Bugün cuma namazi çıkışında erzurumda bakan beyle konuşmuş bir arkadas maliyenin çalışması var en kısa sürede ilana çıkmak için çalışıyoruz demiş. Arkadaş çok mağdur olduklarını dile ggetirmiş. Bir de bakana birinci ağızdan 3000 guy istemiş.
Inşallah ilan gelir
izzo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bu grup tam bir dram yaşıyor vallahi. Açıklanıyor açıklandı yarim saate aciklanacak. Yarın açıklanacak haftaya aciklanacak. Yeter da. Allah kolaylık versin
1600 kişi sonucu bekliyor. 5000 kişi sizi izliyor suanda -
Ilan zaten gelicek 2020 bahar basi olur aşağı yukarı o zamanlarda gelecekti yani. Ama asil onemli olan kac kişi geleceği. (1600 1700 den asagisi kurtarmaz)
Yönetmelik değişecek mı il tercihi mevzusu ne olacak asıl önemli olan bunlar
AH KEŞKE SGK DENETMENLIKTE ACIKLANSAYDI -
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@sbf13 ydsli ilan varsa ilan gelmemiş demektir
-
@Baelish iki dakka kafamızı dağıtalım dedik hemen kurumiçi mevzusunu ortaya attınız. Biz biliyoruz zaten hatırlatmakta lutfettiniz. Biz sadece kafa dağıtıyorduk. Ne zmandır böyle konuşmayı özlemiişiz de ondan. Siz de nifak tohumu gibi araya olumsuz seyleri sıkıştırıyorsunuz
-
@swezy hocam dikkat ettim hep olumsuzunuz. Bırakın adam kitap sorsun deneme sorsun. Olumsuzluklar hep var zaten siz yazınca bisey olmuyor.
-
RE: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
burası ne böyle ya 90lar sıra gecesi düzenliyor. 80ler ne zaman konuşulacak Allahım
-
@Lamıcimiyok gördüm hocam cevabı veren de ocak ayı gibi ilana gelebilir demiş onun sonra tahmini yani
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@zenginmemur aynen öyle hocam dguylar yeterlilikte istiyor. Tabi ing olsun ama mesleği aldıktan sonra. Kadro inşllah yanmaz. Ben de yarın arayacağım insllah
izzo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@Cannboi p 29 var evet ama içişleri bi genelde lamu puan türünden alır. Hep p31den alıyordu ya da 32. Ama asıl kamu puanının en yüksek olduğu puan turu 29 tabi
-
@Semihylc hocam kamu puan turu diyoruz da tam olarak p kaç ile alıyor kamu
-
@Semihylc yoo kamu puani p48 puanimdan daha düşük. P48 87 kamu puani 86
-
RE: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@malatyalı-sis sanki her sey iyi hos iibfye hak mı kardeş bu hak olsun. Hak diye bisey yok artık. Vmy ile aynı tarih yapacak bisey yok. O yüzden garip gelmemeli ilk defa olan bisey değil. Biraz da 87 86 88 bandindakiler girsin.
-
RE: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Sınav giriş belgesi ankaraya gidip bizzat kurumdan alınacakmış. Bu koronaysa bir de onunla mı uğraşacak insanlar. Çoğu kişi giriş belgesini almaya bile gitmez
-
@Pisagor bakanlığın iibfyi bu kadar düşündüğünü zannetmiyorum. Sınav ya 26 aralık günü olur ya da 2 3 ocak gibi olur diye tahmin ediyorum.
-
@mülkiye_leee illa 100 400 demiyorum. Bi şekilde revize edilsin. Ilan saçma diyorum. Yoksa 50 kişi alacaklar ilan elimizde patlayacak. Çözüm onerim yok. Sadece arayıp problemlerimizi ileteceğim. Tabi kabul etmek kurumun insiyatifinde. Herkes de böyle yapmalı ayrıca. Ben bütün iibfliler adına düşünüyorum. Ydsli kişilerden tutun da yüksek puanlı arkadaşlara kadar. Ben iibflinin yanındayım sadece. Yds ve yüksek puanlı fark etmez. işsizlik azalmalı.
-
@mülkiye_leee kurum içi olayını benim kadar irdeleyen yoktur. Hocam bilmeden konuşmayın yargılamayın. Benim dersim 500 kişilik ilanın yanmaması neyi anlamamakla israr ediyorsunuz.