Kalabalık geldiyse sen gelme ozaman, bırak onun derdine de bakanlık düşsün.
Milleti tahrik etmekten başka işiniz yok.
pphmuy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@platypus mülakatları farklı komisyonlara bölerek süreci hızlandırmış gibiler. Bence sonuç açıklama ve atama işlemlerini de çok uzatmayacaklardır. Ben yazı bulmaz diye tahmin ediyorum. (Bir duyum ya da bilgim yok, sadece tahmin ve ümit)
-
Bakanlığın sitesini bir süredir takip ediyorum. Duyuruları açıklamaları genelde mesai sonuna doğru yayınlıyorlar. Bugün sonuna kadar ümit var yani
-
@bozkırlı ilan ekimde açıldı, başvuru kasımdaydı. Açılan başvuruda 1 ocak 1985 yazıyordu. 7 aralıkta sınav ertelenme duyurusu yayınlandı
Dolayısıyla 35 YAŞI GEÇMEMİŞTİK. daha başvurduğun ilanı okumamışsın gelmişsin burada boş boş konuşuyorsun. -
48 saate belli olur bakalım ak koyun kara koyun.. doğru mu söylüyor, yoksa tahminlerini duyum olarak mı dile getiriyor görürüz. 2 aydır bekliyoruz 2 gün de bu arkadaşı bekleriz
-
Şahsi fikrim, nasıl mülakat tarihleri kısıtlamalar kaldırılır kaldırılmaz açıklandı, listeler de kısıtlamalar kaldırılınca açıklanır. Daha önceki ilerleyişten makul gözüken bu duruyor bana. Duyum yok, duyum alabileceğim bir yer de yok. Yalnızca öngörü..
-
@bozkırlı arkadaşım hala okumadan bilmeden yazıyorsun.
- yds bilgisini girmek herkesin kendi sorumluluğunda bunun ne sistemle ne de ilanla ilgisi var. Bu yanlış beyan ki sadece kişiyi bağlar
- ilan açık yayınlanıyor dolayısıyla okumadan konuşman senin düzeyini gösteriyor.
- ertelenen guy sınavında yılbaşı itibariyle 35 yaşı geçenler listeden çıkarıldı. Ona istinaden bu konuda arkadaşlardan birisi sordu konu oradan açıldı.
DÜNYADAN HABERİN YOK HALA KONUŞUYORSUN
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@duha siz 35 yaşını geçmeyen ve listede devam edenlerdensiniz anlaşılan, arkadaşlara vazgeçmelerini tavsiye ediyorsanız. Çünkü bu insanların başka bir şansı yok ve odaklanacak bir ders de kalmıyor onlar için. Dolayısıyla sizin bakış açınıza katılmam mümkün değil.
-
@bozkırlı yds puanını yanlış girmek başka bişey. O bireysel bi durum. Ama ilan açıktan herkese yayınlanıyor. Dolayısıyla duyuruyu tam okumadıysan bu senin eksikliğin. Burada "tuhaf" vs diye ahkam keseceğine açıp bakarsın nasıl başvurmuşlar diye.
pphmuy tarafından gönderilen son iletiler
-
@ademsmith aşı zorunlu değil. Aşı olmayan kamu personeli için haftada 2 pcr testi zorunluluğu da henüz çıkmadı. (İlerleyen günlerde olur olmaz bilemem. Bugün itibari ile durum böyle).
-
@gittsman 2 3 güne bir bilgi alıp ileteceğinizi söylemiştiniz ne oldu acaba?
-
@asdf bayram öncesi görüştüğümde yazılmadığını söylemişlerdi. Bu hafta hazineye ulaşamadım. Dün de kendi kurumumun personeli ile görüşmüştüm, hala gelmediğini söylediler.
-
Bugün aradım. Henüz muvafakat yazıları gönderilmemiş. Muhtemelen bayram sonuna dediler.
-
@denizcicek07 google sağlık beyanı diye yazarsanız örnekleri çıkar. Uygun birini indirip doldurup çıktısını alır imzalayabilirsiniz
-
Muvafakat için çalıştığı kuruma yazı gelen var mı?
-
@gittsman önce gönderiliyor. Üst kadrolar için kurumların muvafakat vermesi zorunlu. Kişinin özel bi durumu yoksa da uzatmazlar genelde. Ancak kurumlar arası yazışmalar falan derken bir kaç hafta alıyor tabii ki.
Herkesi beraber başlatmak için beklemek veya bu durumu olmayanlarla muvafakati geleni hemen başlatmak konusunda tercih de hazinenin kararına bağlı. Bu konuda bakanlık nasıl bir yol izler bilemiyorum. -
@gittsman 1 temmuza yetişeceğini zannetmiyorum. Henüz başka kurumlardan geçecekler için muvafakat yazıları gönderilmemiş. Daha o yazıların gönderilmesi ve ilgili kurumlar tarafından muvafakat verilmesi var. En iyi ihtimal bayram sonunu bulacaktır diye düşünüyorum.