TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. albertcamus
    A
    • Profil
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 9
    • Konu 103
    • İleti 1000
    • En İyi 571
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

    albertcamus

    @albertcamus

    1601
    İtibar
    5090
    Profil Görüntülemeleri
    1000
    İleti
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

    albertcamus Takip etme Takip Et

    albertcamus tarafından gönderilen en iyi iletiler

    • RE: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020

      Sınav konuları;

      -Eski tılsımlar
      -Karanlık sanatlara karşı savunma kuramı
      -Sihir tarihi (Sadece 20. ve 21. Yüzyıl)
      -Genç yaşta büyücülüğün makul kısıtlanması kararnamesi (Genel Hükümler)
      -Sihrin uygunsuz kullanımı kanunu (Muggle bölümü hariç)
      -Uluslararası sihirsel işbirliği kanunu (Genel Hükümler)
      -İksir Yapımına Giriş (Uygulama için kazan Kurumca temin edilecektir)
      -Biçim değiştirme (Animaguslar muaftır)


      Sınava asa, uzayan kulak, zaman döndürücü vb. aletleri getirmek yasaktır. Sınav gözetmeni Alester Moody olacaktır. Tespit ettiği kişiyi dağ gelinciğine çevirecektir ve o kişi bir daha bakanlık sınavlarına başvuramayacaktır.

      Sınav ücreti 10 Galleon.

      Başvurular 20 Ocak 2020 tarihine kadar ilan metninde yer alan belgelerin bizzat teslimi şeklinde veya Baykuş yoluyla kabul edilecektir. (Baykuş gecikmelerinden adaylar sorumludur.)

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • RE: Mhuy ilanı gelir mi

      Ya arkadaşlar bazı arkadaşların sıkıntısını anlayamıyorum ben gerçekten. nihayetinde A Grubu mesleklere girmek istiyosunuz. daha iyi maaş daha iyi imkanlar daha iyi çevre daha fazla saygınlık vs.vs. istiyosunuz. Ondan sonra bakıyorum şu serzenişler her yerde

      -Onun yeterliği zor!
      -Bunun üstadları sıkıntılı!
      -YDS 70 alamam!
      -Yeterliği klasikmiş olmasın!
      -Rotasyon varmış istemem!
      -Turne varmış yapamam!
      -Rapor yazılıyomuş yazamam!
      -Gece çalışılıyomuş gidemem!
      -Stresliymiş hiç gelemem!

      Arkadaşlar çok basit bi önerim var size,yukardakilerin hiçbirini istemiyomusunuz? 2020 de KPSS B var, gidin düz memur olun. hem kariyer mesleğe talip olup hemde her şeye bi kulp takmakta nedir? Size bunlar sonradanda söylenmiyor üstelik mesleğe girip sürekli şikayet eden tiplerle dolu etraf bu yüzden. İşe girmeden önce ne iş olsa yaparım diyen herkes bugün şikayetçi.Olmayın arkadaşlar zor geliyosa o kadar parayı gidin yatın diye vermiyor kimse size. Kpss B'ye çalışın sizin yerinize özveriyle çalışacak binlerce arkadaş var hiç merak etmeyin.Hiçbi kurum arkanızdan ağlamaz.

