kalbi yerinde değil de boğazında atanlar bi beğensin ya
ese03 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
parada pulda mevkide makamda gözümüz yok Allah şu güzel mesleği bizlere de nasip etsin yeter ...herkese sevdikleriyle sağlıklı mutlu güzel yıllar diliyorum
-
Bir Alan Carvalho ve Pato gelemedi bir de @KaymakamAdaylıgı
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Acı ama gerçek bi sey soylemek istiyorum ne olur kimse kizmasin . Ben de isterim en cok hakeden 100 kisi olsun fakat maalesef ki en iyi referans bulan 100 kisi olacak o listede cok uzuluyorm kendi adima cunku kimsem yok ve sanrm 2.defa da elenicem . Yine de herkesin hakkinda hayirlisini diliyorm . Allah bu 100 kisiyi vatana millete faydali olacak sekilde davranmayi nasip etsin hayirli geceler herkese...
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Beklemek cehennemdir. Ama beklerim seni. İyi kötü demeden suçlamadan keyfini. İyi bilirsin, benim aşk düşkünü yüreğim için en gü- zel, en değerli mücevher sensin. Senin karan en güzel kara benim kafamda. Yüreğinizden vurdular sizi, ruhunuzun yarısı uçup gitti elden.
William Shakespeare
-
geçen sene bi arkadaş ''ne olursa olsun bu anları yaşadığım için çok gururluyum'' yazmıştı , unutamıyorum bu cümlesini , o kadar haklı ki şu anda...
-
Nasibûke yusibûke velev künte fi tahte’l cebel
(Dağın altında olsan da, senin nasibin sana isabet eder .)evvela her şey nasip arkadaşlar , hayırlı geceler...
-
Haydi Bismillah Herkese Hayırlı Cumalar Güzel Bi Gün Olur İnşallah
ese03 tarafından gönderilen son iletiler
-
adam film izliyomuş , resmen dalga yazık valla
-
@vi̇nni̇e-jones dostum kırmızı kablo mavi kablo oyunu değil bu abartılıcak bişey yok lütfen
-
@economist34, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
paretowilfredo bu aksam birsey yazmadi. Ayni sekilde amirim de yazmadi. 27ömer27 yazdi o da olumsuz. Sonra asimin nesli miydi nicki olan bir bomba atti. Sonra 27 ömer27 kontrol etti. Herhalde aksamin ozeti bu...
güzel özetlemişsin kardeşim başka izaha gerek yok burdan her şey NET
-
ekip gayet güzel beyler , oynayan arkadaşları da tebrik ederim herkese hayırlı geceler diliyorm
-
@başkan71 dur bakalım eğer öyleyse failleri belli zaten
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@moonlight bilemiyorum onu ama umarım büyük bi şakanın içinde değilizdir
ne dersiniz arkadaşlar var mıdır olasılığı
-
@kesinbilgi1 duyumu aldın hemen foruma mı kaydoldun dostum