TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. ceks74
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 2
    • Konu 1
    • İleti 574
    • En İyi 185
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ceks74

@ceks74

320
    İtibar
    6276
    Profil Görüntülemeleri
    574
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ceks74 Takip etme Takip Et

ceks74 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018

@richie-rich ya "sende" üslup diye hiçbir şey yok . Benim takıldığım nokta "senin" üslubun.

Diğer arkadaşlar alinmamis,neden alinmamis bilmiyorum. insanlara "bunlar" diye hitap etmek ne kadar doğru? Mal mi "lan" bunlar dedigin kişiler ? Böyle bir hitap beni net rahatsız eder ve senin gibi bir "heriflerin" sözlerine cevap yazmazsam kendimi eksik hissederim. Belki de diğer arkadaşlar cahille ugrasilmaz diyerek sana bir şey demedi ama ben severim cahillerle uğraşmayı.

"Bunlar işletme veya ingilizceden nasibini alıp donecekler"

"Buradaki çoğu arkadaş bence boşa girdi senin için üzüldüm odtubsy" gibi bir şey desen gıkım cikmazdi ama "senin" gibi "gördüsüz herifler" ne anlar kibarliktan,yarın bir gün gidip bürokrat mi olacaksın "sen" şimdi.

Ben 2 yds dir 80 üstü alan bir "boş adam" olarak bu sınava gireceğim. Yüzde 70 olasılıkla da sadece İşletmeden dolayı bu sınavı gecemeyecegim,ama yine de bir ümit var ve elenirsem içimde yok işletmem iyi değildi yok başkasının hakkını yedim gibi bir acı olursa namerdim. Bu da insanları tilt edecekse etsin. Kaç kişi işletme alanına aşırı derecede hakim girecek burada ? 0 vicdan azabı.

Ek olarak ingilizcesi olmayıp başvuranlar için diyecek bir şeyim yok. Ben geçen sene aynı sınava ingilizceyi falan bırakın "hukuk" bilmiyorum diye basvurmadim. Ki ingilizce vs vardı ama neredeyse 0'dan hukuk yapmak üstüne işletme imkansizdi. Burada zaten bana laf atan da yoktur. Dediğim gibi tepkim sadece bunlar diye hitap kullanıp sonra beni boş adam ilan eden bu herife.

Sınavda başarılar.

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74
    • RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

@shanks hocam en son dguy urartular zamanindaydi neredeyse zor bir soru :)))

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74
    • RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

@aleks10 üniversiteyi eleştirmek için daha iyi bir yerde okumaya gerek yok. bugün elazığ'da bir üniversite mezunu bir kişi gayet odtü'yü hatta oxford'u eleştirebilir. zaten eleştiride olay bir olayı yapmak değil yapılan olayın eksiklerini söylemektir. eleştiren kişiye daha iyisini yap o zaman demek saçmadır,ama daha iyisini göster demek mantıklıdır. sen şurada okuyorsun sanki demek de buna yakın bir kıyaslama gözümde.

karşılaştırma verecek olursak bu sınavdan 1 hafta önce rekabet kurumu sınavına girdim. ankara üniversitesi sınavdan 2 gün sonra bütün soruları 4 farklı kitapçıkla beraber yayınladı. hadi yayınlamayı geçtim soruların kalitesizliği yüzünden ybü'ni değil eleştirmek yerden yere vurmak gerek ve bu sınava giren herkesin hakkı.

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74
    • RE: Bakanlık Sayısı Azalıyor? Şimdi Ne Olacak?

Maliye, Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı uzman yardımcılığı??? :))))
      Böyle bir şey olursa ne böyle Brezilyalı Topçu ismi gibi ahaha ayrıca her konuya hakim bir izlenim oluşturuyor. :))

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      ceks74
    • RE: T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI

Pazartesiden pazartesiye arıyorum ben. 15 saniyeyi geçmeyen diyalog şu şekilde 3 haftadır.

😄 Merhaba uzman yardımcılığı mülakati ne zaman açıklanacak?
      Personel: bir fikrim yok bize bir şey gelmedi
      C:peki bir tahmininiz var mı?
      Personel:yok malesef
      C:peki kolay gelsin iyi günler
      Personel:iyi günler.

Bazen hiç aciklanmayacak gibi hissediyorum. 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74

@aslan1453 dguy vezneye de geçiyor dersen hocam bir rakip eksilteceksin neredeyse... 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74
    • RE: Mgk uzman yardımcısı alımı

@yağmur1223 hocam geçen yılki kendi halimi gördüm ama yapmayın,başvurun. 🙂 burada linç yerim mi bilmiyorum ama bu durum bir tek size zarar.

