@tükendikagrubu hocam başvuranlar da haklılar diyecek bir şey yok o arkadaşlara ama süreçlerin uzaması herkese zarar veriyor aynı isimlerden oluşan listelerle
Gençişsiz
@Gençişsiz
Gençişsiz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
@hukukcuuu belirsizlikler içerisinde beklemek kadar zor bir şey yok gerçekten Allah hepimize sabır versin
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@albertcamus hocam o yds si yok dediğin adamlar biri de benim 68.75 ile ve İngilizcem de 70 üstü olan çoğu kişiden iyi buna eminim.
Test sınavda kurslara para basarak aldığınız bir sınav notu ile kendinizi bu kadar yetkin karşınızdakileri de hakir görmeyin. -
@rootofallevil hocam ben de bugünü es geçtim yarın için herkese bol şans
-
@yiğityılmaz hocam loading olan ne sonuçlar mı?
-
@jesist anladım hocam çok sağolun
Bayramdan önce inşallah güzel haberlerle yüzümüzü güldürür:) -
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Sanıyorum ki bazı arkadaşların hayattaki tek başarısı kpss alandan yüksek puanlar almak ve bununla kendilerini tatmin ediyorlar.
Hak hukuk mevzusuna gelince kendim mağdur olmasam bile gitmeyeceği halde başvuru yapanlar hak yemiştir kimse kusura bakmasın.
Ufak puanlarla kaçıran arkadaşlara geçmiş olsun. -
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@epikür hocam ben 80 ile mülakata kalamamış biri olarak söylüyorum ki haklısın
Kimse şahsi algılamasın ama herkes ne de güzel söylüyor referansım vardı kazandım diye
Peki senden iyi yapanların hakkına girdin mi girmedin mi diye bunun hesabını kendin yapman lazım eğer herkesin vicdanı rahatsa bize diyecek bir şey düşmez
Hocam sen ben biz gibi referansı olmayanlar hakkında da hayırlısı olsun -
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@mrtt hocam keşke açıklanmış olsaydı rekabet kurumu sonuçları belki o 25 kişi sayesinde mgk da sıra bana da gelirdi. Uzayan süreçler yüzünden herkes kaybediyor
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@sofuoglu hocam size katılıyorum benim de rekabet kurumu dışındaki ilk yazılı sınavım oldu ama rekabet kurumu sonuçları açıklanmadığı için eksikliklerim nerede değerlendirmesini yapamadım ama bddk bu konuda çok iyi bir fırsat oldu. Özetle kendi adıma kazanamazsam bile bu sınavın bana çok şeyler kattığını ve katacağını düşünüyorum.
İnşallah bankacılık uzmanlığını da en kısa sürede açıklarlar.
Gençişsiz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@vasıflıişsiz çok teşekkür ederim hocam
-
@hanniball servis, yemek ve benzeri durumlar nasıl ve binası tam olarak nerede bilginiz var mı?
-
@islimbot hocam ticaret ateşeliği görevi var derken ticaret uzmanlarını da yolluyorlar mı?
-
RE: 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Platformu
@mami1616 teşekkür ederim hocam inşallah bir an önce gelir.
-
RE: 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Platformu
Arkadaşlar tarih mi netleşti bir haber falan mı var?
-
RE: İstanbul Üniversitesi Si̇yaset Bi̇li̇mi̇ Ve Uluslararasi İli̇şki̇ler
@yorgun-kamucu hocam 3 5 saat bekleme olması olası bence de ama ilk giden ilk girer mantığı olmaz sanırım olmamalı da hatta.
İsim soyisim sırası veya alese göre sıralama yapıp içeri alabilirler -
RE: İstanbul Üniversitesi Si̇yaset Bi̇li̇mi̇ Ve Uluslararasi İli̇şki̇ler
@yorgun-kamucu hocam enstitü sayfasından son bir kaç duyuruya baktığımız zaman genel kontenjandan başvuran herkes mülakata girmek zorundadır benzeri bir ifade var.
Şahsi görüşüm isim listesi olmamasının sebebi bu olabilir. Bir de siz baksanız çok iyi olur. -
@hukukcuuu belirsizlikler içerisinde beklemek kadar zor bir şey yok gerçekten Allah hepimize sabır versin
-
@hukukcuuu hocam bu iddia gerçekse biz daha uzun bir süre bekleyeceğiz demektir:(
Teşekkür ederim hocam -
Arkadaşlar hakimlik mülakatları ne zaman yapılmıştı?