Kazananları tebrik ederiz, teklif alanlar da yazarsa en azından öyle bir beklentiye girmemiş oluruz
Iron tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Geçen sene cuma günü açıklanan sınavdan tam bir hafta sonra Cuma akşamı teklif alan varmış arkadaşlar. Bu bir hafta boyunca teklif alanlar olursa buraya yazarsa seviniriz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Rekabet kurumunu kazanıp kaymakamlık mülakatını bekleyen biri var mı? Eğer kaymakamlığı kazanırsa kaymakamlığı mı tercih eder? Gerçekten önemli teşekkür ederim şimdiden. Allah yolunuzu açık etsin.
-
RE: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
@vanim Merhaba,
İlk sınavda ingilizce soruluyor mu, soruluyorsa nasıl soruluyor, zorluğu ne düzeyde?
1.5yıllık dönemde dil ile alakalı herhangi bir eğitim var mı?
Mesleğe başlarken yabancı dilde konuşma ya da başka türlü bir yeterlilik aranıyor mu?
Girdiğimiz ilde sürekli mi kalıyoruz belli bir yıl mı?Cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkür ederim şimdiden.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@ceks74 hocam size yazdım mülakat, sizi uzun süredir takip ediyorum çalışmalarınızdan da haberim var inşallah hakettiğiniz yerlere geleceksiniz. devamke
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@ankaragüçlü teşekkür ederim hocam
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Yedeğe düşme ihtimali var mı? Düşerse kaça düşer? Kaymakamlık düşünen var mı kazananlar içinden?
-
Sonuçlar bankanın sitesinden mi duyurulacak yoksa bizzat telefonla arayacaklar mı?
Iron tarafından gönderilen son iletiler
-
SPK belgesi zorunlu mu acaba? Bende yok ondan
-
Geçen sene cuma günü açıklanan sınavdan tam bir hafta sonra Cuma akşamı teklif alan varmış arkadaşlar. Bu bir hafta boyunca teklif alanlar olursa buraya yazarsa seviniriz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Kazananları tebrik ederiz, teklif alanlar da yazarsa en azından öyle bir beklentiye girmemiş oluruz
-
Sonuçlar bankanın sitesinden mi duyurulacak yoksa bizzat telefonla arayacaklar mı?
-
@punco güzel bilgi çok teşekkür ederim, başarılar diliyorum.
-
Bireysel mülakat için konulara ulaşabilen var mı?
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Kazanan arkadaşları tebrik ederim öncelikle, diğerleri hakkında da hayırlısını diliyorum. Askerlik meselesinde Aralık ayında bedelli yapacak olmam sıkıntı olur mu? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
ikametgah olayı nedir? İl tercih edemiyor muyuz? İlla onlardan gelen teklife göre mi seçim yapmak durumundayız?
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Rekabet kurumunu kazanıp kaymakamlık mülakatını bekleyen biri var mı? Eğer kaymakamlığı kazanırsa kaymakamlığı mı tercih eder? Gerçekten önemli teşekkür ederim şimdiden. Allah yolunuzu açık etsin.
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Yedeğe düşme ihtimali var mı? Düşerse kaça düşer? Kaymakamlık düşünen var mı kazananlar içinden?