@Antimülakat Aga hangi şartları istediğini de belirtseydin de Bakanlık senin istedigin ilanı hazırlasaydı.
Yunus1059 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Antimülakat Keşke sende liyakatı onemsesen buradaki insanlar madem bu kadar bu kadroları onemsiyorlar o zaman oturup 2 ay ingilizce çalışsalardı da YDS ten gerekli puanı alsaydı. Bakanlık YDS yi 55 e indirse başvurabilecek misiniz? Madem 70 fazla geldi. Ama muhtemelen YDS 55 de fazla gelir.
-
@izzo Sen kulak asma bilader bakanlık da sana kulak asmayacaktır zaten. Oh ne güzel şey şu ilanı beğenmedim, bu şart fazla geldi. 21. Yüzyıldayiz butun dünyada artık ingilizce sıradan bir dil haline gelmişken, bakanlık da uzman yardımcısı kadrosuna girecek insanlar İngilizceyi fazla buluyorlar. Desenize uymadı bize değiştirin. Yarın uzman yardımcısı kadrosuna girdikten sonra uzmanlığa geçerken gerekli olan YDS yi de kaldırmak istersiniz.
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@discotheque Yazmayacaktım ama kendimi tutamadım. Bu ahmetdeniz adlı şahısı kaale alan arkadaşlar hepinizi kısmen anlayabiliyorum. Büyük ihtimal benim gibi sınırdasınız ve kendinizi umutlandıracak her açıklamayı dikkate alıp heyecanlanıyorsunuz. Ancak bu adamın bariz troll olduğu her halinden belli ve bu adam bu forumda o kadar çok kişi tarafından ciddiye alınıyor ki insan şaşırmadan edemiyor. Arkadaşlar ÖSYM züccaciye dükkanı değildir. Yok soru iptal edildi, yok haftaya açıklayacağım. Böyle bilgilere kimse ulaşamaz. Daha fazla şu adama itibar edip boşu boşuna size hayal satmasına izin vermeyin. Bütün Türkiye sınavları yürüten bu kurumun içinden bilgi aldığını iddia eden bu kişi sizi manipule etmekten başka hiçbir şey yapmıyor.
-
@siyahadam Şu yazdığınla kafamdaki şüpheleri giderdin kardeş. Ahmet deniz sensin bence Çünkü yavaş yavaş onun tonlarına kaymaya başlıyorsun.
-
Dostlar bu sınav inşallah en fazla 72 ile kapaticak. Telaşa kapılmayın .
-
Dostlar sınavın kaçla kapatacağına dair en makul yorumu burada arkadaşların emek vererek yaptıkları listeye bakarak yapmak mümkün bence. Ayrıca hepiniz geçen seneki sınava da bu seneki sınava da girdiniz aradaki zorluk farkını ya da daha doğrusu bu yıl ki sınavın bazı sorularının neredeyse kaymakamlık sınav tarihinin en garip soruları olduğunu biliyorsunuz. Bu sene sınavın geçen seneden en az 3 puan daha aşşağıda kapatacağına ben kesin gözüyle bakıyorum. Benim gibi geçen sene yüksek alan bir sürü arkadaş bu sene çuvalladı. Mutlaka 80-85 bandının üzerinde olan bir çok arkadaşımız da vardır ama, bu sınav hem burdaki liste he de bu sınava yıllardır giren birçok arkadaşın durumunu göz önüne alarak 71-72-73 aralığında olacaktır diye düşünüyorum
-
@sonilanbukucu Hocam şimdi buradaki arkadaşlara eğer mülakatta ingilizce konuşmaları söylenirse, bizim böyle bir talebimiz olmadığı için bu konuşmayı yapmayız diye itiraz edebilirler yine.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Madde 26- Herkes eğitim hakkına sahiptir. Eğitim, en azından ilk ve temel eğitim aşamasında parasızdır. Çocuklara verilecek eğitimin türünü seçmek, öncelikle ana ve babanın hakkıdır.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Bu iktisat sorusunu benim gibi yanlış yapan var mi?
Yunus1059 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@paretowilfredo Hesabımı silmek istiyorum hocam yardımcı olabilir misiniz
-
Arkadaşlar sağlık beyan formuna nerden ulasabiliriz. Bununla ilgili hastaneden bir belge almak gerekiyor mu?
-
Arkadaşlar bugün açıklanma ihtimali var mıdır? Erken değil mi?
-
@frustration Hocam 2 ay çok değil mi? Neticede kısıtlamalar kalkar kalmaz mülakatları yaptılar bence 1 ay içinde açıklanacaktır.
-
Covidden dolayı giremeyen arkadaşlar olabilir. Mülakatları tam olarak bittiği söylenemez.
-
@makeyourchoice Hocam ben de 5. Komisyonda girdim bana da o soruyu sormadılar. Fakat bakanlık birimlerini inceledim mi diye sordular. Nerede çalışmak istersin diye sordular.
-
@tb Hocam saat 4 te başlayan gruptaysan ben de o gruptayim
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Dostlar YDS 5 yıl mi geçerli olacak. Var mı bilgisi olan?
-
Arkadaşlar buraya son bir not yazacağım duyumculara itibar etmeyin artık .