Arkadaslar numarayı aradim bakanin ozel kalemi olduğunu daha öncede cok arkadasin aradığını bu sebeplede personel genel müdürlüğü ile irtibata geçerek bir an once açıklarlarsa iyi olacağını bu sayede guy icinde bir hak kaybi olmayacağını belirtmisler. Müdürlük en kisa zamanda aciklamaya çalışıyoruz demis. Ayrica sizleri anliyorum umarim bir an once aciklanir biz sizlerin tarafindayiz dedi beyfendi.
denizcicek07
@denizcicek07
denizcicek07 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@extraordinary birden küçük cikiyordu
-
@komyrd Evet hocam bu numarayi aradim ilk aramamda acildi.
-
@güneşşimsi cb nin tek basina yaptığı islemlere yargı yolu kapalidir maddesi anayasa değişikliği ile kaldirildi
-
Arkadaslar merhaba. Ben biraz önce aradim yaklaşık 5 farkli numaraya yonlendirdiler. En son görüştüğüm beyfendi siz bizi ne kadar ararsaniz arayin bizlerinde sizden fazla bilgisi yok çünkü komisyonlardan liste gelmedikce bizde birşey bilmiyoruz dedi. Ama gece bile liste gelse bizi cagirirlar bizde siteye yukleriz komisyonlar disinda sürece dair kimsenin bilgisi yok maalesef dedi.
-
@poncik Ben Gazi üniversitesinde giricem umarım orda olur. Teşekkür ederim
-
@niska-nenn orta yasta yapılan tasarruf genclik ve yaslilik zamaninda yapilan tasarruftan fazladir gibi bir şık vardi onu yaptim
-
@ömer-faruk-0 kitapta bende bulamadim hocam ama internette ceklerde vardir yazıyor
denizcicek07 tarafından gönderilen son iletiler
-
Kendi isteğiyle silinmiştir
-
@mülakatzedee Hocam ben yolladim gönderi takibinde teslim edildi yazıyordu aradim hemen teslim aldık ettik diye tek bilgi veremiyoruz ama eksiklik olması durumunda size geri dönüş yapacağız merak etmeyin dediler.
-
Arkadaslar merhaba. Evrak teslimi ile ilgili bir numarayı aradim konuştuğum hanımefendi numaranın sınav hizmetlerine ait olduğunu, artık bu numarayla bir işimizin kalmadığını, atama islemleri,evrak teslimi ile ilgili sorularınız için aşağıda yazacağım numaraları aramanızı rica etti. Mümkünse sadece bu numaraları kullanalım.
0312 415 21 15
0312 415 21 16
0312 415 21 58 -
@mhmtmhmt Çıktısını alıp el ile doldurdum ben.
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@pphmuy Çok teşekkür ederim.
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar merhaba. Defterdarlık uzman yardımcılığı icin istenen belgelerde sağlık beyanı ile ilgili madde sizden istenen belgelerdeki madde ile aynı. Acaba bu beyanı hastahaneden mi aldınız yoksa kendiniz mi yazarak beyanda bulundunuz? Cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler simdiden.
-
Arkadaşlar personel genel müdürlüğüne ulaşmak için 415 29 00 dışında bildiğiniz bir numara var mı?
-
Arkadaşlar merhaba. Evrak teslimine dair duyuru, kazananlarin ilan edildiği duyurunun altina eklenmiş bilginiz olsun.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
Merhaba arkadaşlar, 2. komisyon bölüm Ekonometri.
Kendini tanıt
Neden guy?
Baska sinava girdin mi?
Kdv nedir, özellikeri neler?
Stopaj nedir, kimlere uygulanır?
Devlet denetleme kurulu ne is yapar, kimleri denetleyemez,kac uyesi var?
Pandemiden etkilenen ülke ekonomisini bu etkilerden arindirmak icin neler yapılmıştır?
5 dk sürdü bir iki tanede kisisel soru soruldu. Herkese basarilar. -
@yusufyigitt07 Rica ederim Yusuf bey kardeşim her zaman