Bu kaymakamlık grubunu ne zaman görsem Hababam sınıfında ki küçük çocuk aklıma geliyor ve "Abi sizin kaymakamlık bu hafta da mı açıklanmadı diyesim geliyor"
Hepinize iyi geceler.

Memnun Kaygısız
@Memnun Kaygısız
Memnun Kaygısız tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
RE: Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
Puanı olan herkes her yere başvurabilir arkadaşlar.
Adam o puanı bu sınavlara girebilmek için almış.
Hak yeme olayı filan bunları geçiniz lütfen.Adam hakkını kullanıyor zaten nasıl hak yiyecek.
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Ilginctir ki 82 küsür ile de 92 küsür ile de mülakata kalan herkes mülakatının çok iyi geçtiğini söylüyor.
Bazı arkadaslara hiç soru sorulmuyor.
Bazı arkadaşlara en basitinden bazılarına ise orta bazılarına da zor sorular soruluyor.
Zor soruları cevaplayan da iyi geçti diyor basit soruları cevaplayan da.
Şimdiye kadar benim mülakatım kötü geçti beni almazlar diyeni de duymadım.
Sonuç olarak birçok değişken var sadece mülakatın iyi geçmesi geçerli bir etken değil. -
Arkadaslar bu ülkede en iyi unilerden birisinde en iyi bölümde okusan çift Anadal yapıp ikisinden de bölüm derecesi ile mezun olsun yetmeyip KPSS de belli ilk 500 de olsan yetmiyor.
Hakkımı helal etmiyorum
-
Bir dershane kazanan öğrencileri'ni paylaşmış kazanan 10 kişiden yarısı son sıralardan girmiş listeye 82 küsür puan ile 400 kişilik komisyon listesinde 300'ü aşkın sıralardalar.
Yazık üniversite hayatım boyunca ders çalışıp derece yapmakla,Çift Anadal yapmakla, KPSS'de derece yapmakla ne kadar büyük hata yapmışım.
Ne kadar da safmışım.
Kusuruma bakmayın arkadaşlar dün de benzer şeyleri yazdım ama böyle bunları görünce dayanamıyorum.
Ben onlara kızmıyorum sisteme kızıyorum.Hakkınızı helal edin.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Şu haksızlık oldu emeğimize yazık diyenler.
p23 puanım 90,06 P42 puanın ise sadece 9 çeko neti ile 83,13.
Çeko yapan sayısı az olduğu için zaten +15 çeko yapanın puanı uçmustur. Tahmin olarak 83,13 den yüksek kapatmayacaktir.Sonuç olarak +15 çeko yapıp mülakata kalamayan olmayacaktır.+15 yapamayan boşuna gürültü yapmasın.
Bir de şu var sadece bir alana çalışıp da ayıp ayıp adalet bu mu diyenler +25 çeko yapıp mülakata kalamayan zaten yoktur.
Tek bir derse çalışıp bence değil +25 , en az +30 yapılmalı.Yapamayanlar lütfen burada tatava yapmayın.Neyin kavgasını yapıyorsunuz...
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Burada 4 gündür soruları tartışanların kesin olarak 76 -80 bandında puanları olup, öss-lys de 100-200 bin sıralama yapıp at bağlasan at'ın bile mezun olacağı unilereden mezun olduğunu düşünüyorum.
Yoksa bu kadar gereksiz bir tartışmaya girmiş olmazdınız.
Memnun Kaygısız tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@black hocam teşekkür ediyorum. Sağolun .
-
Sinav başvuru formunu paylasabilirmisiniz arkadaşlar.
-
Sinav konuları hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar.
-
RE: TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
İlan resmi gazete de yayımlanmadı sanırım daha.
-
RE: GUY olmak isteyenlere 30 yaş ve 4 yıllık mülakat tecrübelerimle bir tavsiye..
@marycr bir hafta önce Istanbul'u kazanan 14 kişi ile bir araya geldik. Bu 14 kişi arasında 12si 4. komisyondu. Düşünecek bir şey yok.
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
@fiscaldrag ve @annnti teşekkür ederim ederim sağolun.
-
@annnti hocam ne zaman aranmışlar.
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Bu demek oluyor ki SGK mufettisligi ilanı da sadece Çeko ağırlıklı puan türünden gelmeyecek.
Hayırlı olsun. -
RE: Beylikdüzü Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı (3 kişi)
Arkadaşlar online başvuru kısmını sitede göremiyorum. Bir bilgisi olan var mı?
-
@shadow hocam öyle bir grup kurmak imkansız ne yazık ki bizim insanlar boş muhabbet etmeyi seviyor. En iyisi uzak durmak. Onemli birşey olursa burada paylasalicagindan eminim ben.