@babayega Gib'in çocuğu
frustration
@frustration
Kendim hakkımda çok anlattım ancak hiç biri işe yaramadı. En iyisi mi ? Anlatmaya devam..
frustration tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
arkadaşlar gib mülakat sonucu bekliyorsanız; ve eğer ki tercih etmeyecekseniz; lütfen feragat etme hususunda hassas olun. 1 kişi iş sahibi olur belki sayenizde. Olaya da tek kişi olarak bakmayın... bir aile belki de bir çocuğun rızkı
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Arkadaslar bu konuda size tavsiyem, sakın sadece mülakat sonucuna odaklanmayin. Bakın sgk denetmenlik mulakatini beklerken her saniye kafaniz orda olmasin. Guy, vmy, kpss, sgk mufettislik sinavlari var ust uste. Bana sorarsniz bunlardan en onemlisi kpss. Cunku kpss sinaviniz kotu gecerse muhtemelen sgk mufettislik ve belki 9. Promosyon denetmenlik son sinavlarimiz olacak. Sakin rehabete kapilmayin illa ki biri olur demeyin ders calismaniza bakin. Ara ara foruma girip takip edin twitter etkinligi varsa katilin ancak kafaniz sadece bunda olmasin yoksa uzulebiliriz. Ben 4 5 mulakattan elendim. sgk denetmenlik ve milli savunma mulakatim ve onumde spk guy vmy ve sgk teftis sinavlari olmasina ragmen derslerden kopmamaya calisiyorum. Lutfen sizden ricam bu mulakati fazla takmayip onunuze bakin. Malum yukarda yazilacagi gibi 700 kisi elenecek. Bu bir gercek. Bu yuzden en azindan olumsuz olursa ki insallah hakeden herkes karsiligini alir, en azindan onumdeki sinavlara hazirim diyebilrsiniz kendinize.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
İlk defa bir mülakattan elendiğim için seviniyorum arkadaşlar. Guy kazandım zaten gitmeyecektim. Benim yerine başkası alındığı için hzurluyum. Allah herkes için hayırlısını bilendir. Kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşarla da lütfen sabırlı olsunlar ve vardır bir hayır desinler
-
RE: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
Benim eğer bi gram hakkım geçmişse hakkımı helal etmiyorum. Elendiğim 12. mülakat. Hiç birine de referansla girmedim. Asla girmeyeceğim de. 12 merkez uzmanlık, müfettişlik mülakatından elendim. Referanssız guy oldum. Çok şükür yine de ama öbür tarafta hesabını soracağım. Bu sınav işini burda bırakıyorum. Rekabet ve dguy mülakatına girip 14 yapıp bırakacağım. Her listede ismi olan arkadaşlar... Bu hayatta çok başarılısınız. Hakkıyla girenlere bir sözüm kesinlikle yok. ALLAH BÜYÜKTÜR.
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Benim mülakatım olumlu olmuş arkadaşlar. Ama elenen arkadaşları gördüğüm için çok üzgünüm. Sizin ne hissetiğinizi en iyi ben biliyorum. Profil geçmişime bakarsanız kaç mülakattan elendiğimi ve 2016 dan beri 90 küsür puanlarla referanssız ancak guy olabildiğimi görürsünüz. Ben her sınava her mülakata sıfır referansla gittim. Allah a şükür zorlayınca en son burası oldu. Ama bu gerçekten benim için son sınavdı. Çünkü 90 küsür puanlardan hevesim kırıla kırıla 84 e kadar düştüm ve öylesine aldığım bir puandı burayı kazandığım puan. Neyse lafı uzatmak istemiyorum. Lütfen üzülmeyin. Lütfen pes etmeyin. Ben hiç pes etmedim. Sizi çok iyi anlıyorum soracağınız tek soru “neden” olacak... kendinizi suçlamayın, maalesef kurumların neye göre aldığını kestiremiyoruz. Ama sizin adınıza gerçekten çok üzgünüm keşke katılan herkesi alsalardı. Ben her birinizin hakettiğini düşünüyorum. Lütfen pes etmeyin ve üzülmeyin
