Valla kurum kaliteli kurumlardan biri... Bazen de böyle bir kurum neden kolay bir alan ve ingilizce sınavı yaptı diye de düşünmüyor değilim. İnşallah hem kendine hem de kuruma hayır getirecek kişiler girer... Ben uzun kopmaların ardından son bir deparla mülakata kadar gelebildim. Mülakatım da bana göre iyi geçti. Çoğunluk hep torpil lazım dese de eğer girmek nasip olursa ki hep hayırlısı ise olsun derim, (daha önce de araş. gör. mülakatında ikinci olarak kaybettim) tepeden tırnağa vicdanım rahat olacak. İnşallah herkes için en hayırlısı olur...
mrtt tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Rekabet kurumunda mülakata girenler ile mgk da mülakata kalan adayların 25'i aynı REKABET açıklasa hemen herkesin önü biraz daha açılacak.
-
@islimbot tamam kardeş... gerçekten hayırlısı ise olsun... iş değiştirmek il değiştirmek çok zordur...
-
@ceks74 kesinlikle önce bitirebilirler aynı fikirdeyim ama süre var diye de ağır davranılıyor olabilir. Zaten aradan 2 ay geçmiş, kurul üyeleri mülakatın ardından ne not almışlar ise gvs lere bakarak karar verecektir Bu işler keşke sıcağı sıcağına yapılabilse...
-
RE: Mgk uzman yardımcısı alımı
kurumu aradım, sorun oluştu dediler. en geç öğlene herkes görürmüş
-
RE: Mgk uzman yardımcısı alımı
@alageyik08 teşekkür ederim açıklamaların için... tekrar hayırlı olsun.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
puan 71 de olsa başvurun, boş verin ıvız zıvır haberleri... İşin stresi ya da ne derece cazip olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Benim gibi hala göndermeyenler var mı arkadaşlar
-
Sonuç bekleyenler, kosgeb'i şu an bir işim olsun daha sonra daha iyisine geçerim diye mi bekliyor yoksa kosgeb olursa tamam, burda yola devam mı diyor Meraktan sordum, mülakatlara gelmeyenler de çünkü çok olmuştu
mrtt tarafından gönderilen son iletiler
-
Sonuç bekleyenler, kosgeb'i şu an bir işim olsun daha sonra daha iyisine geçerim diye mi bekliyor yoksa kosgeb olursa tamam, burda yola devam mı diyor Meraktan sordum, mülakatlara gelmeyenler de çünkü çok olmuştu
-
mülakat yaklaşıyor, kosgeb çalışanları ile görüşüp bilgi alan oldu mu arkadaşlar.
Ben bir uzman arkadaş ile görüştüm. Her sene kosgeb kapanacak diye bir söylenti çıkar ama böyle bir şey olmadı dedi. İş sözleşmesi olarak da devamlılık açısından ben bir sıkıntıyla karşılaşan birini duymadım dedi.
Bu konularda ya da başka konularda bilgisi olan var mı?
-
Benim gibi hala göndermeyenler var mı arkadaşlar
-
@PatrickJane hepsi sığıyor tek sayfaya
-
@PatrickJane çok anlamam ama formu mouse ile seçip (fazlası değil) yazdırdım. Sonra da resim yapıştırıp imzaladım ve taradım. Renksiz oluyor ama belli
-
@motun ben de öyle düşünmüştüm. İşletme yazacaz anlaşılan teşekkür ederim.
-
arkadaşlar, kobi uzman yardımcılığı giriş sınavı başvuru formunda yer alan 8. başlıktaki program kısmına ne yazdınız?