Anne babamdan çok bu arkadaşları görüyorum . Bir an önce açıklanmalı.
annnti tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Yeni sınav ile ilgili değil de mülakat sonuçları ile ilgili bir duyum yok mu? Sınav ilanı gelmeden sonuçların açıklanması mantıklı olur sanırım.
-
RE: 2017 Halkbank Duyum
@sgkbıkkını Tahsis birimi ise en yoğundur ve uzak durun. Mesaisi gece 10 - 11 gibi bittiği olur. Allah sabır versin oradakilere. Oradakilerin de hedefleri vardır. Belirli bir sürede belli sayıda kredi dosyasını sonuçlandırmak gibi. Onlar da prim alabilirler.
7 aydır genel müdürlükte tahsis biriminde çalışıyorum.
1.Tahsis birimleri gerçekten çok yoğun özellikle Kobi Kredileri.
2.O kadar zaman çalıştım bir kez olsun gece bu saate kadar süren mesai görmedim. Kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil. Ayda yılda bir mesaiye kalınır onda da en geç saat 20:00 gibi çıkılır. Mesai servisleri 20:30'da çünkü.
3.Herhangi bir dosya sayısı hedefi yok. Ne kadar dosya gelirse o kadar tahsis yapılır. Hedefe ulaşmak için kendi kendimize teklif üretecek halimiz yok zira.
4.Tahsiste prim diye bir durum da söz konusu değil. Prim şubede olur.
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
@Memnun-Kaygısız bugün sanırım wp grubunda bir şeyler konuşuluyordu buna dair.
-
@aslan-reyiz On dakikada bir duyuruları yeniliyorum heyecan yarattınız
-
@fiscaldrag İşyerindeki bilgisayar bazı bağlantıları sınırlıyor. Sanırım o sebepten bağlantıya ulaşamadım telefonla açtığımda çalıştı link. Çok teşekkür ederim ilginiz için @Antimülakat
annnti tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
@jiji hocam puan sırasıyla mı alıyorlar acaba
-
@relativity Başkana daha önce soruldu ben de sordum cevaplamıyor. Kurumu arayıp soran oldu mu hiç acaba?
-
Bugün yarın açıklanır mı sonuçlar? Açıklansın çünkü lütfen.
-
@sami hayırlısı olur inşallah ama durum onu gösteriyor. Başvuru tarihleri Ocak sonu anladığım kadarıyla. Başvurulardan bir hafta önce açıklanır bizimki bana öyle geliyor. Böylece kazananlar yine yeni sınava başvurmamış olacak.
-
Bence süreç geçen sene olduğu gibi 3 aydan önce tamamlanmayacak.
-
@fiscaldrag İşyerindeki bilgisayar bazı bağlantıları sınırlıyor. Sanırım o sebepten bağlantıya ulaşamadım telefonla açtığımda çalıştı link. Çok teşekkür ederim ilginiz için @Antimülakat
-
Bu sözlü sınavın gün ve saatlerinin yazdığı link çalışmıyor. Başka yerden bakmak mümkün mü buna? @Antimülakat
-
@deulukiz İnsan kaynakları çalışıyor yeni bi duyuru daha yapmışlar sıra bizde