Şöyle ki yüksek kpss ve yds'm var diye geçen yıl sadece 5 kuruma başvurdum hepsi de iktisat ile ilgiliydi. Rtuk meclis tika aynı bu kurum gibi yalnızca sözlü ile alıyordu bunların hiçbirine basvurmadim. Yazılı ile alanları saymıyorum bile. En kötü puanım 2 yıl geçerli önümüzdeki yıl girerim diyordum.

Geçen Nisan geldiğinde artık sezon bitmiş bütün düşük puanlilar a grubu mesleklere yerleşmiş ben dereceli halimle dışarıda kalmıştım. Başta kendimi erdemlilikle avutsam da tekrar kpss calisirken buldum kendimi ve öyle zor geldi ki. Issizlik,sen derece yapmistin ne olducular,tekrar o hukuk ilamli,ilamsiz mide bulandirici şeylere calismak....

Bu yıl "çoğu" kuruma basvuruyorum. Erdemli,ahlaklı davranışı bıraktım. Emin olun buradaki kişilerin yüzde 90 i önce bir kuruma girip daha sonra başka yere geçerim diye düşünüyordur sizin gibi bir durumdaysa. Buradaki çoğu kişi sizi takdir etse de çok az kişi aynı şeyi yapar. Ben o kadar bunaldim ki 2 yıllık puanım olmasına rağmen yurt dışı master düşünüyorum bir yandan da kamu yerine. Karar elbette sizin. 🙂

Ek:Bu iletide kimse bireysel olarak kastedilmemistir. herkese iyi çalışmalar.

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74
    • RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)

@hacettepe murakıp adama uzman demişsiniz hocam. bddk içinde küfür gibi bir şey bu sanırım. kendinize çeki düzen verin. :)))

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74

Şu gunlerde hayatıma heyecan katan 2 şey var biri gib in sitesinin kasmaya başlaması diğeri de forumda arada oluşan gergin ortam :))

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74

ya valla süreç sanki sınav değil game of thrones final sezonu. bi entrikalar açıklanacak açıklanmayacak duyumlar vs vs yıldım ulan..... 😄

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74

ceks74 tarafından gönderilen son iletiler

benden hiç ümit yok ama bir arkadaşım yedeklere ümitlenmiş 🙂 var mıdır bilindik feragat edecek olan ?

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74

kurum bu konuda biraz yanlış yaptı bence. rekabet dün açıklandı orayı kazanan arkadaşlar için feragat fırsatı olmadan burayı açıklamışlar.

belki de kurum hatanın farkına vardı ondan erişimi engelledi bir süre giremeyen arkadaşlar bence bi arayın sorun.

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74

Kurum zaten çok kaliteliydi ufak farklarla kacmisti bende puan türünden dolayı. Kazanan arkadaşları tebrik ederim,diğer yerlerden feragat etmeyi unutmayın süreci biliyorsunuz 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74

@jszz hocam ptt deki işiniz hayırlı olsun. Burasinin yedege kalacağını sanmam ama bi Kaymakamlık mevzusu var ki ikisini kazanacak olan biri oldugunu pek sanmam,bir de Merkez var ama onda feragat eden etmistir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙂 belki başka arqskadaslar daha umut verici bilgi biliyordur

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74
    • RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci

@iron kardesimhayırlısı olsun hakkında ama sanmam kaymakamlik ingilizce istemiyor pek ikisini de kazaan olacagini olsa bile kaymakamlik tercih edeceğini. Allah yardimcin olsun yola devam . Yarın kaymakamlık aciklanirsa hepnizin hakkında hayırlısı arkadaşlar diğer kurumlardan feragati unutmayin. Allah'a emanet hakkınızda hayırlısı.

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      ceks74

bu iş benim kaderimde yok sanırım. havlu mu atmalıyım devam mı etmeliyim bilmiyorum. kazanan arkadaşları tebrik ederim. 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74

@ceks74 ya da arayip gvs devam ediyordan başka yanit alan var mı daha dogru olur 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74

Arayan var mı?

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74

@mrtt hocam bu mevzuyu ben de arastirmistim. İşgünü olsa bile daha önce bitirilebilirdi daha fazla alım yapıp daha erken alan yerler oldu.

Ek olarak cumartesi de isgunune giriyor. Kuruma 1 2 gün hadi evrakları yollasinlar vsvs diye beklettigimizde ve yılbaşı çıktığında 30 Ocak son gün oluyor.

Rk nelerle ugrastiriyorsun ? Kesin bir keyfiyet var.

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      ceks74
    • RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci

@sprkymkm küçük referans güldürdü hocam. sizin koz sanırım ahahaha 😄

ek olarak işin esprisi. kaymakamlıkla alakam bile yok.herkese başarılar.

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      ceks74