Muvafakat yazıları yazıldı süreci bundan sonra gruptan ileticem. Ilgili arkadaslarim mesaj atabilirsiniz.
Gittsman
Yasaklı
Gittsman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@platypus polis işyeri adresini biliyor ama ev adresini bilmiyor mu? arkadaşları şaka mı yaptı acaba enteresan bir durum olmuş:)
-
@hattarihanzo onlar bi tarih vermediler makamın kendine göre bir kararı planı olabilir. onlara da bi talimat gelirse ben bilgilindiricem buradan.
-
@tb 1 temmuzdan sonra gelmemesi için bi sebep yok onay ve birimlerin belli olmasıyla işe başlanır artık. Araya bayram falan gireceği için belki kesinti olmasın diye bayram sonrasına sarkabilir veya çocuklar arafta kalmasın bir an önce başlatalım diye bir güzellik yaparlarsa daha keyifli olur. Bu lar benim düşüncelerim tabi.
-
Geç olsun güç olmasın fakat burda 1 temmuz ve bayram tatilinin biraz etkili olduğunu düşünüyorum. Umarım en yakında başlatırlar çünkü heycanla bekleyen arkadaşların yaninda o maaşa fazlasıyla ihtiyacı olan arkadaşlar da vardır. Bayramı daha huzurlu gecirsek guzel olacaktı.
-
Eylül e başlatırlar mı acaba?
-
@deen güvenlik soruşturması ile ilgili birşey konuşmada geçmedi. Tüm ilettiklerini yukarıda kendilerininde bilgisi dahilinde aktardım. O yüzden ne yazak ki o konu hakkinda bilgim yok.
-
@deen rica ederim. Hayırlı olsun bu arada.
-
Günaydın arkadaşlar herhangi bir gelişme yokmuş. Atama daki arkadaslar elzem bir durum olmadıkça aramamanızı işlerinin aksadigini ilettiler. Bir iki günde bir bilgi ileticem size durum ile ilgili. Bu arada forum da bir arkadaş makamdan onay bekleniyormuş demiş fakat daha yazı yazılmamış. Yazı icin talimat verildikten sonra olur alinacak.
Gittsman tarafından gönderilen son iletiler
-
Muvafakat yazıları yazıldı süreci bundan sonra gruptan ileticem. Ilgili arkadaslarim mesaj atabilirsiniz.
-
@pphmuy herhangi bir gelişme yok hocam ne yazik ki.
-
Günaydın arkadaşlar herhangi bir gelişme yokmuş. Atama daki arkadaslar elzem bir durum olmadıkça aramamanızı işlerinin aksadigini ilettiler. Bir iki günde bir bilgi ileticem size durum ile ilgili. Bu arada forum da bir arkadaş makamdan onay bekleniyormuş demiş fakat daha yazı yazılmamış. Yazı icin talimat verildikten sonra olur alinacak.
-
Merkezi atama b grubunda bile 2 3 ay sonra göreve başlanıyor. Bu tarz işler makamın takdirinde olduğu için cok bir süre bicmek dogru olmaz. Burda iki bayram tatili ve uzaktan veya dönüşümlü çalışma kosullarida vardı bir süre. Mayis sonu evraklarin tamamlandığı düşünülürse Ağustos Eylül çok şaşırtmaz ama umarım daha erken başlanır.Atama servisi surekli telefon geldiği için acamiyoruz bu yuzden bir gelişme olursa biz size bilgi verelim sizde arkadaşlara iletin dediler. Kendileri de makamin talimatını göre hareket ediyorlar. Burda tahminlerden ziyade makamin ne zaman ne karar vereceği önemli. Herkes bir bilgi almaya çalışıyor haklı olarak. Bilgi gelir gelmez sizinle paylasicam.
-
@hattarihanzo onlar bi tarih vermediler makamın kendine göre bir kararı planı olabilir. onlara da bi talimat gelirse ben bilgilindiricem buradan.
-
@deen rica ederim. Hayırlı olsun bu arada.
-
@deen güvenlik soruşturması ile ilgili birşey konuşmada geçmedi. Tüm ilettiklerini yukarıda kendilerininde bilgisi dahilinde aktardım. O yüzden ne yazak ki o konu hakkinda bilgim yok.