Ben de aradım belli değilmiş haftaya açıklanabilir dedi
kilcal tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Aynı gün bu kadar fazla kişi çağrılınca ister istemez demoralize oluyor
-
RE: Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
Sınava neye göre çağırdıkları çok flu, es kaza çağırsalar dahi sınavı zor, buna karşılık aradaki zaman çok çok kısıtlı..
-
RE: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 ben de takılıyorum ya herkes için hayırlısı olsun merakla bekliyoruz sonuçları, umarım ilan edilen kadro tamamını alırlar.
-
Merhaba hangi gün hangi sınavlar olacak bilgisi olan var mı? Önceki yıllarda iktisat-maliye beraber gördüm tek oturum şeklinde mi olacak acaba?
-
@Mimar üzerine soru sorana da eksi veriyorlar, en mantıklısı kurumu arayıp öğrenmek
-
Murakıplık cumartesi sabah 09:30'da iktisat-maliye-finans ile başladı 3 saat sürdü yukarıdaki arkadaşa ek olarak bir tane istatistik bir tane de finans sorusu vardı net nakit akımlarını bugüne indirgemekle ilgili basit bir soruydu. Muhasebede beklendiği gibi komple monografi gelmedi, daha çok yevmiye kaydı ve oran analizi ve de yorumlanmasına yönelikti..ki bence Full monografiye göre kolay gözükse de kayıtlar kafa karıştırıcı biraz zorlayıcıydı, ezbere gidermiyordunuz öyle şak şak düşünüp bulmak gerekiyordu, o da öğleden sonra 3 saat sürdü. Yarın hukuk ve İngilizce sınavına girecek arkadaşlara başarılar.
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Sorulan en detaylı SPK mevzuat sorusuna kadar tüm sorulara bir defa kekelemeden cevap verdim, gereken entelektüel birikime ve dil bilgisine de sahip olduğumu düşünüyorum ben de elendim. Resmen şok oldum. Benim için de kamu işi sonlanmıştır, yarışmacılara başarılar.
-
60 test sorusu belirtilen alanlardan..istatistik-yöneylem 10-12 tane civarında azımsanmayacak kadar yani, alanlar standart sayılır. Her soru 1 puan.
Klasik 8 soru, biri çeviri biri, ing yazılı, biri kavram olmak üzere, finans ,borsa vadeli işlem vs. bence kol gibiydi...keza çeviriler de Tr>İng olup cümle yapısı itibariyle zordu. Her soru 5 puan.
Çanta vs sorun olmadı, tek oturum 2,5 saat olarak gerçekleşti.
Sınava girenlere geçmiş olsun, daha çok o bize...
kilcal tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
genel yetenek sınavıyla ilgili kurumu arayan oldu mu? pazartesi aramayı düşünüyorum, bilgi vermiyorlarsa boşa aramayalım.
-
RE: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
O kadar sınava girdim çıktım ancak böyle bir para banka sınavı ben görmedim arkadaşlar. Yapan varsa gerçekten tebrik etmek lazım, ben 30 zor alırım herhalde.
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@luckluck kreşi bilemiyorum ancak lojman vs herhangi ek bir hakkınız yok.
-
@özenlimükellef 45 dakika civarında sürmüştü genel kişisel bilgilerden sonra alan soruluyor, soruları net hatırlamıyorum mülakatlar birbirine girdi kafamda ancak para arzı ile faiz arasındaki ilişkiye dayalı bir iktisat soru gelmişti, cevabınıza göre yeni sorular sorabiliyorlar, bilginizi kullanabilme becerinizi ölçecek şekilde geliyor.
-
Mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim, BDDK murakıplık ikinci mülakatım olacak benim de; detaylara boğan zor kıl tüy sorular değil, konuların özünü anlamış mısınız ona yönelik yine sınava benzer sorular sorulmuştu. Zor bir sınavdan geçildiği için ölçülen bilgi midir, yoksa ifade yeteceğiniz midir, onu da bilemiyorum tabii.
-
RE: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
@avicenna çok teşekkürler zahmet edip her şeyi tüm detaylarıyla yazmışsınız, çok sağolun.
-
RE: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
@avicenna herkesin merak ettiği bir konuydu teşekkürler. Benim ayrıca merak ettiğim bir konu var, birlikler de 657 gibi sıkı bir ortam mı var, takım elbisedir saç-sakal vs. yoksa rahat mıdır? Bir de çalışana bir yetkinlik katıyor mu, dış ticaret uzmanı gibi özelde karşılığı olan bir meslek midir? Yurtdışı ile ilgili de herhangi bir şey yok anladığım kadarıyla.
-
RE: TÜBİTAK 11 İİBF Mezunu Uzman Yardımcısı İlanı
@ekonometrisyen her pozisyon için 65 YDS ve dengi şart
-
Bana da göndermiş sağolsunlar. Yeni ilan ne zaman gelir acaba?
-
Olumlu olanlara bu gün dönüş yapılmış. Kazananları tebrik ederim, kalanlara da sağlık olsun.