Rabbim Ramazan’ın en tatlı iftarını yapmayı nasip eylesin bana ve forumdaşlarıma 🤲
moonlight
@moonlight
“..Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. ..” #MKA
moonlight tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Ben soru iptalleri hariç 70.00 net yaptım , monopol ve KOP iptal edilirse 70,6 puanım olacak. Ben 105-106 ve 107. dönemde mülakata kaldım. Bu sınavda Türkçe ayağıma takıldı maalesef. Ben yüksek yapamadığım için kusuru elbette kendimde arıyorum,ben düşük yaptım diye çoğunluk düşük yapacak değil ya.Ama şuna inanıyorum, geçen sene bu sınavı 376 kişi kazandı. Bu memleket bu sınavda kontenjanı dolduramadı.Bu sınav geçen seneden açıkça daha zordu ve sorular düşürücüydü.Sorular amacına ulaştı.Ben 70.00 ile kapatacağını düşünüyorum,80 net yapsaydım da düşüncem bu olurdu. Geçen sene 70,75 net ile forumdaki listede 100 lerdeydim , sınavı 289. olarak kazandım. Şimdiki durumumun geçen seneden farkı yok. Eğer büyük yanılgı içinde değilsem ve hakikaten herkes topla tüfekle bu sınava saldırmadıysa 70.00 ile kapatacaktır. Ben haklı çıkarsam kendi adıma,yanılırsam devletim adına sevinirim.Hayırlısı olsun.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Tartışan arkadaşlara bakıyorum hepsi tanıdık,tecrübeli ve kaliteli arkadaşlar .. Dostlar biz aynı taraftayız , bizim bizi bu duruma düşen GİBi konuşmamız lazım. Hepimiz 10 Mayıs cumaya adapte olmuşken bugün 14 Mayıs’ı gördüğümüz için bugün,yarın,bu hafta ya da gelecek hafta ne farkeder .. Netice itibariyle GECİKTİ,GECİKİYOR.. Ama “ÇALIŞMA GEÇEN HAFTA BAŞLADIĞINA GÖRE” ve önemli isimler bu haftayı işaret ettiğine göre bu hafta açıklanacak inşallah .. Bu haftada birleşelim , kırmayalım birbirimizi , açıkladığında sen kazanırsın kırdığın insan elenir , sen sevinirken o üzülür haberin olmaz herkesin derdi stresi çok büyük , kırmayalım birbirimizi , herkese hayırlı sahurlar.
-
RE: 2018 Guy Alımı
“GUY u düşünmeyin KPSS çalışın motivasyonunuzu kaybetmeyin kendinize durduk yere sıkıntı vermeyin rahat olun akışına bırakın ders çalışın” diyenleri hayretle izliyorum.GUYu ya da diğer ilanları düşünmemek için girmedim ki ben 2017 KPSS ye.Şuan elimizdeki puanın zayi olmaması tek temennimiz,yoksa biz de biliyoruz GUY gelmezse 2018 KPSSye en güzel şekilde hazırlanıp sadece GUYa bel bağlamamayı..Sadece GUY da değil VMY DGUY MHUY MUY DUY da üzdü bizi,ben 2018 de yüksek puan alabilmek için girmedim ki 2017 KPSSye.Hakkımız olanı alamazsak yeni mezunlarla sıcağı sıcağına GUY ve diğer kurum sınavlarına girmiş olacağız ve sen ben biz hepimiz 14-15 ay boşuna oksijen tüketmiş olacağız.Bu bana çok koyuyor,inşallah böyle olmaz.2018 KPSS de yine yüksek puan aldığımızda 2019 u işaret etmenizden korkuyorum. İİBF linin sorunu puan almak değil sınav görmemek,bunu bir netleştirelim.Yoksa eminim ki buradaki herkes benim gibi ilan gelmediği için isyanlarda ve yine 2018 KPSS de hüsrana uğramamak için masa başında.İnşallah umduğumuzu buluruz arkadaşlar,bize çok ayıp ediyorlar.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bu zor sınavda 83-84 ün üstüne çıkan 600 kişi varsa kendi adıma üzülürüm ülkem adına sevinirim
-
Forumda oluşturulan listede 400 tane 70 ve üzeri görmedikten sonra 70.00 ile kapatacağı düşüncesinden vazgeçmeyeceğim.73 yapan 72 ile kapatır diyor.Sana göre elbette 72 ile kapatır,sen kendini liste dışı bırakmazsın ki.73 net yapanın 74 ile kapatacak dediğini duyamazsın çünkü işine gelmez ve kendisini listeye sokacak olan en kötü ihtimali söyler.Bu sınav 70.00 ile kapatacak,ben kritik durumdayım ama üç kez kazandım bu sınavı,hiçbir şeyim yoksa bir gram da olsa tecrübem var,ve buna güveniyorum ve ümidimi diri tutacağım.Bu bir algı meselesi.Gerçekçi olmak ve düşünmek lazım evet imkansızda ısrar etmemek lazım evet ama 70.00 asla asla imkansız değil.Biz sevinenlerden olacağız göreceksiniz.
