@f-hayek geçen sınavdan 41 gün sonra bilişim 1 2 3 4 yazılı sınav sonuçları açıklanmış.bu yilda öyle olursa cuma günü tam 41 gün olacak
luckluck tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Forumda bilişim 3 alanından bir ben varım herhalde.bekleyen derviş muradına ermiş ata sözüne istinaden sabırla bekliyorum
-
@kuznets_12 kesinlikle haklısınız. Nasipten ötesi yok bu saatten sonra
-
@f-hayek teşekkürler buldum bende. Yalnız orada da sadece yazılı sınav kısmında kalınmış. Sözlü mulaktin içeriği ile ilgili kimse bir şeyler paylaşmamis.
-
@f-hayek kusura bakmayın. Mobilden baktigim için sıkıntı oldu. Masaüstü görünüm yapıp bakınca diğer sayfalar açıldı. Şimdi okudum bende. Teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için
-
@jesist siz de mulakattan sonra tecrubelerinizi paylasirsiniz inşallah
-
@vorgheizer birisi açıklanmadı diyince kaine bağlıyoruz hemen. Bizi bu duruma dusurenler utansın 🤪
-
@jesist geçmiş olsun. Hayırlısı olsun.
-
@jesist bir mülakatta oğlumun ismini neden sectigimi vs sormuslardi da nasıl tanıştığınız sorusunu ilk defa duydum
luckluck tarafından gönderilen son iletiler
-
@hacettepe aynı durumdayız. Allah'a havale ettikten sonra gerekli hukuki kanallardan da hakkımı arayacağım.
-
@bluephantom teşekkürler. Dilekçe gönderdiğim gün cimer e de yazdım dediğiniz doğru bir şey çıkmaz ama ugrasmadim demem
-
@hacettepe acaba hangi numaradan aradınız da ulaşabildiniz? Cuma günü sabahtan akşama kadar dün de sabahtan akşama ik yıl aradığım halde cevap veren olmadı
-
@hacettepe yani size sonucun değişeceğini zannetmiyorum yazmıştım. Ama olsun ben yine de itiraz ettim.
-
@hacettepe bilişim 3 ten girmiştim 35 89 90 puanlarim. 90 olan İngilizce ilk ikisi alan ki ben birinci oturumda ikinci oturumdan çok daha iyi puan geleceğini düşünüyordum. İlk oturumda tam 10 sayfa cevap kâğıdı verdim. Yani öyle boş şeyler de yazmamıştım. Sadece bir sorunun cevabından emin değildim bir de tanım olan bir soru vardı tahvil likidite riski vb ondan puan kırarlar diye düşünüyordum.35 nedir ya! Yani bu sınav kağıtlarını okuyan kişi hiç mi düşünmemiş acaba alan sorularının olduğu bir alandan 89 alabilen birisi benzer alan sınavından nasıl 35 alır diye ?
-
@hacettepe yazılı sınav sonucuma itiraz dilekçesi yazdım. Benim girdiğim alanın mulakti bugün. PTT den iadei taahhütlü olarak BDDK insan kaynakları birimi daire başkanlığına gonderdim. Dilekçe yazın gönderin inşallah değerlendirmeye alırlar
-
@hacettepe geçmiş olsun ben de o kadar umutluydum ki sonuç açıklandiktan sonra uzuntumden hasta oldum. Dilekçe ile sonucuma itiraz ettim. Önceki yıllarda itiraz süresi olmasına rağmen bu sınavda böyle bir açıklama yok. Kurum da tel cevap vermiyorlar.e posta kabul etmiyorlar bende itiraz dilekçesi gönderdim. Bir şey olacağını zannetmiyorum ama hakkımın yenildiği kesin
-
@f-hayek sizin de mi olmadı hayırlısı olsun. Puanlama da kit davrandıklarını söylemiştim. Ben itiraz ettim. Bakalım dönüş olacak mı?
-
@tükendikagrubu ilk oturum alan yani birinci ve ikinci oturumda alan soruları vardı. Programlama tanımlar matris vs
-
Bence puanlamayi inanılmaz kıt tutmuslar.
Birinci oturum 35
İkinci oturum 89
İngilizce çeviri de bilmediğim tek kelime yoktu arkadaşlar 90