TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. makeyourchoice
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

makeyourchoice

@makeyourchoice

6
    İtibar
    121
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

makeyourchoice Takip etme Takip Et

makeyourchoice tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

İngilizcesi olmayan adamin ozelde neredeyse garson bile olamadigi bu zamanda 70 ydsli adamin dusurdugu kaliteyi “i go you go we go” ingilizcesine sahip adam mi yukseltecek? Guldurmeyin Allah askina kazananlari tebrik etmekten baska yapilan her yorum kotu niyet yorumudur Allah kalbinize iyilik versin dilerim

@mujig8, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Aslında garip oldu maliye tarafına da bu kadar personel gidecekken en azından alan puanı iyi olanların ingilizcesi olmasa bile oraya girebilmesi hakkıydı şimdi alan puanı düşük kişiler gidecek, kırpma durumları okudum bir yerlerde belki öyle yapabilirler. Kazanılmış hak da belki atama gerçekleşirse sayılır ama her şey olabilir belli olmaz biz kaliteyi düşürmek istemiyoruz diyebilirler yine de.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      makeyourchoice

makeyourchoice tarafından gönderilen son iletiler

İngilizcesi olmayan adamin ozelde neredeyse garson bile olamadigi bu zamanda 70 ydsli adamin dusurdugu kaliteyi “i go you go we go” ingilizcesine sahip adam mi yukseltecek? Guldurmeyin Allah askina kazananlari tebrik etmekten baska yapilan her yorum kotu niyet yorumudur Allah kalbinize iyilik versin dilerim

@mujig8, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Aslında garip oldu maliye tarafına da bu kadar personel gidecekken en azından alan puanı iyi olanların ingilizcesi olmasa bile oraya girebilmesi hakkıydı şimdi alan puanı düşük kişiler gidecek, kırpma durumları okudum bir yerlerde belki öyle yapabilirler. Kazanılmış hak da belki atama gerçekleşirse sayılır ama her şey olabilir belli olmaz biz kaliteyi düşürmek istemiyoruz diyebilirler yine de.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      makeyourchoice

@makeyourchoice, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

selamlar arkadaşlar kaç kişiye istanbul mu ankara mı diye sorduklarına dair bir fikriniz var mı bu sorunun sorulması bir belirteç olabilir mi ben 5.komisyonda mülakata girdim ve bana sorulmadı acaba komisyondan komisyona değişen bir soru mudur?

1. komisyonda mülakata girip istanbul mu ankara mı diye sorulan birileri var mı?
      KPSS A içinde yayımlandı
      M
      makeyourchoice

selamlar arkadaşlar kaç kişiye istanbul mu ankara mı diye sorduklarına dair bir fikriniz var mı bu sorunun sorulması bir belirteç olabilir mi ben 5.komisyonda mülakata girdim ve bana sorulmadı acaba komisyondan komisyona değişen bir soru mudur?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      makeyourchoice

@avemim merhaba bölüm neydi sizin

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      makeyourchoice
    • RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

Arkadaslar ben fotograf yukleyemiyorum fotografi yukluyorum formata uygun degil diyor nasil hallettiniz fotograf isini

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      makeyourchoice
    • RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)

@kpssagrbu Bddkyi mi arasak acaba

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      makeyourchoice

Arkadaslar biz ctesi hangi derslerden pazar hangi derslerden sinava girecegiz bilen var mi yoksa da nasil ogrenicez cuma gunu ctesi gunku derslere agirlik vermek istiyorum cunku

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      makeyourchoice

Ben gecen yil murakipligin sinavina giren bir arkadasimla konustum ingilizceyi gercekten bilmeyenin 60 ustu puan alamayacagini soyledi diger dersler de uzmanliga gore cok daha zor oluyormus ve alim konusunda da cok zorluyolarmis cok kafam karisikti ama uzmanligi tercih etmek farz oldu artik hayirlisi

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      makeyourchoice