Alana gelince ben alan da çalıştım kendi bölümüm de Türkiye birincisiyim ama kurum bölüm bazlı alım yapmadı maalesef. Eminim bir çok YDS'li arkadaş da alanda güzel puanlar almıştır. Şu iş bilmez alan bilmez, İngilizceden başka hiç bir halttan anlamaz tavırlarınızı da kesin artık.
Cannboi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Emin olun buradaki hiç kimse fazla kadronun ve bakanlığın istihdam politikasının suçlusu değil. Sizin de söylediğiniz gibi kim bilir ne zaman alıma çıkacaklar bu yüzden biz de YDS puanlarımızı böyle güzel kadrolarda kullanmak istiyoruz bu bizim en doğal hakkımız, ki bu hakkı bize kurumun kendisi verdi. Kendi rızkınızı ararken bizim rızkımıza göz dikerseniz biz de gerekeni yaparız bizim elimiz armut toplamıyor. Neyse size tatlı rüyalar 6 aydır YDS'siz ilanın hayalini kuruyorsunuz bi 10 gün daha kurun bakalım. Ne de olsa milletin rızkına çökmek, gasp etmek oturup İngilizce öğrenmekten daha kolay.
-
@zenginmemur ne güzelmiş o zaman ben de gideyim GUY ilanına VMY ilanına YDS şartı gelsin diye isyan edeyim ne de olsa 90 üstü YDS puanım var bunu kullanmak istiyorum her ilan benim için gelmeli(!). Kolayını bulmuşsunuz kendinizi ilanlara göre hazırlamak yerine ilanları kendinize göre hazırlıyorsunuz. Biz diğer ilanlara isyan etme hadsizliğini kendimizde bulamıyoruz enayiyiz sanırım!
-
RE: 2020 HAZİNE MALİYE UZMANLIĞI YDS KALDIRILSIN ETKİNLİĞİ YAPABİLMEK İÇİN AÇILAN BAŞLIK
@kartal05 hocam bakanlık 2000 değil de 1700 kişi alacağız diyip 200 kişilik HMUY ilanına çıksaydı mutlu olacak mıydınız? Yani anlayamıyorum neden sayılara bu kadar takılıyorsunuz? Kadronun dolup dolmaması neden bu kadar önemli düz memurluk değil ki bu amaçları işsizliği azaltmak değil koca okyanustan bi kova su çekmek gibi olurdu bu, sizin dediğiniz kadro yakma olayı böyle üst düzey memurluklarda olamaz. Ne sanıyorsunuz bakanlığın en acilinden 500 tane personele ihtiyacı var da dolmaz diye endişe edip YDS'yi kaldıracağını falan mı?
-
@zenginmemur İibfdeki mezun atanan oranına baktığımızda YDS bir zorunluluktur. Artık bir teferruat ya da külfet olmaktan çıkmıştır. Ben kendi adıma söylüyorum rakiplerimden sıyrılmak için üniversite yıllarımda İngilizcemi geliştirdim ve YDS puanımı aldım bu kadar pahalı olmasaydı TOEFL puanımı da alırdım. Şu anda KPSS'ye çalışıyorum ve merkezi uzmanlığın benim hakkım olduğunu düşünüyorum.
-
@Sam umarım 70 i geçersiniz çünkü barajı indirmek de en az YDS şartını kaldırmak kadar imkansız. Geçmişte yaşananlara bakacak olursak kurumların şartlarını adayların taleplerine göre değiştirmediklerini de görürsünüz.
-
@hayırlısı035 dışarı da kalırım ya da kalmam bunu zaman gösterecek bu konuda kesinlikle kadro sayısına güvenmiyorum kendi yeteneklerimin ve yeteneksizliklerimin farkındayım alımın liyakatli olmasını ummaktan ve gerçekten hak edenlerin kazanmasını beklemekten başka çarem yok. İyi dileklerinizi aynen size iade ediyorum umarım siz de diğer mülakatlarda dışarı da kalırsınız.
