Arkadaslar yasin hoca kutluay hoca yüksel hoca yiğit hoca hepsine Ulaştım konuştum.cıkan ortak kanı iptal kararı varmı yok mu kimsede yok bu bilgi.öngörü sadece hocalarımızın ki.ösym ye ulaştım tanıdık bulmaya çalıştım bir uzman şunu dedi böyle bir bilgiyi sınav açıklanmadan sadece 6-7 kişi bilir onlarda asla açıklamaz sonuçtan önce.bakanlığa ulaştım bir büyüğüm aracılığıyla ricacı olduk daire başkanının dediği bize sonuçlar siz öğrendikten sonra geliyor oldu...yani ya Hak ya selamet ...çalışmayanlar uyku ilacı alsın vakit geçmiyor 69.75 de bekleyerek
mrblc23 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@enea aneliyatlıydım sınavdan 15 gün önce ameliyat olmak zorunda kaldım.fıtık ve idrar kesesinden.raporu ösym bildirmek aklıma gelmedi ve 65 dakika dayanabildim cok sıkıştım.80 soru işaretleyebildim.türkçe tarih makro görmediğim 20 soru vardı.ve şuan 69.75 netteyim.işin kötüsü geçen yılda 69.75 te kaldım ve işin daha da kötüsü yaş sebebiyle son sınavımdı bu
-
@miadayy sonuç şu : iptal edilmesi durumunda liste dışı kalacak çok kişi var ve kendi hatasıyla bu kişileri mağdur etmemek adına ÖSYM yanlışında ısrar edecek.peki bu durumda o soruyu boş bırakan yanlış yapıpda sınırda kalanların mağduriyeti nolacak yahu? Yanlış doğru kabul edilerek hak korunacaksa vay halimize...
-
Sabah yasin hocayla görüştüm sağolsun detaylı konuştuk zaman ayırdı...ağrı sorusunu doğru yaptığım halde dediği şey şu ; ağrı evet doğru ama 2018 için öyle bir veriye hiçbiryerde ulaşamadık.2017 dese tamam lakin 2018 de öyle bir veri mevcut değil.
-
@murad00 büyük sıkıntı olur
şizofrenliğin zirvesine cıkarırız birbirimizi
-
Bu arada yargı yoluyla iptal durumunda 10 günlük dava açma ve 15 günlük karar süresi var.yani mülakat yapılmadan karar cıkması ve iptal durumunda güncel mülakat listesi mümkün
-
@enea cumadan beri uğraşıyorum üstad.yayınevlerinden girdim hocalardan cıktım ama ulaştım.milletvekilini aradım içişlerinde varmı ulaşabileceğimiz biri die ordan ulaştım
-
@gürkannn kasarkende kaybediyor
-
@mrblc23 ve yargı iptal edecek mülakat yapılacak alınan alınacak göstermelik mülakatta hakkını savunanlar için acı bir tecrube olacak sadece. Ya HAK ya ALLAH...aklımı koru Rabbim.
-
Arkadaslar herkese merhaba.Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.ismi zikredilen bütün hocalara telefonla ulaştım direk sordum.ve hiçkimsenin iptal sorularla ilgili net bilgisi yok.69.50 400. Kişi olması amiriminde dediğine göre doğru.sınav tabana düştü.lakin durum şu ;iptalle ilgili kimsenin bilgisi olmaması nedeniyle400. Adayın 69.50 neti olması ve barajın dolmaması doğru.ancak bu durum iptalsiz sorular için geçerli.iptal edilecek tek 1 soruda bile kontenjan dolacaktır.ÖZETLE : ne ösym müşt temsilcisi ne bakanlık Ne duyumcular ne de hıcalar iptalle ilgili hiçbirşey bilmiyor.Bende 69.75 netteyim bu arada
mrblc23 tarafından gönderilen son iletiler
-
@murad00 büyük sıkıntı olur
şizofrenliğin zirvesine cıkarırız birbirimizi
-
@mrblc23 ve yargı iptal edecek mülakat yapılacak alınan alınacak göstermelik mülakatta hakkını savunanlar için acı bir tecrube olacak sadece. Ya HAK ya ALLAH...aklımı koru Rabbim.
-
@miadayy sonuç şu : iptal edilmesi durumunda liste dışı kalacak çok kişi var ve kendi hatasıyla bu kişileri mağdur etmemek adına ÖSYM yanlışında ısrar edecek.peki bu durumda o soruyu boş bırakan yanlış yapıpda sınırda kalanların mağduriyeti nolacak yahu? Yanlış doğru kabul edilerek hak korunacaksa vay halimize...
-
@miadayy ben birşey anlamadım üstad...anlayan yardımcı olabilir mi sevabına ?
-
@gürkannn kasarkende kaybediyor
-
Linç yemeyeceksem eğer ; hocayla bizzat konuştuğumu söylemiştim...hoca İPTAL OLMALI diyor.yani kesin bir bilgi yok hocada ve diğerlerinde.bu bilgiye yarın ulaşılacak.
-
Her yorumu yapmış hoca.ucu açık.nereye cekersen oraya gider.kesin olan yarın bu saatlerde herşeyin netleşeceği ve iptal olmaması durumunda mahkemenin kararının mülakata yetişeceği
-
Yarınq izin aldım.Uyku ilacını ayarladım.akşam 5 te işten çıkınca yemeğimi yiyip hapı atıyorum yarın bu saatlerde uyanıyorum.ya nasip ya selamet diyip durumu kabulleniyorum...sonucun her türküsüne razıyım da geçmeyen vakit ve aşırı strese söz geçiremiyorum.
-
@gargulu19 BENCE cok net 2 soru iptal
-
@1baksan şuana kadar ki en gerçekçi senaryo.bunu demeye çalışmıştım ama cümleyi toparlayamamıştım
teşekkürler