@just Bende 90 kpss 75 yds ile elendim ve 19 soru soruldu hepsini bildim komisyon bile hayırlı olsun dedi mülakatta soru dahi bilemeyen arkadaşım kazandı ben ise hem kontrolörlük hem burda listede bile yokum. İşsizlik değil gördüğüm muamele canımı yakıyor.
jrlucas tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@frustration Çok sağolun desteğiniz için hocam tek sorun şurda aslında işsizken elenmek dokunuyor, bir işim olsa belki 1 2 saat üzülür geçerim ama 26 yaşında kaç yıldır bu süreçteyim daha adımı bırakın asil yedek liste de bile görmedim. Bu ilan için ihtimalimiz çok yüksekti bu kadar kurumlardan dışlanacak ne yaptık inanın bilmiyorum.
-
@buzdevrisid İlk kez istenmediğimi somut şekilde bu alımda gördüm hocam bizim gibi toplasan 10 15 kişi var bizi alsalar kadro da fazlalık değil gene eksik oluyordu.
-
RE: Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@onuktekin Liste sonundaki adam 90 küsür mülakat puanı ile kazandı bizde yazılıyı 4.lükle kazandık diye sevindik..
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@kamucubey Kaderimiz gene aynı hocam bende elenmişim. Kamu yönetiminde asil listede yer alan 10 arkadaştan 7 tanesi hazineye atanmıştı zaten 13 kişi girmiştik mülakata biz hem hazine hem burdan elendik. Bu kurumlar ile benim dünyalık bir hesabım kalmadı artık.
-
@janpi Hocam kamudan zaten 13 kişi mülakata girmiştik 10 kişi alınacak. Burayı okuyan arkadaşlar feragat ederse gerçekten bizim için çok büyük bir fırsat olacak. Hazine ve Maliye uzman yardımcılığı zaten canımızı yaktı inşallah o 7 arkadaş feragatlerini verirler ve bu sefer bizim için de bayram gelir.
-
@frustration Çok teşekkür ederim hocam desteğiniz için, mecbur çalışmaya ayakta kalmaya devam edeceğiz. Kazanan diğer arkadaşları da çok tebrik ediyorum iyi bayramlar dilerim.
-
@kamucubey hocam önce hazine kontrolörlüğü sonra bu yani gerçekten bir açıklama bulamıyorum tek ümidim burası kaldı.
-
@gpale İnsanların ideal şehirleri farklılık gösterebilir. Eğer hmuy olup Ankara da çalışacaksa kişi bizleri ya da bugüne kadar ki kendi hallerini düşünüp feragat etmesi vicdanen olması gerekendir.
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
@justaa bende 3.kez gireceğim hocam ama bu sefer mülakatta ilk ikisi gibi nazik davranmayacağım hahahaha
jrlucas tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
@justaa bende 3.kez gireceğim hocam ama bu sefer mülakatta ilk ikisi gibi nazik davranmayacağım hahahaha
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
@justaa aynı durumdayız üstat ne desem bilemedim artık söyleyecek pek kelime de kalmadı.
-
@onuktekin Liste sonundaki adam 90 küsür mülakat puanı ile kazandı bizde yazılıyı 4.lükle kazandık diye sevindik..
-
Kurumu arayan oldu mu ? İlana göre mülakat sonuçlarının bugün açıklanması gerekiyordu.
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, rekabet uzman yardımcılığı için mülakat sonucu bekleyen arkadaşlar varsa ve tercih etmeyeceklerse eğer rekabet kurumunu arayarak feragat etmeleri önemle rica olunur.
-
@jrlucas Ve mülakat için nasıl bir çalışma yapıyorsunuz özel olarak bakılmasını tavsiye edeceğiniz bir konu var mıdır ?
-
@onuktekin Mülakata katılmayacak arkadaşlar var mı ?
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@sedatinho Ne söylemiş kurum hocam bilginiz var mı ?
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar mülakatlar dün itibariyle başladı, giren arkadaşlarımız genel bir değerlendirme yapabilirlerse sevinirim. Herkese başarılar.
-
@duha Hocam kusura bakmayın inanın daha yeni anladım sınavlardan dolayı kafa doluluğundan
Bende diyorum bu işte bir terslik olmalı katılıyorum size