-
@izzo zaten her ilan herkes için olamaz, olmamalı da.
-
@fenerlim sen hayal kuracağına bir an önce guy'a hazırlan bence.
-
RE: YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
@ghamul1 hocam çay sorusunda ben de ilk başta hata olduğunu düşündüm ancak soruda kesin yanlıştır/doğrudur(şimdi hatırlayamadım) diyordu, benim oluşturduğum planda tekli günler kahve çiftli günlerde çay içiliyor muhtemelen herkes böyle yapmıştır,
bende c şıkkı 3.gün çay içilmesi ve e şıkkı 7.gün çay içilmesi şeklindeydi benim mantığıma göre ikisinin de yanlış olması gerekiyor ama koşullarda son gün kahve içilmesi vardı ve son gün olan 7. gün çay içmek kesinlikle yanlış olacağı için e yi işaretledim. Ama tabi böylelikle art arda aynı içeceğin içilemeyeceği koşulunu ihlal ettim.
Cannboi tarafından gönderilen son iletiler
-
KPSS 2023
Merhabalar hocalarım. En son 2020'de KPSS alana çalışmıştım ve bu sene tekrar çalışmaya karar verdim. O zamandan kalma Hukuk kitaplarım var bilmiyorum çok şey değişti mi, bu kitaplar hala işime yarar mı sizlere sormak istedim. Cevap verirseniz çok sevinirim.
-
63,75 ile olumlu yazıyor mail de geldi ancak ünlemli yazılınız değerlendirelecektir notu bende yok.
-
@3pruu Hocam bunlardan biri de benim Maliye mezunuyum sadece girebildiğim ve evden yürüyerek 20dk'da fakülteye varabildiğim için kendimi denemek adına girdim sınava.
-
@ghamul1 hocam çay sorusunda ben de ilk başta hata olduğunu düşündüm ancak soruda kesin yanlıştır/doğrudur(şimdi hatırlayamadım) diyordu, benim oluşturduğum planda tekli günler kahve çiftli günlerde çay içiliyor muhtemelen herkes böyle yapmıştır,
bende c şıkkı 3.gün çay içilmesi ve e şıkkı 7.gün çay içilmesi şeklindeydi benim mantığıma göre ikisinin de yanlış olması gerekiyor ama koşullarda son gün kahve içilmesi vardı ve son gün olan 7. gün çay içmek kesinlikle yanlış olacağı için e yi işaretledim. Ama tabi böylelikle art arda aynı içeceğin içilemeyeceği koşulunu ihlal ettim. -
RE: 2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
@kpssab anladım hocam, sağolun bilgi için. O zaman çok ümitlenmemek lazım.
-
@aktasc Sağolun hocam umarım gitmeyecekler feragat eder de bize de sıra gelir. Bölüm Maliye, başvurduğum birim İzin ve Tahsisler, acaba birim bazlı mı yoksa bölüm bazlı mı yedek listeler oluşturuldu asıl merak ettiğim bu. 2. yedeğim 1 kişilik kadro için 2 tane yedek oluşturmaları garip geldi açıkçası.
-
Ben de yedek listelerin neye göre belirlendiğini sormak için aramıştım çarşamba günü arayın dendi.
-
@aktasc hocam o halihazırda bir kurumda çalışanlar için söylenmiş anladığım kadarıyla
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
@uzakufuklar hocam peki renk körü olmam bir engel teşkil eder mi bilginiz var mı? Uzman yardımcılığı için soruyorum. Aradım açmadılar, mail de attım cevap vermediler. İlanda jandarma ve sahil güvenlik sağlık yönetmeliği diyor ama sivil memurda renk körlüğüne neden baksınlar anlayamıyorum.
-
Maliyeden 2.yedek, kazanan arkadaşları tebrik ederim.