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Arkadaşlar bu sınava iki defa girdim birinde kazanamadım birinde mülakattan elendim. Ben sadece şunu söylemek istiyorum. 90 üstü alan kişiler için bu sınav zaten yapılabilir. Bu konuda sıkıntınız olmasın. Ama üzüldüğüm bir hususu belirtmek istiyorum. İngilizce sınavında sınava katılmaya hak kazananların neredeyse yarısı sınava girmedi ya da girip yarım saatte çıktı. Zaten geçen sınav sonuçlarına bakarsanız sınavdan kalanların yarısından çoğu ingilizceden kalmış. Yani yüksek puan almanız büyük bir başarı ve her sınava girmeniz illaki sonuna kadar hakkınız. Ama lütfen ingilizceniz hiç yok ya da yetersiz derecedeyse bu sınava başvurmayın. İngilizcem yok ama belki 25 ini yaparım 40 tane de tuttururum diye düşünmeyin. Beni lütfen yanlış anlamayın. Çok küçük küsüratlarla sınava giremeyi yds den 80 90 yapan arkadaşalrın hakkına girmeyin lütfen. Ha benim ingilizce temelim var bir ihtimal yapabilirim diyorsanız kesinlikle başvurun ama öyle değilse lütfen başvurmayın. Son olarak şunu da söylemek istiyorum eğer ingilizce sınavı formalite bir sınav da olsaydı bu yazıyı yazmazdım bile. İki sınavına girdim ve iki ingilizce sınavı da test olmasına rağmen gerçekten en az 50 üstü yds seviyesinde ingilizceniz olmasaydı kazanamayacak seviyede zordu. Yüksek puanlı arkadaşlar bu gerçeği göz önünde bulundurarak karar versinler. Daha önce de dediğim gibi ama ben ingilizceyi geçebilirim belki bile diyorsanız başvurun sonuna kadar hakkınız.
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Düşük puanlılar çok hassas:)) düşünülmeyerek söylenmiş bir söz. İngilizcesi olmayanlar başvurmasın derken biz “87-91 hatta 92 aralığındaki arkadaşların şansı olsun amacındayız. Bu puanlara düşük deniyorsa yazık. Sınavlara başvurma hakkınız yok da demiyoruz. Dediğimiz tek şey ‘’düşünceli olmakla-mütevazi olmakla ve ahlaklı olmakla’’ ilgili. Hiç iktisatı olmasa çalış 1 ayda yoğun bir şekilde çalışırsan sınavı geçebilirsin derdik biz o arkadaşlara. Bu iktisat bile olsa. Ama ingilizceyi 2 ayda halledebilecek olsaydık hepimiz ilk okuldan beri inhilizce görüyoruz takır takır konuşmamız gerekirdi. Ben artık bişey demeyeceğim. Puanı olan herkes başvursun arkadaşlar. Bu sınava giremezsek başka sınava gireriz. Ama vicdanınız ingilizceden 20 30 aldığınızda rahat olacak mı bunu sorun kendinize. Yazık.
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Ya başvurmayın Allah aşkına 180 lira nedir ya !!! Hiç mi düşünmüyorlar ulan bu adamların yüzde 90 ı zaten işssiz nerden bulacaklar bu parayı diye
-
RE: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
2017 sınavında 67 gy gk netiyle ve 97 alan netiyle bana 88.50 gelmişti.
2018 sınavında bu nete 81 civarı puan gelmiş.
2019 sınavı da 2017 e yakın bir zorluktaydı bence. Bu nedenle geçen yıl 110 115 nete aldığın puanı bu yıl 100 netle alabilirsiniz. Tahminim o. Tabi sınav sonuçlara göre de zor ise. Mesela zor denilip 30 üstü yapan çok çıkmazsa.
frustration tarafından gönderilen son iletiler
-
@cihandar İstanbul’da Masak yok. Sadece Ankara’da var şu an.
-
Masak’a alınacaklara geniş güvenlik soruşturması yapılması bence gayet mantıklı. Mit neyse finansal alanda masak da odur. Mali istihbarat olarak geçer. Bu nedenle masak a alınacakların detaylı soruşturma yapılması normaldir. Bir de bence süreç gayet normal işliyor. Guy olurken bile 2 ay bekliyor insanlar. Dguylar 5 ay sonra başladı işe. Biraz sabırlı olun arkadaşlar… Özellikle ilk defa başlayacaklar bu zamanların tadını çıkarsınlar çünkü izinleri olmayacak:)) Biraz pozitif olun bu süreç de bitecek bir bakmışsınız yarın başlamışsınız.
