bugün açıklanması umuduyla herkese günaydın...
komyrd tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar yarından itibaren kurumu arayıp mülakat tarihlerinin verilmesini talep edelim normalleşme gelmiş iken en kısa zamanda yapılması için arayalım işe yarayacaktır emin olun elbirliği ile elimizden geleni yapalım bu hafta sürekli arayalım herkesin hakkında hayırlısı olsun...
-
Arkadaşlar hepinize günaydın kurumu tekrardan aradım tarih belirlemeye çalıştıklarını söylediler çalışıyoruz dediler tarih ne zaman netlesirse o zaman açıklayacaz mülakat tarihlerini dediler...
-
Arkadaşlar merhaba bugün kurum içinden bir kişiyi aradım kendisi uzman açıklanma tarihi ile ilgili bir şeyler öğrenip dönüş yapacak bilgi alirsam sizlere de aktarırim inşallah tez zamanda açıklanır hakkımızda hayırlısı olsun bekleyelim....
-
@Hopefully böyle kalbi temiz güzel insanlar atanacaktır eminimki Allah nasip etsin inşallah...keşke burda emek veren herkes atansa ...
-
Yarınki kabine toplantısından çıkacak olan esnemelere ve bu haftaki guy ile ilgili gelişmelere göre hafta içi kurumu arayıp hep birlikte yaptığımız gibi mülakat tarihlerinide talepte bulunmak gerekir umarım 1 Mart esnemeler başlar bakanlıkta bunu göze alarak birşeyler yapmaya başlar ama bizler salı gününden itibaren kurumu arayıp etkinlik yapıp mülakat tarihi isteyelim etkisi olacaktır yoksa ne virüs biter ne de mülakat tarihi gelir Mart ayında mülakat tarihlerinin gelmesi için elbirliği ile üzerimize düşeni yapalım arkadaşlar...
-
Hmuy 49. Günde açıklandı, duy 41. Gününü bitirdi ,sınava 1200 kişi girdi 300 kişi atanacak,her gün herkes umut edip hayal kuruyor,bu süreci bu kadar uzatmak 900 kişinin umudunu çalmak ne kadar kolay,yazık gerçekten yazık,kendi duyumlarimda dahil tutmadı ,gerçekten bilgisi olan sağlam duyumu olan varsa paylaşsın en azından gelmeyecek ise bekleyip durmayalım burda , illaki birileri bir şey biliyordur korkmayın yazın uzayacagi kadar uzadı zaten yanlış sistemin yanlış işleri aynı devam ediyor ne desek boş....
-
hayırlı sabahlar olsun herkese hayırlı cumalar inşalllah bugün açıklanır ve noktayı koyarız...
-
Arkadaşlar esneme ve gevşeme gelmiş iken mülakat tarihleriniz için talepte bulunun tarih alalimki günü geldiğinde mülakata girelim el birliği ile bunu yapabiliriz unutmayın 1200 kişi mülakata kaldı ama uğraşan çaba gösteren kimse yok daha aktif ve elimizden gelen her şeyi yapmamız gerekir saygılarla...
-
Bugün kurumu aradım şimdi yine arkadaşlar listeler komisyondan gelmedi dedi beyefendi,çok uzadı ne zaman açıklanır dedim,biz sadece açıklama birimiyiz dedi bilmiyoruz dediler her zamanki gibi ,her gün arayan arkadaşların olduğunu , günlük aradığımizi ama bir şey değişmeyeceğini bize geldiğini an bekletmeyiz açıklarız dedi ,hmuyda mesai yapıp bekletmeyip gelip çalıştıklarını söyledi ,bakalım bugünde bekleyelim mesai bitene kadar ,...
komyrd tarafından gönderilen son iletiler
-
Guyu kazananlar oldu hmuy kazananlar oldu deftardarlık kazananlar oldu acaba yedek yine çağırmaya devam ederler mi göçten bunları kazananlar var ondan sordum
-
Bu ilgocte yedek en son kaça gelmişti bilgisi olan var mı
-
Guy aciklandigina göre sıra bizde kaldığımız yerden devam umarım bizide çok bekletmeden açıklarlar inşallah murat güzelli hoca sorup bilgi verecekti aynı zamanda paretoda ya aynı zaman yada yada guydan sonra duy açıklanacak demişti yakın zamanda duyda gelecektir inşallah
-
Hatta konuşurken telefon kesildi sekreter tekrar aradı bu numaradan 0312 415 20 51 den bu şekilde bilgi dönüşü yaptılar bana bekleyip göreceğiz artık inşallah bu ızdırap bu hafta biter arkadaşlar ...
-
Ben sekreteri ile görüştüm kendisi daire başkanına sorduğunu ve şunu iletmemi söyledi dedi çalışmalar devam ediyor bu hafta açıklamaya çalışacağız şeklinde bir bilgi aktardı bende 60 gündür bekliyoruz lütfen bu hafta aciklansin dedim çalışmalar yapılıyor konu daire başkanımız tarafından takip ediliyor dendi banada ben bu şekilde bilgi aldım sesimiz bir şekilde duyulmuş inşallah dedikleri gibi bu hafta açıklanır hepimiz kurtuluruz
-
bende aynı bilgiyi aldım çalışıyoruz dedi sekreter sordu daire başkanına bu şekıkde soylendi
-
Kesinlikle sağlam bir etkinlik yapılmalı konunun sayın bakanın kulağına gidecek bir şekilde etkinlik olmaliki bu sonuç açıklansın bizzat konunun bakana iletilmesi lazım duyması lazım
-
Gün vermezler arkadaşlar kendide bilmiyordur zaten önümüzdeki günler deyip geçmiş zaten 55 gün oldu yarın gelirse gelir gelmezse zaten ucu iyice açılır yarın beklicez artık
-
Personel genel müdürlüğü sınav hizmetleri 0312 415 20 54 ve 0312 415 20 55 aramak isteyen arkadaşlar bu numaralardan ulaşabilirler....
-
@berkayyy bende şimdi aradım ama açan olmadi