@iron 2018 banka faaliyet raporu(yüzeysel), bddk ve tbb nin yayımladığı bankayı ilgilendiren önemli veriler, cv ne yazdığın herhangi bir şey irdelemesi veya ziyaret raporundan bir şey irdelemesi, Türkiyenin güncel önemli ekonomik verileri ve genel finansal sistem, giyim kuşam ve cevaplarda netlik.. Duyduğum işittiğim bu kadar
punco tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
sandıklar kapandı başarılar
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@ozge17 geçen sene ayrı ayrı ibaresi varken bu yıl ortalamadan bahsediyor. Bu da ayrı belirsizlik yine de
-
yığılmaya çok mahal verecek bir sınavdı. üzülmeyin 55 5000se 56-57 4000 bile olabilir ya da benzer dağılımlar. Yani öyle Zoru zor kolayı kolaydı çünkü sınavın. Umarım alım ve buna bağlı arama sayısı çok olur, 60 aldım sıram benim de kötüdür demeyin boşa kırılmayı bilmeden.
-
@emekemek Merhaba hocam, evinizde video çekmenizi bile istese bir kurum takım kravat hayrınıza olur. Müfettiş bey de bu tavsiyede bulundu. Neoliberalizm böyle şeyleri seviyor istiyor.
-
biraz önce çıktım, bugün bir gecikme yaşandığı için sanırım beş dakika sürdü görüşmem, çıkan arkadaşlar da öyle söyledi. Rahattı ortam korkular boşa. Hayırlısı hakkımızda
-
geçen yıl 14-15 mayıs mülakat 25 mayıs nihai sonuçlar. Bu yıl da böyle olur umarım
-
müfettişlikte şu 3 durumu yerine getiren adayların içerisinden en yüksek 100 kişi çağrılacak değil mi
ing:28/40
mat:26/40
mat+hukuk+ikt+seçmeli(aynı zamanda sıralama puanı da olacak):80/160 -
@longtermjobless merhaba, acaba kaç kişi alınır sorusuna herhangi bir şekilde cevap verilmesi yanlış mı? 2018 kpss tr 1.si atandı mı? Konu dışı değil ki birileri fikir belirtmiş benim de katıldığım
punco tarafından gönderilen son iletiler
-
@Iron siteye koyuluyor ama öncesinde kazananlar için bir bireysel haberlendirme oluyor mu bilmiyorum
-
@mkv19 Geçen yıla göre haftaya çarşamba. Ama her an da olabilir süreç hızlı bilemeyiz
-
@yorgun-kamucu müfettişlik mülakatına katılanlar davet almayacak doğrudan atanacak eğer uygun görülürlerse uzmanlık veya kontrolörlüğe
-
sandıklar kapandı başarılar
-
geçen yıl 14-15 mayıs mülakat 25 mayıs nihai sonuçlar. Bu yıl da böyle olur umarım
-
biraz önce çıktım, bugün bir gecikme yaşandığı için sanırım beş dakika sürdü görüşmem, çıkan arkadaşlar da öyle söyledi. Rahattı ortam korkular boşa. Hayırlısı hakkımızda
-
Geçen yıl 2 gün sürmüş bu yıl 1.5 kat kişi var yaklaşık 3 gün sürecek galiba gördüğüm kadarıyla çarşamba perşembe cuma. Kurbandan sonraki ilk gün de kazananları toplarlar galiba.
-
@pistov35 çok kafalı, uyumlu, çalışkan buldukları ve terör gruplarıyla ailecek alakasız olan hepimizi alacaklar canını sıkma şu bu eksik diye. Umalım 17 değil 25 30 müfettiş alınsın tüm gruplardan toplam