Abi eninde sonunda alım olacak bunu herkes biliyor fakat önemli olan 2018 puanlılara hitap etmesi.Kimse kusura bakmasın hepimiz 2019 sınavına gireceğiz ama sonbaharda gelecek bir sınav bizleri mağdur eder.Biz 1 seneden fazla beklemiş olacağız 2019 da olanlar 2-3 ay .Elimizden geleni yapıp bu ilanı az yada çok koparmamız lazım.
Semihylc tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşım Din kültürü öğretmeni 2. 20 bin kişilik alımda bugün atandı. Meb İlk 20 bin kişilik atamasını 6 ay , 2. atamasını 12 ayda tamamladı. Aynı dönemde girdik sınava ilk seferinde kazandı bense 3. dönemin ve sınav yüzü göremedim durumumuz çok açık beterin beteri durumundayız. Ne desek boş gerçi napıcaz biz böyle.
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@bulamadim SGK zaten 2019 puanı ile alım yapmamış. Ben hepsinin bir anda gelmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum süreç aynı anda işlerse örneğin SGK isteyen biri guy olmayıp SGK seçer .aksi halde guy olduktan sonra gene SGK başvuru yapacak ve değişen bir durum olmayacak. Yani bir ilan gelmesin diğeri bitene kadar mantığı ile yaklaşırsak emin ol puanlar düşmeyecek.
-
Haha puanı olmayan sınav sonrasına kalsin diyenler de geldi hoş geldiniz beyler nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Facebook guy grubunda anket var 108 ertelenmesin 18 ertelensin ben Ankara'ya 13 saatlik yoldan geleceğim ama ertelenmesini istemiyorum yıllardır belirsizlik hali var bakanlığın ne kadar ağır işlediğini sanki kimse bilmiyor. Vakalar her zaman yüksekti sadece açıklanmıyordu şimdi açıklanınca sanki 1 günde vakalar böyle olmuş havası var . Yazın hastalık olduğu halde bayramda illerden illere gitti millet kimse birşey demiyordu .
-
@ayseymen peki şöyle diyelim kurumda şoför bir kişi 5 yıldır çalışıyor açıktan okudu 4 yıllık mezun oldu ve kurumici sınavına girmeye hak kazanıyor doğru mu ? Yanlışım yoksa doğru , peki bizlerin suçu ne bu süreçte 4. Yılımızı geçtik hedefimiz de her zaman a kadro kariyer mesleği oldu başka yollara sapmadık her daim derse devam ettik. Bir çoğumuz gençliğinin en güzel yıllarını işsiz ve sıkıntılı geçiriyor. Biz şuna asla karşı değiliz kpss girip puan alınıp bizimle aynı yoldan başvurabilirsiniz . Alımlar zaten çok olsa kimsenin gözüne batmaz maliye bizden 300 duy kendi içlerinden 1500 kişiyi duy yapıyor ne kadar adaletli acaba .
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
2017 de başla 8 ay ders çalış,2018 puanı al 12 ay bekle elde var sıfır sınav , sıfır mülakat . neredeyse 2 sene olacak , zaten ilanın gelmesi vs. 2 seneyi bile geçer. 2018 yılı gerçek den kabus gibi bir sene oldu , zaten ilan için umutlar azalıyor .Umarım 2019 bizden yana olur.
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Şimdi bu sene yds kursuna yazılsak hazirlayalim deriz puanı alırız seneye ona gerek kalmaz bizim bu 2018 sonrası şanssızlığımız anlatılmaz yaşanılır .
-
@Semihylc uyku sersemi yanlış yazmışım başka yere yazıyordum arkadaşlar içinizden sovmeyin
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@muhalba duyda kazanan kişiler belli ise ve açıklanmıyorsa o zaman öncelik guy mülakat sonuçlarının açıklanması olacak . Guy kazanan kişileri duy listesinden çıkarırlar . Burada kurumun mantığı sanırım şu guyda herkes istediği ili veya ilçeyi seçti duyda ise daha çok zorunluluktan seçim yapıldı . O yüzden duy sürecini en sona bırakıp gerçekten orada kalacakları alacaklar . Ben böyle düşünüyorum yaptıklarını çokta mantıksız bulmuyorum sadece süreç uzadı beklemek hepimiz için zor oluyor .
Semihylc tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Guymu İlgöçmü?
Bana kalırsa her iki meslekte geçiş mesleği . Tabi iş yoğunluğundan ders çalışma şansı olursa imkanlar degerlendirilmeli. Şu gelen ilanlarda YDS 70 alsanız zaten baya mülakat görüyorsunuz. Ydsli ilanlara artık başvuran kalmayacak ki eksik kalıyor artık başvuru sayıları .
-
@zenginmemur eskiden forum çok güzeldi herkes buraya gelirdi şimdilerde eski halinden eser yok
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@ayraan hayırlı olsun inş kısa zamanda aynı sayıda ilanlar gelir . Göç denetçi yar. Daha önce alım yapmışmıydı hiç hatırlamıyorum .
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@aslan-reyiz eyvallah kardeşim sağol . Çok şükür burası nasip oldu uzun bir süreden sonra atandik nihayet . Kazanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@denizzleringücü 9 kişi gelmemiş öyle dedi giren arkadaşlar. Çok yazan bilgi veren yok maalesef sayının az olması da etkili sanırım . Sorular karışık gelmiş genelde SGK mevzuatı da var .
-
RE: Yeni ilanlar ne zaman gelmeye baslar sizce
@b999 kpss sonrası belli olur dostum henüz erken . Sonuçlar bir açıklansın Eylül gibi inş hareketlenir .
-
RE: GUY MÜLAKATINDAN ELENENLER
@iktisatci-hanim merak etmeyin sizin gibi bizlerde aynı durumdayız. Kpss sonrası pareto bizi bilgilendirecektir. Bu sene alımın sonbaharda olması olası zaten Gib 1500 kişilik kadro izinini aldi . İnş çok gecikmeden ilan gelir üstelik hmb 300 kişilik kadrosu da umalım ki bizle alakalı bir kadrodur tek ilana gebe olmadan sürece devam ederiz . Benimde guy iyi geçmesine rağmen yedeklerdeyim, mülakat durumu bizlik bir durum değil maalesef iyi veya kötü geçmesi hiçbir anlam ifade etmiyor .
-
RE: Mülakat Elenme Süreci
@merdo 1.5 senede 5 mülakat bence iyi tabi sonuç olsa keşke ama bence birakmamalisin . Benim dolu dolu 4. Senem 2 mülakattan elendik üzüldük ama hayat devam ediyor takılı kalmamak lazım . Kimisinin ilk senesinde ilk mülakatında oldu maalesef o kadar şanslı değiliz . 3. Mülakata gideceğim ama sevinemiyorum çünkü daha önce olanlar malûm. Elbet bunca emek bir yerde karşılığını verecek zorda olsa verecek.
-
RE: Mülakat Elenme Süreci
@adamsmiths guy mu duy da mı vermişler bu puanı . 5-6 dakikada kimse kimseyi tanıyamaz zaten hayır soruları bilsen de olmuyor zaten mülakat işinin orta yolu yok maalesef .
-
RE: Atama İzinleri 3.Dağılımı
@zenginmemur duyda sonradan değişti dostum sonra ilan geldi işte direk sözlü yaptılar bunda da öyle olması muhtemel de bakalım zaman gösterecek.