@murakebe ben genel acıdan puanın kıt verildiğine dair bişey söyledim o sırada da konuşmalar o ekseriyette gititigi icin karıştırıp uzman yazdığım icin kuruma giremeyecek kadar ahmak ve aptal olarak neredeyse. Böyle nitelendirmeniz asıl size yakışmadı ayıp
hacettepe tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
RE: ETKB 5 Denetçi Yardımcısı İlanı 2018
Şükür ki oldu kazanan arkadaşları tebrik ediyorum insallah herkes hak ettiği yere er geç ulaşır
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Anlamıyorum her sabah uyanıyorum ve binlerce yani 2500 polis 15000 bin polis daha dün 20 bin ögretmen atama başvurusu başladı anlamıyorum kamuda tek istihdamı hak etmeyen a grubu mı nitekim onlara göre çok daha vasıflı ve hak ediyoruz üstelik omlarla bu kadar çabaya rağmen aldığımız devasa bi maaş da olmucak bugün bi polis memuru beş bin lira maaş alıyo zaten biz de en en iyi bi kurumda bi merkez uzmanı olsak 5500 lira onun icin mu bu çile biz devlete yük mü olacağız sonuç olarak ben böyle sisteme güvenim dahafazla kalmadı bu sistem gün geçtikte daha berbat oluyo 2018 KPSS’ye girmeyen arkadaşlarımla aynı durumdayım şu an gelen guy SGK müfettişlik ilanı kpssden sonra gelse neye yarar herkes girer o zaman yabi sacmalık 2018 dibi gördü allah affetsin
-
İnsallah Pazartesi güzel haberler yazarız buraya
-
Ben soka girdim ya ingilİce eksiksiz çeviri yaptım Resmen ya anlamadım 75 77 54 59 vermişler nasıl kötülük ya kıl payında bırakmışlar hep
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@bir-i̇ki bilmiyorum ki geçen sene 13 bin kişi girdi denildi bu sefer de bi arkadasım dedi Hocam ama vardır diyordum ben cumhurbaşkanlığına bile 6000 girmiş bence sayıştaya rahat vardır bu 10 bin falan
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
KPSS’den sonra ilan gelmesi tamamen bi çöküntü olur 2019 a hazırlanan da yıgılma olur ve 2018 puanının çalışmanın heba olacağını gösterir umarım en yakın zamanda gelir
-
RE: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Allah razı olsun benim de geldi rabbim hepimize başarı ve yol açıklığı nasip etsin
-
RE: BDDK bankacılık uzmanı kare toplansın
@jan-vesely kardeş calla çok. çalışıyorum rekabete de aşırı çalıştım 90.16 ile puanım kaçırdım kurum 90.53 ile kapadı
hacettepe tarafından gönderilen son iletiler
-
@vorgheizer öyle mi o zaman kpss öncesi anca başlarız
-
@bluephantom teşekkür ederim hocam insallah allah herkese emeğinin karşılığını verir size de bol başarı nasip etsin insallah
-
Şükür ki oldu kazanan arkadaşları tebrik ediyorum insallah herkes hak ettiği yere er geç ulaşır
-
@hadleybull çok teşekkürler hocam Keşke herkes siz kadar duyarlı olsa yolunuz açık olsun
-
@açıklanmadı bende enerji bakanlığı icin yazdım listede mülakata giren ve kazanan arkadaslar var sesimi duyuyorlarsa şu işsizlik döneminde en büyük istegimdir
-
Arkadaslar herkese hayırlı olsun şu işsizlik döneminde büyük nimet giren herkesi tebrik ederim enerji bakanlığı denetçi bekleyen ve kazanan arkadaslar varsa feragat etseler rica istegim şu işsizlik döneminden belki kızıyosunuz bana ama naçizane istegim
-
@kara kardeşim geldiler mi bugün size
-
RE: Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?
@ezo çok teşekkürler kardeşim tamamdır insallah iyi geçer benim de ilk mülakat deneyimim olcak