@johnstuartmill icimizin fesatlıgıyla soyledigim seyin baglantisi nedir ? Kurum sinavina 24.siradan giriyorum 1 bucuk yildir emek veriyorum universitede okurken ingilizcemi halletmisim kpss puanimi almisim ve kadin siz yazın biz puan vericez diyo problem kimde acaba?
kara tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@generalgeneral ben bu durumu cok yanlıs buluyorum bir yarıs var ve kadın gelip puan vermemiz icin yazın diyor sanki üniversite de vize finale giriyoruz
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun . Bende mülakatta elenenlerdenim ancak yazılı sınav puanlarımız açıklanmıyor mülakat puanlarımız açıklanmıyor ben yazılı sınavda herseyi ayrıntısina kadar girerek yazdığımı sonucta yüksek bir sıradan mülakata kaldıgımı dününüyordum. Mülakatta kaç puan aldım da elendim ya da yazılı da kaçıncı sıradaydım bunu bilmek hakkım ve herkesin hakkı hepimizin bu konunun üzerinde durması gerektiğıni düsünüyorum.
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
Birde yds puanım fena degil üniversiteyi ingilizce okudum ancak ceviri yine de zorladı .İngilizcesi olmayan veya orta orta düzey olan bir kisinin yüksek yapması cok zor . Alan kısmında ise muhasebe gercekten kaliteliydi diger dersler ise orta düzeyde diyebilirim .
-
@johnstuartmill ayrica ayni seyden bahsediyoruz diyorun ki biraksinlar hak eden kazansin birilerini ingilizceden gecirmek icin mücadele neden?
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
@zdrn basvuru için degil mülakata kalanların belge teslimi icin son gün bugun
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@gençişsiz mulakata kalamayan bir arkadaşım Cimer e yazarak oradan tüm puanlarını öğrenmisti merak ediyosanız deneyebilirsiniz
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
@beyefendii kiymetli evrak sarta baglanamaz bir sıkta sart vardı o olacaktı
-
RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
@falcon9 Hocam ne sordular, bu kadar kısa sürede kendinizi tanıtamazsınız bile
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
Benim olduğum sınıf doluydu neredeyse herkes gelmisti sınav sonuna kadar cogu kisi bekledi
kara tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ETKB 5 Denetçi Yardımcısı İlanı 2018
@vorgheizer Bende çok uzayacağını düşünmüyorum .Süreç diger kurumlardan çok daha hızlı isledi şuana kadar
-
Kazanan arkadaşlardan tebligatın ne zaman geleceğine dair bilgi alan oldu mu acaba ?
-
@akademili Etkinlik yapalım,etkinlik yapalım kollektif hareket edelim diyip twit atmayarak mı uğraşmış oldunuz acaba? Siz bu muhabbete girmeden ben twiti atmıştım .Sürekli bi yerden bilgi aldım diyerek ortada gezmenizde pek tabii normal karşılanacak bir durum değil . Bu kurumda ne zaman ne olacağı belli değil diyerekte yazılar yazmanızı da normal karşılamıyorum .
-
@akademili Neden bu kadar parladinız birden oysa cok basit bir soru sordum biz ögrenemedik sizin öğrendiginiz bilgileri .Üslup adabi da iyi biliriz siz merak etmeyin
-
@akademili listede varmıymıssınız hocam onuda ögrendiniz mi ?
-
@hacettepe mülakat hakkında pek fikrim yok ama alandan kesin soru sorarlar .
-
@hacettepe yarın geleceklerini söylediler hocam sizi aradilar mı ?
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaslar en azından birdahaki sınavlarda bu tarz sıkıntılar yasamamak icin vakıfbank ik ya mesaj atalım.Çok sinava girdim bu kadar mantıksız soru nasıl bir araya getirilip sorulur aklım ermiyor .
-
@hacettepe 13 kisi kalmıs mülakata şansımız biraz daha yükselmiş