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

      Şu sınavda her zaman en çok kararsız arkadaşlarımız kaybediyor. Arkadaşlar uyanın. İki durum var sizi hayallerinizden eden. Birincisi siz kararsızlıkla kıvranırken birilerinin yol alması. Başlıktaki sessizlik sadece umutsuzluktan mı sanıyosunuz? Bir kısım arkadaş il göç sınavı listesinde ve alan bilgisini halletmekle meşgul guy için de. Onların Guy için puanları yeter seviyede. Bir kısım arkadaş da KPSS için hazırlığını yaparken dört ana alanı hallediyor. Guy sınavı geldiği zaman olur da listeye girerse yine sizi geride bırakma potansiyeli olan arkadaşlar bunlar da. Giremezse de siz kıvranırken kararsız şekilde onlar KPSS'den puanlarını ceplerine koyacaklar ve siz yine ne yazık ki uzaktan bakacaksınız bu şekilde kararsız kalırsanız. Bi laf vardır, akıllı düşünene kadar deli varılacak yere varırmış.
      Bir de art niyetli arkadaşlar var. Siz bu kez de umutsuzlukla kıvranırken onlar yol alıyolar. Her gün düzenli şekilde başlığa bir kaç negatif mesaj, bir kaç yaygara bırakıp farkındaysanız kayboluyolar 🙂 Siz sabah bu berbat başlangıç ile biraz daha dibe çökerken bi yerde onlar sizi daha da dibe itiyolar. Lütfen biraz olan biteni görün arkadaşlar. Bu da bi çeşit rakip elemedir. Bakmayın her gün burada yaygara kopardıklarına. Şartların kötülüğünü gözünüze sokarak sizi muhtemel fırsat çemberinin dışına itiyor bunlar. O nedenle kendiniz için en iyisini yapın ve @paretowilfredo 'nun söylediği gibi puanınız yetiyosa gelecek ilanlara hazır olmak için, yetmiyosa KPSS'de yeter puanı almak için durmaksızın çalışın. Sizi sizden başka kimse düşünmez. En yakın arkadaşlarınız bile düşünmezken burada hayatını rakip elemeye adamış bir kaç kişi hiç düşünmez. Sabretmesi zor bu sürecin ama hiçbir şey emeğin meyvesi kadar lezzetli değil. Bunu size zehredenlere inat çalışmaya devam arkadaşlar.

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

      Bakıyorum da şu ilanın 2020'ye verilmesinin anlamını kavrayamayacak kadar süreç cahili arkadaşlar var. Kurumiçi sınavı gelince göreceğim sizleri burada olursam. Yarattığınız ikilikte kıvrandığınızda ve destek aradığınızda bugün hakkını almaktan keyif aldığınız 2018'leri ve diğer İİBF'lileri mumla arayacaksınız.

      Madem bir soru var, yanıtlayalım.

      Bakanın ilanı yayınlama tarihi; 20 Mart 2020
      Hangi sınavların geçerliliği devam ediyor; 2019 - 2020
      2020 Gerçekleştirildi mi? - Hayır.
      Bugünden duyurulan bu sınavın muhatabı 2018 ve 2019 kpss'ye girenlerdir.
      Bu konuyu tartışmaya açan kişinin ya beyin takvimi şaşmıştır ya da hayatta kendisinden başka bir şey düşünmemek gibi bir kişilik bozukluğuna sahiptir.

      Bugün ucuz hesaplar yaparak 2018'lilere savaş açanların mülakatlarda elendikten sonra bugünleri hatırlamalarını dilerim. İyi akşamlar sevgili forum.

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

      @grubel-lloyt Hocam bu konuya bir açıklık getirme zamanı geldide geçiyor. Kutlay kişisinin sürekli olarak dersanesine öğrenci çekmek için kadrolar havada uçuşacak söylemini dayandırdığı kararname öyle bi sihirli değnek bi büyü bi pandora kutusu falan değil.
      Bakınız, aşağıdaki metin 2018 yılında 2017 yılı kadroları için çıkmış olan kararnameden alıntıdır;

      c) 2017 yılında verilmiş bulunan atama izinleri dahilinde 31/12/2017 tarihi itibarıyla;

      • Naklen atama işlemlerinde, muvafakat talebi söz konusu personelin görev yaptığı kamu idare, kurum veya kuruluşa gönderilmiş olan,

      - Açıktan yapılacak atamalarda sınav ilanı yapılan,

      • Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçlarına göre yerleştirme yapılması Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığından talep edilen,

      ve 2017 yılında sonuçlandırılamayan atama işlemlerinin, 2017 yılında verilmiş bulunan söz konusu atama izinlerinden kullanılması kaydıyla, ekli (I) sayılı cetvelde belirtilen sayılara bağlı kalınmaksızın, 2018 yılında tamamlanabilmesi,

      ç) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlanmaması sebebiyle 31/12/2017 tarihi itibarıyla tamamlanamamış atama işlemlerinin, söz konusu atama işleminin ait olduğu yıl atama izninden kullanılması kaydıyla, 2018 yılında tamamlanabilmesi,

      d) Atama yapılabilecek boş kadroların kullanılmasında, 2018 Yılı içinde Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre ilk defa kamu hizmeti görevlerine yapılacak atamalar ile diğer kamu idare, kurum ve kuruluşlarından yapılacak naklen atamaların tespit edilen sayıya dahil edilmesi gerektiğinden, bu mahiyette yapılacak atamalar için hiçbir merciden ayrıca izin alınmaması,


      Bizi direk ilgilendiren maddeleri koyulaştırdım hocam ve anlatayım nolduğunu.

