@27ömer27 yanımızda olup bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz yarın büyük gün o vakit
sprkymkm tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
RE: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
@paretowilfredo miniklerimin kitapları elimize ulaştı ne çok sevindik ne güzel bir iş yaptınız anlatamam miniklerim adına çok teşekkür ediyorum...
-
@popescu bende aynı soruyu soracaktım kalitesiz olan nedir
-
Merhabalar benimde küçük bir isteğim olacak ama bu kitap çalışma değil minik öğrencilerim için okuma kitabı eğer mümkün ise çok sevinirim.
-
@ese03 olay anlaşıldı sana yazmadan burada yazması sizi bu kadar sinirlendiren cidden çekemiyorsanız bakmayın foruma ama biz bu forumun ve @27ömer27 @amirim in paylaşım yapmasını istiyoruz ki bu platform bu yüzden var sıkıntısı olan varsa bakması kardeşim neyin kavgası yaaa
-
@merasim34 ne kadar referans lazım ? referans olmadan yada küçük referanslarla asla ve asla olmaz mı
-
@maer benimde aklıma geldi acaba arasak mı geçen yıl aramışlardı
-
@mi̇a106 kesin olacak ya da olmayacak bilen 50 kişi vardır kardeşüm arama durumunu mağlum aracılar yapıyordur ama açıklanma günü tam bir muamma diye duydum önceki dönem adaylardan
sprkymkm tarafından gönderilen son iletiler
-
@paretowilfredo miniklerimin kitapları elimize ulaştı ne çok sevindik ne güzel bir iş yaptınız anlatamam miniklerim adına çok teşekkür ediyorum...
-
Merhabalar benimde küçük bir isteğim olacak ama bu kitap çalışma değil minik öğrencilerim için okuma kitabı eğer mümkün ise çok sevinirim.
-
@rootofallevil kamudan alınıyor gibi fikir oluşturulmuş benim tanıdığım en az 20 kişi var ki kamuda çalışıyor ve gerçekten olacağına inanan insanlar olmadı ki akraba işi hayal ürünü değil gerçek arkadaşlarım bu arada benim de olmadı bende kamudayım
-
@seryaman öyle o iş bitti denilen çok kişi olmamış peki bu dediğiniz kişi çalışıyor muydu kardeşim
-
@kesinbilgi1 gündüz açıklayacak olsa gündüz verir bakan bey emri
-
@kesinbilgi1 sen uyu biz yarın sana haber veririz
-
@27ömer27 Allahım seninde hakkını teslim etsin güzel kardeşim
-
@möözun yaa başlarsa bende aranınca açarlarsa açıklanır diye düşündüm ama bu saatte belli bekleyen 400 kişi var açmam memur ben olsam
-
@economist34 gece 2 lerde gelen bi mülakat için gün bitme olmaz