Ankara ili için feragat ettim arkadaşlar. Hakkınızda hayılısı olsun.
vorgheizer
@vorgheizer
vorgheizer tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur Hocam kusura bakma ama ayakkabının içine giren taş gibisin
-
@guymagdurubiri hocam arkadaşların bir duyumu olunca ilk iş olarak burada paylaşıyorlar zaten. Bu platformu kurma amaçları da sanıyorum ki bu. Lakin darlamasak mı arkadaşları
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
@g-uzmanı E yaptım ben. İtalya sömürgeciliğe çok geç başladı (Siyasi birliğini geç tamamladığı için) diye kalmış aklımda.
-
RE: Maliyede 30+ net için
Defalarca kaynak değiştirmektense aynı kaynağı defalarca oku. Çıkmış sorular fazlasıyla yeter konuyu bildikten sonra. İlla kaynak dersen de themis derim.
-
RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Silelim başlığı hatta. Gören olmazsa başvuran da olmaz. Forumu da kapatabiliriz, böylelikle her sınav düşük kapatır
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
İnsan gerçekten hayret ediyor. Belki de böyle insanlarla bir ömür yan yana çalışacağız. Yazık emeğime..
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@paretowilfredo allah sabır versin hocam size.
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@kpssagrbu Hocam sana kötü bir haberim var. Sınav yarın.
vorgheizer tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Üst kurul uzmanlığı mı müfettişlik mi?
Üst kurul uzmanlığından feragat edip bakanlık müfettişliğini tercih etmiş biri olarak, aynı tercihte bulunacak olsam düşünmeden müfettişliği seçerdim tekrar. Tabii bu çok subjektif bir konu. Tabii bunda çalıştığım bakanlıkta turne olmamasının etkisi büyük
-
RE: BDDK ingilizce sorunsalı
@Marsiyal Yds 60 almışsa yaklaşık 2000 kelime biliyordur. Çeviri mantığını da bildiğini varsayarsak. Teknik kelimelerle eksiği kapatırsa geçmemesi için hiç bir sebep yok. Spk sınavına girmedim kıyaslayamam ancak ortalama 1-2 satır uzunluğunda cümlelerden oluşuyor. Cümleler orta düzey. Yds 50-70 aralığına denk gelecek zorlukta.
-
@Müşrif Yoktur ama işte kesin çıkmaz diye bir şey de söylenemez. Ekonomi ve bankacılık ağırlıklı olmak üzere diğer standart kelimeleri çalışsan yeterli olur gibi.
-
@Müşrif Nokta atışı kelime için soruları biliyor olmanız lazım sanırım
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
2019 un ilk ilanı hayırlı olsun arkadaşlar ytb gelmiş. İngilizcesi olanlara çok güzel ilan. Bol alımlı bir yıl olması dileğiyle.
-
RE: ETKB 5 Denetçi Yardımcısı İlanı 2018
@hacettepe çok uzayacağını düşünmüyorum ben. Ama yine de belli olmaz tabii
-
RE: ETKB 5 Denetçi Yardımcısı İlanı 2018
@kara Güvenlik soruşturması yapılıp ondan sonra gönderilecekmiş. Temmuz ayını bulabilir belki de.
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Resmi gazetede. 57 kişi p28
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Hayırlı olsun kosgeb ilanı geldi