-
Sınavın en adaletli kapanma durumu bana göre HİÇ İPTAL OLMADIĞI durumdur , bakın arkadaşlarım , iptal olan soruda zaten doğru cevap yoktur diyorsunuz ama ben özellikle kop sorusunu “Acaba ÖSYM KOP’un ilk halini kast ederek mi sordu?” diye düşünüp NEVŞEHİRi işaretledim. Ben bu şekilde düşünüp 70.00 den 69.00 a düşüp liste dışı kalıp mağdur olacağım , ama öte yandan bir başkası ham neti 69.50 olup o soruyu NİĞDE VE NEVŞEHİR işaretleyip (yani Nevşehir kopa eklenmeseydi bile yanlış şıkkı işaretleyip) mülakata kalacak , ve biz de buna adalet diyeceğiz öyle mi?
-
Arkadaşlar iki ihtimal var ya iptal yok ya 2 iptal var. Benim merak ettiğim şey bu değil aslında , 69.5 durumu iptalsiz durum ise iptal olduğunda 69.5 aşağı düşecek mi? 69.5 nihai puan mı yani baraj dolmadı mı? 69.5 net ile kapattı iptaller düşüldükten sonra , 1.02 ile mi çarpacağız? Hiç iptal yok direkt 69.5 net=puan ile mi kapattı? gibi gibi şeyler.. Bu sorular net değil şu an , yani 2 kesin iptal var ya da hiç iptal yok deyince de her şey bitmiyor , onun da alt dalları kombinasyonları var yukarıda sıraladım. Ben bir dua edeceğim gönülden , iptali isteyen ya da istemeyen fark etmeksizin iptal durumunda ya da iptalsiz durumda Rabbim hiçbirimizi mağdur etmesin , hiçbirimizin hevesi kursağında kalmasın, amin. Kendi düşüncemi paylaşmak noktasında kırıp döktüğüm arkadaşlar varsa onlardan özür diliyorum,haklarınızı helal edin,kritik durumda olunca istemeden incitebiliyoruz. Allah bizi sevindirsin inşallah. Herkesin hakkında hayırlısı. Yarın ola hayrola.
-
70.00 ile bekliyorum. KOP sorusunu doğru yaptım, monopol sorusunu yanlış yaptım. Her ikisi de iptal olmazsa 70.00 , sadece KOP iptal olursa 69.69 , sadece monopol iptal olursa 71 , her ikisi de iptal olursa 70,6 puanım olacak..Bir şekilde 70e tutunabilirsem sınav da 70 ile kapatırsa ve kazanırsam bu çaresizliğimi hiç unutmayacağım. Şu an tamamen Allah’ın takdirine teslim oluyorum.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Sınavın test olması hakkıyla çalışanın aleyhinde bir durum , açık uçlu en iyi sistem bence , bilen yapsın. Testte bilen de yapıyor bilmeyen de.
moonlight tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar iki ihtimal var ya iptal yok ya 2 iptal var. Benim merak ettiğim şey bu değil aslında , 69.5 durumu iptalsiz durum ise iptal olduğunda 69.5 aşağı düşecek mi? 69.5 nihai puan mı yani baraj dolmadı mı? 69.5 net ile kapattı iptaller düşüldükten sonra , 1.02 ile mi çarpacağız? Hiç iptal yok direkt 69.5 net=puan ile mi kapattı? gibi gibi şeyler.. Bu sorular net değil şu an , yani 2 kesin iptal var ya da hiç iptal yok deyince de her şey bitmiyor , onun da alt dalları kombinasyonları var yukarıda sıraladım. Ben bir dua edeceğim gönülden , iptali isteyen ya da istemeyen fark etmeksizin iptal durumunda ya da iptalsiz durumda Rabbim hiçbirimizi mağdur etmesin , hiçbirimizin hevesi kursağında kalmasın, amin. Kendi düşüncemi paylaşmak noktasında kırıp döktüğüm arkadaşlar varsa onlardan özür diliyorum,haklarınızı helal edin,kritik durumda olunca istemeden incitebiliyoruz. Allah bizi sevindirsin inşallah. Herkesin hakkında hayırlısı. Yarın ola hayrola.