-
@memurumsu Özlük hakları hariç Dguy ile Guy arasında pek bir fark olmamasından kaynaklanıyor söylediği şey. Bu yüzden çok yersiz bir kıyas olur.
-
@polisci Sağlık durumu beyanı: Bir a4 kağıdına görevimi yapmaya engel olabilecel bir sağlık problemim yoktur yazıp altını imzalayacaksınız. beyan vrreceksiniz. Hazır formlar da olabilir googledan indirip doldurup imzalayabilirsiniz. Sağlık raporu değil. Bu bir beyan.
-
@paretowilfredo bizlere çok şey kattınız. İyi günde kötü günde yanımızda oldunuz her daim. Çok teşekkür ederim sizlere de. Eksik olmayın. Biz de hep buralarda olacağız inşallah.
-
@jrlucas kardeşim inanıyorum nasip olacak size de. Bu gerçekten biraz nasip işi. Tamam diğer olumsuz etkenler de illaki vardır ama nasipde de olmalı biraz. Pes etmeyin sakın. Ben evliydim ilk mülakatlarımda. Geçimimi yazı yazarak kazanıyordum. Kıt kanaat işte... sonra guy oldı şimdi burası. Lütfen pes etmeyin. Sonuna kadar zorlayın.
-
Benim mülakatım olumlu olmuş arkadaşlar. Ama elenen arkadaşları gördüğüm için çok üzgünüm. Sizin ne hissetiğinizi en iyi ben biliyorum. Profil geçmişime bakarsanız kaç mülakattan elendiğimi ve 2016 dan beri 90 küsür puanlarla referanssız ancak guy olabildiğimi görürsünüz. Ben her sınava her mülakata sıfır referansla gittim. Allah a şükür zorlayınca en son burası oldu. Ama bu gerçekten benim için son sınavdı. Çünkü 90 küsür puanlardan hevesim kırıla kırıla 84 e kadar düştüm ve öylesine aldığım bir puandı burayı kazandığım puan. Neyse lafı uzatmak istemiyorum. Lütfen üzülmeyin. Lütfen pes etmeyin. Ben hiç pes etmedim. Sizi çok iyi anlıyorum soracağınız tek soru “neden” olacak... kendinizi suçlamayın, maalesef kurumların neye göre aldığını kestiremiyoruz. Ama sizin adınıza gerçekten çok üzgünüm keşke katılan herkesi alsalardı. Ben her birinizin hakettiğini düşünüyorum. Lütfen pes etmeyin ve üzülmeyin
-
listeyi göremedim arkadaşlar nerden bakacaz
-
@saul-goodman 10-11-12 idari izinli sayiliyor. Ancak amirlerin takdirine bırakılmıştır. Mesela 5 kişi yerine 1 kişi ya da 2 kişi gelsin denilebilir. Yani ptesi salı çarşamba da çalışırlar. Ancak şunu belirtmek de fayda var: bayramdan önce açıklanmaz. Çünkü bu sınav öyle bir idarecinin imzasıyla olan bir şey değil. Bir silsileye göre imzaya gider listeler. Mesela 5 komisyon vardı her komisyonda 4-5 kişi dersek sadece komisyonda 20 idareci var. Bunlrın listeleri hazırlaması, puanlamadır, imzalamasıdır... bunlar için hepsinin ya da en azından çoğunun bir arada olması gerekir ki kordine olunsun iş tamamlansın. Ama şu olabilir herşey tamamdır. Ugak tefek şeyler kalmıştır. Üstten de onay gelirse yayınlanması yarım saattir. Mesela liste bakandadır imza bekleniyordur... o gün imzalanırsa ve yayınla derlerse yayınlarlar. Ama açıkcası ben bayramdan önce olacağını düşünmüyorum. Haziran mantıklı geliyor. Tabi hepsi şahsi fikirlerimdir bunlar aksi de olabilir
-
@ginikatsayisi burdaki 400 atlının da bir anlamı var mı acaba? Çünkü normalde o 1000 atlıdır:)