@Statistician1907 baba ne sormuşsun be
jiji tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@Skc-48 bilmiyoruz ne zaman çağıracaklarını, başvurunun etkinleşmesi ile alakalı tcmb den onay mailini almış olman gerekiyordu.
-
@kilcal net birşey belirtmiyorlar dostum.
-
@Statistician1907 benim bildiğim sınavla ilgili net birşey kimse tarafından söylenmedi. türkçe-matematik-sözel sayısal mantık sorularından oluşabilir. araştırmacı ilanı için istanbulda da yapılacağı söylendi. bu da öyle olur diye tahmin ediyorum.
-
@Matrakçı-Nasuh 45 soru 45 dk hocam muhtemelen
-
@uvyx patron 1000 defa 45 dk yazıldı ya
-
@hattorihanzo kardeşim burda 1 kişinin yazdığına bu kadar takılan tip zaten başarılı olamaz. onun dışında 2k daha rakibi var en az. bence kendine odaklansa daha iyi olur. ayrıca sana da bunu tavsiye ederim, sen onlardan değilsin tabii ama
-
@hattorihanzo ben de diğer arkadaşa olan muhteşem harikulade önyargılı yorumunuzu okuyunca böyle muhteşem önyargılı bir yorum yapma gereksinimi duydum. iyi çalışmalar.
jiji tarafından gönderilen son iletiler
-
@muddei-hususi bu hafta açıklanmazsa zaten 2 ay olmuş oluyor nerdeyse
-
@annnti puan sırasıyla alıyorlar evet
-
@muddei-hususi referans istenmiyor, sırayla alıyorlar mülakata dostum. içerde bekliyor diğerleri
-
@muddei-hususi haklısın ama benim görüşüm, sanırım mülakatlar ankarada olacağı için, araya tamamen kapanma mevzuu girdi. sonra araştırmacılar için olan süreç olan vaka çalışması girdi. sonra da ppk girdi. allah işi olmayıp da bekleyenlere yardım etsin.
-
@muddei-hususi arayıp herkesten önce bilgi alan bugüne kadar oldu mu çok merak ediyorum beklemek durumundayız. bir ihtimal haftaya bilgi gelebilir.
-
@potter ben bittiğini düşünüyorum. ppk haftası sonrasındaki hafta bize mülakat ile ilgili mail gelecektir tahminim.
-
@bts06 1 haftalık sessizlik haftası diye geçiriyorlar üyeler diye biliyorum. kararın sağlığı açısından. ben öyle biliyorum en azından, o yüzden beklemiyorum.
-
@muddei-hususi nasıl ilgisi olmayacak ki, komisyonda başkan yardımcılarından birisi yer alacak. toplantı haftası kimseyle görüşmezler doğal olarak.