Maliyede 30+ net için
-
Merhaba arkadaşlar ben maliyeden 30 netin üzerine çıkmak istiyorum. Şimdiye kadar sadece paretoyu kullandım olmadı.
Vergi ve tvs için ayrı kaynak kullanıyorum.
Soru olarak 4 t ve çıkmış sorular var.
Ama konu anlatım için çok sağlam tavsiyelere ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler -
Defalarca kaynak değiştirmektense aynı kaynağı defalarca oku. Çıkmış sorular fazlasıyla yeter konuyu bildikten sonra. İlla kaynak dersen de themis derim.
-
@gmzankr066 hocam detaylı çalışacak birşey yok her sene benzer sorular var zaten. Burada bir çok insan +35 yapmıştır. Bende 32 net yaptım. Ve tüm maliye özetim 20 sayfaydı.içerisinden rahat 24 25 tane direk soru geldi. Tavsiyem çok abartı detaylı çalışmaman.çıkacak yerler belli zaten. Kolay gelsin simdiden
-
@gmzankr066 Pareto ile geçen yıl 30 un üstüne çıkmıştım. İlk kpssye girişimdi. Çıkmış soruları çalıştım bir de. Özgün soru çözmedim hiç. Arkadaşın dediği gibi tek kaynaktan çalışmak daha faydalı maliyeyi. Ama her şey çalışmakta bitmiyor, şans gerekiyor biraz da.
-
2017 4t sorular çöp mü arkadaşlar? Muratın güncel konu anlatımı var yanında.
-
@baelish çok iyi , ben 30 yapamadım hocam bilmiyorum yanlış çalışıyorum belki de
-
@vorgheizer themis son baski yokmuş oyle diyorlar
-
@zenginmemur Evet hocam son baskısı yok sınavdan önce de çıkar mı bilmiyorum. Ben de eski basıma değişiklikleri not edip çalışıyorum. Başka kaynak okumadım o yüzden önermem doğru olmazdı.
-
Mehmet Zakir Erin kitapları
-
a kadro maliye kitabı iyi. tavsiye ederim.