@richie-rich ya "sende" üslup diye hiçbir şey yok . Benim takıldığım nokta "senin" üslubun.
Diğer arkadaşlar alinmamis,neden alinmamis bilmiyorum. insanlara "bunlar" diye hitap etmek ne kadar doğru? Mal mi "lan" bunlar dedigin kişiler ? Böyle bir hitap beni net rahatsız eder ve senin gibi bir "heriflerin" sözlerine cevap yazmazsam kendimi eksik hissederim. Belki de diğer arkadaşlar cahille ugrasilmaz diyerek sana bir şey demedi ama ben severim cahillerle uğraşmayı.
"Bunlar işletme veya ingilizceden nasibini alıp donecekler"
"Buradaki çoğu arkadaş bence boşa girdi senin için üzüldüm odtubsy" gibi bir şey desen gıkım cikmazdi ama "senin" gibi "gördüsüz herifler" ne anlar kibarliktan,yarın bir gün gidip bürokrat mi olacaksın "sen" şimdi.
Ben 2 yds dir 80 üstü alan bir "boş adam" olarak bu sınava gireceğim. Yüzde 70 olasılıkla da sadece İşletmeden dolayı bu sınavı gecemeyecegim,ama yine de bir ümit var ve elenirsem içimde yok işletmem iyi değildi yok başkasının hakkını yedim gibi bir acı olursa namerdim. Bu da insanları tilt edecekse etsin. Kaç kişi işletme alanına aşırı derecede hakim girecek burada ? 0 vicdan azabı.
Ek olarak ingilizcesi olmayıp başvuranlar için diyecek bir şeyim yok. Ben geçen sene aynı sınava ingilizceyi falan bırakın "hukuk" bilmiyorum diye basvurmadim. Ki ingilizce vs vardı ama neredeyse 0'dan hukuk yapmak üstüne işletme imkansizdi. Burada zaten bana laf atan da yoktur. Dediğim gibi tepkim sadece bunlar diye hitap kullanıp sonra beni boş adam ilan eden bu herife.
Sınavda başarılar.