      Burda bahsedilen en temel konu ATAMA'dır. Soruşturması devam eden alımın kadrosu geçmiş yılda kaldığı için yeni yılda verilen kadro sayısına bağlı kalınmadan o yıldaki kadro sayısının sınırlamaya tabi olmadan değerlendirilmesidir buradaki kasıt. Yani bu 2019'da havada kadrolar havada uçuşacak demek değil. Bunu söylemek insanları kandırmaktır.
      Yeni bütçe yılındaki kadro sayısına bağlı kalınmadan önceden başlayan süreçlerin tamamlanmasıdır söylenen şey.
      Örnekle açıklayalım,

      GUY için 2018'de verilen 1000 kadro var. 2018 yılındada böyle bir kadro ihdası yok diyelim.Süreç bitmedi ve kadro bi anlamda askıda kaldı.Bu askıda kalan 1000 kadro 2018'de bi ihdas yapılmasa bile sınıra takılmadan atanabilecek.Bu kararnamenin düzenlediği şey bundan ibaret.

      Mülakatlar ile bu kararnamenin ilgisi var mı? YOK YOK YOK!

      Arkadaşlar mülakatın yapılması ile atama yapılması aynı şey değil.Bu kararname bir ATAMA İZNİDİR. Atama izni mülakat sonuçlandıktan hatta soruşturma yapıldıktan sonraki işlemdir.Hukuk bilip başkalarıyla bir olmayan biriside bunu gayet iyi bilir.Ama umut vaad etmek için bunu bilmezden gelir.
      Mülakatın yapılmaması tamamen bakanlıktaki karışıklıktan ötürüdür.Atama sürecinden evvelki süreçlerinizin yürütülmesi için hiçbir mani engel yoktur.Bakanlıkta işler hallolduğunda işler yürüyecek ama kararname ile dönemi rastlaşınca birileri çıkıp ben demiştim diye PR kasacak sadece.Lütfen uyanık olun bu tip insanlara karşı.Her dediğini hap gibi yutmayın,araştırın lütfen.
      Maddeler yukarda arkadaşlar sizde yorumlayabilirsiniz rahatlıkla.Kandırılmayın, aldanmayın. En kısa sürede Allah sizi bu tip insanların tuzaklarından kurtarsın şu süreç sona ersin de bir an önce.

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

      @besiktas35, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

      https://forum.tercihiniyap.net/topic/5195/2019-gelir-uzman-yardımcılığı-sınav-i̇lanı/1024

      Nisan 2019 da atılmış bir post. Ben 7 yıldır bu kurumdayım. Yapılanma çart curt Bu söylentiler ben girdim gireli var hatta benden önceden beri varmış.Böyle birşey yok kimse kendini yada başkalarını kandırmasın. Google yazın maliyede yapılanma diye 2010 da bile haber bulursunuz. Neyse ilanın bunlarla filan ilgisi yok bilin istedim.

      Maliye'de 2010'da yapılan haberler sonrası olanlar;

      Vergi denetmenliği
      Gelirler kontrolörlüğü
      Hesap uzmanlığı
      Maliye müfettişliği unvanları birleştirildi Vergi müfettişliği oluşturuldu ve vdk kuruldu.

      Merkezde Masak, bümko vb. Uzmanlıklar birleştirildi ve Maliye Uzman Yardımcılığı kadrosu oluşturuldu.

      Yine taşrada Defterdarlık uzman yardımcılığı kadrosu ihdas edildi.

      Gelir idaresine dair bir çok düzenleme yapıldi.

      2019 - 2020 yapılanma dönemi söylentilerinden sonra,

      Maliye uzman yardımcılığı ve hazine uzman yardımcılığı birleşti hmuy kadrosu oluşturuldu.

      Hazine ve maliye teftiş kurulu yeniden kuruldu, Hazine ve maliye müfettişliği ihdas edildi. Yüzde beş vmy lere geçiş hakkı tanındı.

