Arkadaslar kazanamayan arkadaslar icin bu sinava henuz hazirlanmakta olan biri olarak bir seyler soylemek istiyorum. Bu sinava hazirlanirken elde ettiginiz bilgilerin hepsi aslinda elinden gelen her vatandasin bilmesi gereken bilgiler, okuma yazma ne kadar onemliyse aslinda bu idarenin isleyisi anayasa ve icinde yasadigimiz ulkenin ekonomik tarihi ve insan haklari alani bence genel kultur olarak kesinlikle bilen kisinin ufkunu ve bakis acisini cevredeki bilmeyen yiginlara gore cokca yukselten seyler, bence kazanamamak kayip degil bunlari bilmek kazanc aslolan. Sahsi gorusum boyle herkes icin hayirlisi olsun insallah
gktrko1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
RE: AÖF Kaymakam adaylığı
Kimseden ses çikmiyor ama ben tekrar yazacagim. Arkadaslar orgun iibf okumasakta bizlerin bircogu da baska fakultelerde orgun okuduk. Belli basli birkac universte disindaki universtelerde derslerin nasil gecildigini egitim kalitesinin durumu sinavlarda ucusan kopyalari hepimiz biliyoruz. Bu durumda falanca uni orgun iibf mezunu arkadasin aof diplomasindan tek farki devam zorunlulugu olan derslerken(yerine imza durumu ve bircok hocanin devam zorunlululugu istememesi de var ) bu adaletsizlik bu teamul artik kokuşmuş durumda degil mi sizce de. Adam meslegi tasiyabilecek yapidaysa alirsin yoksa ne mezunu olursa olsun elersin bunun boyle olmasi gerekiyor artik yani olmasi gerektigi gibi.
-
En buyuk zorluklarindan birisi de haftasonu dahi bulundugun ilceden ayrilirken yillik izin yazman gerekmesi... Ama arkadaslar hangi meslekte var ki bu kadar iyi seyler yapabilme firsati, gercekten iyi olmak isterseniz cok guzel projelerle muhtac insanlara cocuklara ve hatta sokak hayvanlarina cokca guzel seyler yapilabilir
-
@Başkan71 Bi belediye baskanina sormuslar, secim surecinde harcadiginiz paralari bes yilda aldiginiz maaslarin karsilamasi mumkun degil neden bu kadar ugrasiyorsunuz diyor? Adam diyorki kapidan girip onunu ilikleyip" baskanim "diyorlar onun tadi hicbir seyde yok diyor. Kaymakam oldugunuzda daha fazlasi oluyor ve daha surekli oluyor bes yil filan da degil. Egri oturup dogru konusmak gerekirse hemen herkesin icinde o sevda vardir. Cunku en basiti anne babanin gururlanma seviyesi bile insani cok etkiler bu surecte, kaybedince de o yuzden etki buyuk oluyor iste.
-
@gktrko1 Simdi ayrintili baktim da o arkadas dgs ile gecmemis mugla sitki kocaman universtesi kamu yonetimine kaydoldugu tarih aof adalete kaydoldum tarihten daha onceye ait. Yani dgs durumu filan yok direkt orgun mezunu
gktrko1 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Jacks-parol 1. Olsa elenmesine müteakip dava açsa her halukarda kazanir davayi
-
RE: Ortaöğretim kpss ile mülakatlı ile alınan memur alımı
@ZİYA_KARA icra katipligi zabit katipligi gibi kadrolar oluyor alim ilanlarini takip etmeniz gerek
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@mülki hocam 2018i de eklerseniz cok seviniriz