@mrvguy birlik olalım arayalım arkadaşlar 900 kişi önüne baksın 300 kişi belki ailesinden utanarak sıkılarak isteyecekleri paraları almasın boş yere mutlu haberleri ulaştırsın 🤲
berkayyy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@deen 2den sonra netleşir diyordu bir arkadaş yine canımız ağzımızda sayfa yenileyeceğiz bundan önce mülakatlarımda bu kadar açıklanma heyecanı yaşamadım yani hakimlik olmayacagı belliydi üzülmedim il göçte çocuk gibi ağladım bu kez olacağına inancım o kadar yüksek ki harikaya yakın sıfır hatasız bol özgüven ve bilgi dolu mülakattı sürekli aferin tebrik ederim dediler diğerlerinden daha uzundu adalete olan inancımı perçinledi içerdeki zaman zarfı çok umutluyum bu da sabrımı zorluyor
-
@komyrd rtük başkan yardımcısı beyfendi bile bizim için tweet attı Allah razı olsun yani bu bir suç değil taleptir iletebiliriz bizim gibi süreçlerden geçmiş insanlar ne yazık ki birbirine düşman böyle olmak yerine omuz omuza vermeli ben aramak isteyene de istemeyene de bir şey diyemem ancak süreç uzarsa ve olumsuz olursa geç olabilir bazı şeyler için …
-
@scofieldmustafa şimdi pazarda çalısıyorum ailemin yanında bu çocuğa yazık değil mi hakimlik kazandı elendi ilgöç kazandı elendi diyolar gercekten kul hakkıyla gelme demiş Rabbim ama umursayan yok
-
@deen kim hak ediyorsa Allah onun kaderine versin en çok 🤲
-
@hayırlısıı “hızlandırılan” haftaya ise pek bir sey değişmemiş demek ki zaten önümüzdeki günler denmişti farkeden bir şey yok ben kpss başvurusu yapmayacağım artık diğer senelerimi de yüksek puana bel bağlayıp bekleyerek geçirmek istemiyorum.Guy için mülakata girip masraf yapacağız bari buradan kısayım diyorum hakkınızda hayırlısı okuyarak takip edeceğim artık . Hepinizin hayatında daha güzel günler görmesi dileği ile..
-
@marmarauzman siz üniversitede her derse düzenli giden her zaman anlatılanlara ilgili parlak bir 4yılla onur belgesi alarak 3.40 gano ile Türkiye’nin iyi üniversitesinin bir bölümünden mezun oldunuz ama her vize final dönemi zorla dersi veren yeri geldiğinde sizin notlarınızı alan birileri yüksek mertebede ilk mülakatlarında girdi ben bunu da yaşadım aştım demek doğru olmaz ama doğuştan gelen kader inancı içimi rahatlamamı sağlıyor ne kadar duruma üzülsem de elimden bir şey gelmiyor
-
@deen twitterdan sesimizi duyuralım dicem de 3-5 kişi yazacak gerisi yazmayacak buna güvenip.. ne diyim beklemek kaderimiz çok üzgünüm
-
Guyla alakalı ne bilgisi aradınız hocam daha mülakat olmadı ki , referans mı aradınız oradan mı geldi bu haber çok tutarsız olunca herkes farklı düşüncelere kapılıyor
berkayyy tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@istanbulsiyasal çok kesin konuşuyorlar garip bir şekilde bizde duy için böyle bekledik daha çok yorulduk
-
@deen hayır alayvari kim bu hafta dedi demişlerdi ya nedeni belli oldu alakası yok demeleri ise tam bir zıtlık
-
@deen arayan oldu mu bu durum hakkında bugün ?
-
@mrvguy alakası yok felan diyolardı ayrı süreçler diyolardı ama bize arayınca
-
@scofieldmustafa yaparlar mı yaparlar zaten kimsenin umrunda değil bizim hayatımız gelecek hayallerimiz iibfliler bu dünyanın kahrını çekmeye gelmiş
-
@deen şu aradığınız numarayı buraya açıkça bir atar mısınız hocam aramak isteyenler arasın 20 51 olan dediğinizi
-
@as-soon-as ama bu sonuca göre girecek ya da girmeyecek insanlar neden 300 kişi boş yere 285₺ ödesin + nasıl motive ders çalısabilsin hocam
-
@deen ben hala paretoyu bekliyorum twitterdan dönüş sağlamıyor burada açıklamasını bekliyorum hocam