      Vdk grup başkanlıklarının sayısı azaltıldı, eğitim birimi daraltıldı. Vdk başına ilk kez denetmen kökenli bir başkan atandı.

      Sigorta denetleme kurulu ayrıldı, SDDK kurulması kararı alındı. Üst kurul oluşturuluyor. Ayrıca borçlanma genel müdürlüğü kuruldu.

      Kaldı bir iki adım.

      Cart curt değilmiş pek galiba ne 2010'da ne de bugün 🙂

      Bana inanmayabilirsiniz arkadaşlar. Google söylüyor. Forumda bilgi sahibi üstatlar da hep anlattılar bunları.

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • RE: KPSS B 90 Üstü

      Şöyle bakıyorum da savrulan insanlar beraberlerinde de herkesi savurmak için uğraşıyor. Guy başlığında bu çok daha net gözüküyor. B grubu da bir plan, 2019 kpss sürecinden sonra bu yola düşmek gerekirdi ama şimdi kendisini mühendislerle kıyas edenlere mecburi istikamet olmuş durumda. Smmm ya da başka yollar her ne icap ediyorsa yapmak gerekiyordu bugüne dek. Fakülteden dümdüz tek tip çıkmış bu arkadaşların çoğu malesef. Yds yok, sertifika yok, bir lisans ya da kalifikasyon belgesi yok, program bilgisi yok, bilgisayar ya da dijital herhangi bir alana eğilim yok, yüksek lisans yok, bir istikamet yok kısacası. A grubundan da yüksek puan olmayınca her gün foruma umutsuzluk zerk ediyorlar ısrarla. Şu olsaydı, bu olsaydı. Yapsaydın o zaman güzel kardeşim derler değil mi insana. Kendilerine öneri yapan insana da saldırıyorlar el birliği ile bu da farkli bir konu. Bu başlık bu yüzden iyi olmuş. Bir istikamet en azından. Güzel güzergah çizmiş örnek arkadaşlar da var. @sbf1983 gibi. B grubundan A ya çok güzel bir örnek. Yine forumda özelden a ya geçmek için çalışan deneyimli arkadaşlar var. Örnek alip en azından bir yol çizsin insanlar her gün negatif enerjilerini vermek yerine.

      KPSS B içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • 2019 Ramazan Ayı Herkese Hayırlı Olsun

      Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Oruç tutan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Hepimiz içinde huzur ile geçecek bi ay olur umarım.....

      DİĞER içinde yayımlandı 2019 ramazan ayı herkese hayırlı
      A
      albertcamus
    • RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

      Beğenilmeyen fikrin direkt saldiriya ugramasini cok yanlis buluyorum. Forumu diger mecralardan ayiran onemli bi unsur fikirlerin saygili bi sekilde beyan edilebilmesi ve karsilanabilmesiydi. Her gelene sirf fikrini begenmedik diye bu sekilde karsilik verilmesi forumu tek tip fikrin konusuldugu bi yer haline getirir. Tek sesli koro, hic anlami yok.
      Arkadasin soylediklerinin gerceklik payi var. Bakanligin hali ortada. Umarim yanilir ama bu fikrini beyan edemeyecekse forum neden var? Insanlar bi sey demeye cekinir oldu artik. Bi sey derim de lince ugrarim diye fikirleri korkuyor insanlarin artik. Buna bi son verilmeli. Bi gun sizin de fikrinizi dinleyen olmayacak yoksa.

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

      @Godot SGK; çıktım yoldayım, beş dakkaya yanındayım diyen ama aslında hala evde hazırlanan arkadaş değil mi? 🙂

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus

    albertcamus tarafından gönderilen son iletiler

    • İstanbul Beyoğlu Belediyesi Personel Alım İlanı 2020 (80 Kişi)

      Lisans, Önlisans bir çok alan var.
      Hayırlı olsun arkadaşlar.

      https://www.tercihiniyap.net/ilan/istanbul-beyoglu-belediye-baskanligi-personel-alim-ilani-2020-h11863.html

      KPSS B içinde yayımlandı i̇stanbul beyoğlu belediyesi personel alım
      A
      albertcamus
    • RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

      https://www.tercihiniyap.net/m/kamudan-haber/2020-gelir-uzman-yardimciligi-sinavina-girecekler-ne-zaman-aciklanacak-h11855.html

