Ben atanınca kullandığım nekadar kitap varsa hepsinin yenisinden alıp vermiştim aynı kutuphanede calisan arkadaslara her atanan su olayı yapsa ne guzel olur kitap satanlara ayar oluyorum.
murad00 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bugun sorulan sorulardan derleme:resesyon,cekirdek enflasyon ,memurlara verilen displin cezalari,anayasada suc ve cezalar ile ilgili hukumler ,siyasi haklar kademe ilermeesi cezasini kim verir .konusma yaptirilan bir kisi oldu genelde yuzeysel bildigimiz sorular geliyor bolum ile alakali ekstra sorularda gelebiliyor.burdan mulakata girip bilgi saklayanlara selam olsun.
-
Soyle bir muhabbet yasandi bir daire baskani geldi cikanlar sorulari soyluyormu dedi kimseden ses cikmadi baskan dedi bende zamannda mulakattan cikinca soylemisim benden sonra giren arkadasta bilmis soruyu sebep olmusuz felan dedi buraya soru yazmak negatif bir durum degil paylasimci olalim
-
@Kethüda bukadar ciddiye almayın hocam herkes kaymakam olacak diye bir kural yok sakin olun torpiliniz kuvvetli degilse cok heyecan yapmıyorsun daha rahat bekliyorsun :))
-
Ya bu gönül işi kutsal makam felan biraz samimi gelmiyor gibi
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Iki tur adamdan uzak durun cahilligin verdigi ozguven ve bilginin verdigi kibir ile yasayanlardan.
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@yeniuzman madem uzman yardımcısı oldun hayrına birine bagışlasana ordan gelecek cüzi miktar seni zengin etmez ama lazım olan için nekadar değerli en iyi sizin bilmeniz lazım.
-
@gktrko1 iste bu model adamlar belediye başkanı oluyor sonra vatandaşa hizmet üretmek yerine sağına soluna şak şakcılardan doldurup sabah akşam başganım çok büyük adamsın nidaları ile harcadığı paranın keyfini sürüyor sonra bir iki tarla alıp imar geçirip kara bile geçenler oluyor.
-
@albertcamus gercekten sorun bu madem oyle sinav giris sartlarina aof alinmaz yazsinlar ben aoflu degilim ama sen adami snava aliyorsan mulakatta esit sansi vereceksin yok aoflu istemiyorsan giris sartlarina yaz orgun diye herkes kurtulsun bu tartsmalardan
-
Kafayi yememe ramak kaldı evin balkonuna cıkıp yangın var diye bagrmamak icin kendimi zor tutuyorum.
murad00 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Kethüda 5 yil memur olarak gorev yapan birini cumhurbaskani dogrudan kaymakam olarak atayabilir hocam 1 nolu cbk bakarsaniz yaziyor orda.
-
@Kethüda 1 nolu cbk yi okuyarak sinava girmeden nasil kaymakam olunuyor ogrenms olursunuz hocam bilginiz eksik malesef
-
@can-mavi diger kurumdan kasit saglik bakanliginin mutalasi bekleniyor dun saglik bakani okulllarin acilmasindan yanayiz demsti bence ilanin onune tas koymazlar 18 ekimde olur snav
-
@crowdingout cok kiymet verdiklerine sor.onlar anlatr sana ne oldugumu
-
Burda eskiden bir pareto vardi gelir biseyler sallardi simdi oda yok olmus.
-
@KaimakamAday geceler geceler zalim geceler.......
-
18 ekim yalanmi oldu beyler bayanlar bir ses verin
-
@sessessc çözumu cok basit 5 6 tana sehirde yaparlar sinavi daha once sayistay snavinda birkere olmustu bu dedigim
-
Bu ilan neden gelmiyor sinavin iptal edilme durumu varmi.
-
Sinav yuzde yuz 18 ekimde olacak diyenler nerde bir aciklama bekliyoruz ilan bu hafta gelecek dediniz zamandan bu yana 3 hafta gecti