TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. yağmur1223
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 162
    • En İyi 55
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 2

yağmur1223

@yağmur1223

KVKK

112
    İtibar
    1537
    Profil Görüntülemeleri
    162
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yağmur1223 Takip etme Takip Et
    Sayıştay Denetçileri KVKK

yağmur1223 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

Siyaset bilimi-Siyasi tarih ders notu nokta atışı ve renkli
      https://yadi.sk/i/cnHBitAj3Fxnjk

Uluslararası kuruluşlar
      https://yadi.sk/i/rVMW45h93Rd9E6

Türk dış politikası
      https://yadi.sk/i/LRRsdU4u3Rd9M2

Aslan reyiz paylaşmıştı daha önce arkadaşlar, buyrunuz.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223
    • RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı

@odtüsbky @RootofAllEvil ne güzel vicdan filan diyorsunuz. Ama bizim yani sayıştaya girecek olup kpss den 90-95 alanların hakkını düşünmek en azından dilin ucuyla söylemek o vicdan sahiplerinin aklına bile gelmiyor. Gerçekten hayret ediyorum. En azından gelip burada dillendirmemenizi beklerdim.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223

@paca08 hocam Allah yolunuzu açık etsin ama cidden beni naptiginiz ilgilendirmiyor evet ağlıyorum çünkü mahvoldum tükendim işsizim sınav pesinde koşmaktan gecem gündüzüm bir oldu sonunda geldiğim nokta bu işte.bu sınavın olduğu gün rekabet vardı başvuramadım sınava elemenin olduğu gün başka bi sınav vardı girmedim ona da ben ağlamayım da napayım.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223
    • RE: Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?

@james-buchanan sınav için giriyorum sizin kaç yıl önceki başlıklara cevaplarınız çıkıyor 😕 kıyafet meselesi de sınavlara dahil değil mi hocam,en nihayetinde sözlü sınavlar için konuşuluyor,günlük ne giysem diye konuşulmuyor.Bence gayet ihtiyaç olan bir başlık.

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223

@richie-rich yani şu yazdıklarınızı ne niyetle yazdığınız ortada da. Benim de ilk yazılı sınavım olacak bunda bir sakınca mı var sayıştayı kazanmak için öncesinde 100 tane yazılı sınava girmiş ve kazanamamış mı olmak lazım. Bu daha tuhaf olurdu bence bunu da bir düşünün derim. Sıkıntılı bir süreçti onu hepimiz kabul ediyoruz ama yazılıya kalanlara hakaret ederek siz ne yapıyorsunuz içiniz böyle rahatlıyor mu?

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223
    • RE: Geceye Bir Şarkı Bırak

https://youtu.be/SUjc_Twy4fw

"Ekinler sarardı biçtik güz geldi
      Hakka şükür bu yıl bire yüz geldi
      Nidem ki yokluğun pek öksüz geldi
      Sen yeterdin ekinleri neyleyim"

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223
    • RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

@yağmur1223

https://yadi.sk/i/qoDYZG9IyqT1TA

Bir de bu var. Kolaylıklar dilerim.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223

@paca08 ben de adil olmayan bir sürecin icin de olduğumuzu en başından dillendirdim dava açılmasına bişey de demedim sınav yapılıp iki gün sonra iptal kararı neyin nesi diyorum bizim yenen haklarımız ne olacak diyorum. Sizin ne yaptığınız ya da yapacağınız umrumda da değil diyorum. Ben ağlıyorum evet gerçekten ağlanacak hal ve ağlıyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223
    • RE: Mgk uzman yardımcısı alımı

@arven16 ben iktisat mezunuyum hocam kurumun işleri pek ilgimi çekmedi, şimdi mülakatta zorlar hal böyle olunca. İşsizim ama şimdi sırf tecrübe olsun, işsizlikten kurtulayım diye de bir adım da atmak istemiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223
    • RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)

"Hadi uyan
      Aydınlığa çık da çil gözlerin ışısın
      İlkyazlar sıcağı biriksin yüreğine
      Yoksul olsan da uyan
      Garip olsan da uyan
      Mademki güzelsin,güzeli yaşatmak için
      Mademki iyisin,iyiliği yaşatmak için
      Mademki umutlusun,umudu yaşatmak için Hadi uyan"

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223

yağmur1223 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)

@kaan_akça hocam ben bugün ilândaki numarayı aradım yardımcı oldular sağolsunlar bakıyorlar ulaşıp ulasmadığına siz de ilândaki numarayı arayabilirsiniz.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223
    • RE: Imkansiz bir arayis : ideal kulak tikaci

Sitenin çocuklarının bitmez tükenmez yaz kış bağırış çağrışları dolayısıyla ben de böyle bi arayışa girmiş ve turunculardan kullanmıştım ama cidden psikolojik filan mı artık hiç işe yaramıyorlardı 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223
    • RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)

@sofuoglu hocam ilanda ingilizceden türkçeye çeviri yazıyor,ben türkçeden ingilizceye çeviri olduğunu sanmıyorum ama yanılıyor muyum?

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223

@alageyik08 amin hocam, inşallah hepimiz çalışmalarımızın karşılığını alırız tez vakitte. Kolaylıklar dilerim 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223

@ceks74 anlıyorum sizi de hocam çok yıpratıcı bir süreç, benim özellikle beklediğim iki ilan vardı bddk ve spk bunlar haricinde sayıştaya bulaşmış bulundum, kvkk da sonuç bekliyorum henüz. Umarım bunlarda bir sonuç elde ederim. Haklısınız çok zor aynı şeylere calışmak yeniden ve yeniden. Sayıştay sonrası adam akıllı masa başına oturamadım toparlanıp ama yolun başındayım. Buraya başvursam da mülakata çalışamam büyük ihtimalle, bddk ya yüklenmek daha makul geliyor bana. Hayırlısı olsun siz rekabeti kazanmıştınız sanki umarım mülakatınız da olumlu sonuçlanır ve süreç biter sizin için 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223

@adolf-stalin estağfurullah hocam, benimki olsa olsa kendini düşünmektir 🙂 kolaylıklar dilerim size de 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223

@kamucu amin hocam çok sağolun,sırf tecrübe olsun diye şu sınırlı şartlarda başvurmak benim için mantıksız hocam. Allah kolaylık versin size de 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223

@generalgeneral estağfurullah hocam. Ben de aynı sürecin içindeyim kendi adıma konuşacak olursam yeteri kadar yıprandım ama sırf bu süreç bitsin diye de çalışmayı istemediğim bir yerde başlamak en başta kendime haksızlık olurdu. Allah herkesi istediği mutlu olacağı yerlerde bulundursun 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223

@giordanobruno çok sağolun hocam inşallah hepimize nasip olur güzel yerler 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223

@arven16 ben iktisat mezunuyum hocam kurumun işleri pek ilgimi çekmedi, şimdi mülakatta zorlar hal böyle olunca. İşsizim ama şimdi sırf tecrübe olsun, işsizlikten kurtulayım diye de bir adım da atmak istemiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yağmur1223