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • RE: Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

      @usta Kesinlikle hocam. Kaldı ki farklı farklı listelerde görsek bir kişiyi yukarıda sözünü ettiğimiz iş ortakları gibi, o zaman kati şekilde eleştiririm. Belediye alımına bile koşanlardan bahsediyoruz burda.
      Ancak Maliye Teftiş hep böyleydi. Kim hangi meslekte olursa olsun Maliye Teftişe girmeyi ister. Saldırılan arkadaş da bu forsun farkında belli ki. Çalışıyor olmasına rağmen 98 puan almış birisinden bahsediyoruz. Dediğim gibi bir başka teftiş ya da uzmanlık listesinde olursa eleştirilir. Ama Maliye Teftiş için eleştiri yapmam.

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • RE: Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

      Taban puan normal bence.
      Hatta Mesleği olanları da çeken bir tarafı var. Toy ve cahil face grubu moderatörleri bilmez ama oldukça köklü bir kurul söz konusu. Muadili de kalmadı bu kurulun, başbakanlık vb. ilga olduğu için.

      Şuna tavım ama gerçekten, sosyal medyada yaşanmış bu. Arkadaş wp grubumuza geldi ss olarak, muhabbetini yaptık biraz. Burada da yazmasam olmazdı.
      Adam aylar önceki iletide tavsiyelerde bulunmuş, meslek sahibi de olan birisine, 98 puanla buraya başvurdu diye sataşmış. Bi de ağız tam lağım, sokak ağzı. Bilader falan. Keşke bu gibi hakkaniyetliler kendi iş ortakları şevk ile kırk yere başvuru yaparken de aynı tavrı sergileselerdi samimi gelirdi. 😉 Ama rant ile samimiyet yan yana durmuyor işte ne yapacaksınız 🙂

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı

      @jeffbezos Şu çalışmalar var hocam;

      https://www.tercihiniyap.net/kpss/sayistay-denetci-yardimciligi-sinavina-hangi-kaynaklarla-nasil-hazirlanilir-h9694.html

      www.tercihiniyap.net/kpss/klasik-kurum-sinavlari-nelerdir-nasil-hazirlanmali-h3183.html

      www.tercihiniyap.net/kpss/sayistay-denetci-yardimciligi-yazili-sinav-sorulari-h5416.html

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı

      @Esbk-1 @Esbk-1 Sadece insan kaynakları bilir dostum. Talep toplanıyorsa sadece onlar haberdar olur. Denetmen servisinden kimsenin haberi olmaz ne yazık ki.

      KPSS A içinde yayımlandı
      A
      albertcamus
    • ÖSYM Personel Alım İlanı 2020

      Hayırlı olsun arkadaşlar.

      https://www.tercihiniyap.net/ilan/olcme-secme-ve-yerlestirme-merkezi-osym-personel-alim-ilan-2020-h11840.html

      KPSS B içinde yayımlandı ösym personel alım i̇lanı 2020
      A
      albertcamus
    • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alım İlanı 2020 (250 kişi)

      Detaylar için buyrun arkadaşlar;

      https://www.tercihiniyap.net/ilan/istanbul-buyuksehir-belediyesi-personel-alim-ilani-2020-250-kisi-h11838.html

      KPSS B içinde yayımlandı i̇stanbul büyükşehir belediyesi personel alım
      A
      albertcamus
    • Kuveyt Türk Katılım Bankası Gişe Yetkilisi Alım İlanı 2020

      Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın farklı iller için açmış olduğu gişe yetkilisi alımlarına dair detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz arkadaşlar;

      https://www.tercihiniyap.net/ilan/kuveyt-turk-katilim-bankasi-gise-yetkilisi-alim-ilan-2020-h11837.html

      DİĞER içinde yayımlandı kuveyt türk katılım bankası gişe
      A
      albertcamus
    • RE: Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Müdürlüğü Personel Alım İlanı 2020 (400 kişi)

      Başvuru rehberi;

      https://www.tercihiniyap.net/m/ozel-haber/2020-ceza-ve-tevkifevleri-idare-memurlugu-basvurusu-nasil-yapilacak-h11831.html

      KPSS B içinde yayımlandı
      A
      albertcamus