2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
-
İl göç uzman yardımcılığı ilanı gelir mi acaba. Orda da 20 katı aday yazılıya alınıyor ama umut yinede.
Her sene almış. Ama eylülden sonra genelde. Bilgisi olan var mı ?
Benim bu alımlarda atanmayan arkadaşım kalmadı. -
@adamsmiths
Aynen öyle kardeşim benimde tüm arkadaşlarım atandı -
İl göç ile ilgili bilgisi olan var mı ? Her sene gelmiş.
@paretowilfredo -
Merhaba arkadaşlar 2020 KPSS de 88 alan kişinin net sayısı kaçtı acaba bi de tam olarak sıralaması teşekkür ediyorum
-
İl göç yazın ilana çıkacaktı öyle bir duyum vardı dimi ?
-
@bytul genelde ekimden sonra gelmis ama hic takip etmedim
-
@adamsmiths KPSS sonra gelir diyorlardı, 100 kişi diye hatırlıyorum.
-
Ogretmenlerdeki +-5 puan sistemi gelmedikçe biz de tabiri caizse essek gibi sınava çalışmaya devam ettikçe sesimizde duyulmadığı icin daha coook elenmeye mahkumuz.
Onlarca insanın hayalleriyle oynamaya devam. 85 yaşındaki dedem atanamadim diye ağladı bugün. Ve öyle bir ahh ettiki adam önüme geçenlere de sistemi bu sekilde yapanlara da dedemden yana rahat yok artık. -
@fiona13 Mülakat zamanı bir arkadaşla tanıştık. Yanında babasıda vardı. Babası GİB'de şefmiş. Biraz muhabbet ettikten sonra ilerleyen zamanlarda yeni alım olacak mı diye sordum. Şuan için hazırlıklar başladı zaten 1500-2000 arası alım olacak dedi. Zamanı için ise yıl sonu dedi.
-
@paradoks33 Çok teşekkür ederim; Allah sizden razı olsun, yüreğimize su serptiniz. Yılsonu sınav için mi ilan mı acaba iki farklı görüş mevcut. Tekrardan sağ olun yüce gönüllülük edip bilginizi paylaştınız.
-
@paradoks33 babası gib de şef olan arkadaşın atandı mı?
-
@paradoks33 teyzesi defterdar olanın faytonla damda dolaşır
-
@adamsmiths O bile ağır geldi hocam, +1 -1 e döndüler sonrasında bildiğim kadarıyla. Tepkilerinin sonuçlarını çok rahat alıyor öğretmenler.
-
Arkadaşlar iyiniyetle yapılan duyumu lütfen farklı yollara çekmeyelim. Acımız taze evet ama bunu en yakın süreç giderir. Paylaşım yapacak kişilere ihtiyacımız var
-
Arkadaşlar bi sonraki ilanın yeteri sayıda gelmesi için elimizden geleni yapmamız lazım sosyal medya da.. öyle ben yazmayayım la ne de olsa gelir le olmayacak ki 1000 kişilik ilanın 3 sene sonra gelmesinden artık ders çıkarmış olmalıyız.. her zaman guy alımlarında insanların canı yandı.. ama bu sefer ki hem sayının azlığından ve 3 sene gibi bir zaman sonrasında gelmesinden dolayı çok daha yüksek puanlarla (hem kpss hem kurum) adayların elenmesine sebep oldu.. tasarruf muhabbetleri açıklanıyor okuyoruz görüyoruz ama mantıklı düşününce zaten ne kadar alım yapılıyor ki neyin tasarrufu yapılacak diye herkes soruyordur içinden. İşte bu soruları özellikle Twitter da her etkinlikte sormamız lazım. Yoksa 90 larla elendik böyle giderse 95 lerle sınavlara giremeyecek olacağız..
-
Sene sonu alim gelir mi ki? Arkadaslar.
-
Kurum içi alımlar yapılmazsa eğer 2021 alımı olabilir bence. Ama ben Aralık'ta değil de Mayıs gibi felan gelir diye düşünüyorum.
Çünkü daha yeni alındı bunların yerlesmesi bile.birsuru süreç.
Şöyle de bir durum var her sene böyle soylemler cikarmis sınav sonrası yeni alım olacak diye. İlerleyen süreçte birileri sordurursa gercekten o zan anlarız ancak -
@adamsmiths ahh hocam mayis mi cok uzak degil mi insallah araliktan once gelir ihtiyac var deniliyor zaten 3 sene gelmeyen ilan 1000 kisi gelmis bi suru kisi tarihinde ilk kez kisiler 90 alip acikta kalmis bir an evvel alım olmalı hak ettgimiz sayiları istiyoruz ,yazik bize yillarimiz gitti masa basinda , yaşimiz geciyor 35 baraji var birileri bizi duysun artk yaa hayatimizi erteliyoruz eger 3senede bir tane sinav gorceksek en basindan soylesinler de birakalim bu işin pesini alim olcak mi onceden ogrenmek istiyoruz ,bu belirsizlik bile bizim icin cok kotu hayatimizi planlamamiz icin bir engel umud ederek gecti yillar:(((( icerden saglam duyum alabilcek olan üstadlar varsa nolur yazsin bizlere yol gostersin
-
@mrvguy ben sene sonu geleceğine inanıyorum çünkü yazılar gitmiş çoğu kuruma bayramdan sonra başlayacaklar göreve en başta pareto üstatında twiterda paylaştıkları alımın kuvvetle ihtimal yıl sonuna doğru geleceği yönünde moral bozmadan çalışmaya başlamak gerek
-
Herkeste sonbahar beklentisi var ama bakalım yılsonu sınav olursa güzel olur.