yok hatta sürekli emek verip kazananları tenzih ederim yazıp duruyorum fakat tabanların 70 lerden 90 lara çıkması insanın aklına böyle bir ihtimalin sorusunu düşürüyor sadecr bir düşünce yani buraya yazıldı diğer arkadaşlar da bunun olmayacağı neden böyle yüksek kapattığı hakkında ki sebepleri yazdı oldu bitti. Tekrar söylüyorum kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
-
@amiree süre dolmadan cumaya kadar dilekçe yaz itiraz et. Bizde de aynı sorun var
-
@hysenn06 hocam ben ticaret bakanlığının iç ticaret müf ilanını baz alıyorum 300 kişide 88 küsür puana düştü fakat o tek puan türüyle p48 le altı 875 kişide de çok puan türü bile olsa bize sıra gelir diye umuyorum
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
Arkadaşlar
55 gkgy
23,75 hukuk
26,25 muhasebe
32,50 maliye
27,50 iktisat
Rica etsem tahmin yaparmısınız
yaslıkurt tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İş Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021
Hesabımın kapatılmasını istiyorum @mk-ank
-
RE: BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Sanırım mülakat tarihlerini düzenliyorlardır spk ile aynı güne denk geldi çünkü
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
Arkadaşlar
55 gkgy
23,75 hukuk
26,25 muhasebe
32,50 maliye
27,50 iktisat
Rica etsem tahmin yaparmısınız -
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Ziraat ve ingilizce olmasaydı evet öyle kapatırdı.
-
Sgk alcak diyorlar ama sadece diyorlar
-
Göç idaresi her yıl kesintisiz alım yapmış ondan da ses yok. Bu ara düm ilanlar durdu
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Bence Ziraat bankası ve ingilizce dolayısıyla bayağı düşük kapatır.
-
@asdfghasdfgh kimsenin bir bilgisi yok hocam bu konuda hepimiz senin kadar biliyoruz.
-
@hysenn06 hocam ben ticaret bakanlığının iç ticaret müf ilanını baz alıyorum 300 kişide 88 küsür puana düştü fakat o tek puan türüyle p48 le altı 875 kişide de çok puan türü bile olsa bize sıra gelir diye umuyorum
-
@crazy-lawyer989 inşallah arkadaşım. Hangi başvurduğun puan türünde sıralaman kaç belki fikir yürütebiliriz benim p22 de sıralama 699