-
@username17, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@mrblc23 2 soru iptal kesindir kop ve monopol .nerden nasıl diye sormayın cevap da vermeyeceğim .
Nerden naısl diye sormayalım ama biliyorsanız şunu da söyleyin lütfen , iki iptal durumunda kaç net ile kapattı ,, iptali bilen bunu da bilir
-
@iibf Hocam iptal ihtimalini tüm Türkiye söylüyor , asıl mesele ÖSYM iptal edecek mi etmeyecek mi , bak aynı Kutluay hoca diyor ki ÖSYM tek yargıcı iptal ederse karşı dava açarız , iptallerin olduğu duyumunu alan bunu neden yazsın,, Yiğit Yılmaz san mevzuata göre yanlış iptal edilmesi lazım diyor ama karar ÖSYMnin diyor
-
@deüdem Ben de kimdim aradım. BİZE ŞU ANDA İPTAL BİLGİSİ GELMEDİ dedi. Siz mi bilmiyorsunuz yoksa bilgi mi gelmedi dedim , iptal olan soru bilgisi bize gelmedi dedi.
-
@Tardukağan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@scofieldmustafa, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@miadayy hocam çünkü iptal edilince doğru yapanın neti azalıp hakkında hiçbir fikri olmayanda soruyu yanlış yapanda neti 1.01 ile çarpıldığı için her yanlış sorudan nasibini alıyor. Dengeler alt üst oluyor. Bu yüzden soru yanlışta olsa dengeleri bozmamak adına iptal olayına fazla girmiyorlar.
Pardon da yanlış soruyu nasıl doğru yapabilir bir insan
o kadar zekiler var ki soru yazanın niyetini bile okuyorlar
Bunu bana diyorsun ama ben yine de sana sataşmayacağım , soruların yanlış olduğunu ama iptal edildiğinde iptal edilmediği duruma göre daha büyük bir mağduriyete sebep olacağını ifade etmiştim , ama elbette beni anlamak için değil bana cevap vermek için okuyorsun yazdıklarımı , şurada 3 gün kalmış olan olmuş biten bitmiş , sana sataşmayacağım , ya sen haklı çıkacaksın ya da ben , o yüzden bekleyelim.
-
@whshw “bize gelen iptal bilgisi yok bu insanlar iptal söylentisini nereden çıkartıyor”
-
ÖSYM ve Bakanlığı Cuma günü üç arkadaş aradık ; hepimize verilen cevap aynıydı.İptal edilen sorular var mı? Dediler ki “şu an için iptal edilen soru bilgisi gelmedi bize” , tekrar sorduk , bakın iptal edilip edildiğini bilmiyor musunuz yoksa direkt net şekilde iptal mi yok? Dediler iptal edildiğinde bize bilgi verilir bize iptal bilgisi gelmedi şu ana kadar .. Ve ekledi bize bile bu bilgi gelmemişken insanlar bu iptal söylentisini nereden çıkartıyor anlamadık ,, şimdi mesele şu ; bizi baştan savmak istese kuracağı cümle net “Bize soruların iptal olup olmadığı ile alakalı bilgi gelmez , iptaller sonuç açıklandığında belli olur , o yüzden şu anda biz bilmiyoruz” diyebilir ve işin içinden çıkabilir , ama adam net şekilde söylüyor hem ÖSYM hem bakanlık , şu ana kadar iptal bilgisi gelmedi diye ,, amirim iptalsiz 69.5 ile kapattı kontenjan dolmadı dedi , kesin iptal var demedi sadece iptal olması durumunda olası kapatma puanlarını yazdı , velhasıl ben durumu izah etmek istedim , sonuç ne olur bilemem sizin anlayışınıza bırakıyorum
-
Forum magma gibi , bir köpürüyor bir duruluyor .. Durulma evresindeyiz .. Ben de birkaç gündür çok yıprattım kendimi , bence son yılların en sürpriz sonlu süreci olacak bu sınav , hakikaten sonuç her şey olabilir , o kadar farklı kombinasyonlar var ki sınırda kazanmak ya da kaybetmek adına.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun , herkese hayırlı sabahlar.