Önceliğimiz mülakat tarihleri olmalı kimse kızmasın lütfen beş aydır bekliyoruz bunun için çabalıyoruz banka vs araya sokmayalım açılan ilan sonuçlanmadı ki yeni ilan isteyelim isteyeceksekte farklı ilanda olsun yoksa mülakat tarihleri arada kaynayacak gibi
grubel Lloyt
@grubel Lloyt
grubel Lloyt tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
İki yakanız bir araya gelmesin bizi böyle sebepsizce bekletenler!! YSK bizden sonra Sınav yaptı biz hala mülakat tarihi bekliyoruz koltuk sevdalıları yıldık artık yeter gib e bi Başkan bile seçemediniz allah belanızı versin sizin
-
@zenginmemur yeter artık ya insanın canını sıkıp durma yazacaksan doğru dürüst bişeyler yaz şuraya sürekli bi olumsuz şeyler boşa bekleme ihtimalini kendine sakla lütfen
-
@zenginmemur anlayışsız birisi varsa oda sensin burası guy mülakat süreci için açıldı bütün olumsuzluklarını al başka yerlerde paylaş herkes senden şikayetçi görmüyor musun inadına yapıyorsun belli ama yeter artık!
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Allah’ın belası kurum açıkla işte yarın uzatma artık
-
Hakimlik iki hafta sonra oldu o bile açıklandı toplasan bin kişi bile yok neyi bekliyorsunuz anlamadım ki
-
Şu mesela bugün halledilsin lütfen bir an önce verelim ilanı gazeteye uzadıkça bizim aleyhimize
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Ben geçen yıl girdim arkadaşlar iki gün yazmasına rağmen tek gündü sınav sabah mühendis öğleden sonra iibf ertesi gün hukuktu
-
RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Arkadaşlar en son 200 kişi çağıran BTK galiba
Yine 2017 ve 2018 puanı fakat p48 ile p3 idi.200. Adayın puanı 90.4
P3 ile başvuran aday sayısı ise 20 kişiydi. Burdan da bir tahmin yürütülebilir. -
@grubel-lloyt Geçen alımla ilgili yazılanları sizlerle paylaşayım arkadaşlar.Mülakat 10-15 dk sürüyormuş, ağırlıklı olarak kendinizden bahsedin ve FETÖ ile bağlatınız var mı?gibisineymiş.
Kağıtta yazılı sorular varmış numaralandırılmış alan ve mevzuat karışık bi sayı sölettirip ordan soruyorlarmış.Sayı söyletmeyip direk sordukları da olmuş.Gördüklerim bunlar arkadaşlar mülakata kalanların Allah yar ve yardımcısı olsun
grubel Lloyt tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Ben geçen yıl girdim arkadaşlar iki gün yazmasına rağmen tek gündü sınav sabah mühendis öğleden sonra iibf ertesi gün hukuktu
-
Arkadaşlar sosyal alandan başlayan var mı
-
Başvuru formunu elle doldurmakta bi sakınca olur mu sizce
-
Arkadaşlar bu İlan metninin son sayfasındaki formu doldurunca kabul olur mu başka form bulamadım sitede
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
BTK mülakatı olan var mı acaba burda
-
@grubel-lloyt Geçen alımla ilgili yazılanları sizlerle paylaşayım arkadaşlar.Mülakat 10-15 dk sürüyormuş, ağırlıklı olarak kendinizden bahsedin ve FETÖ ile bağlatınız var mı?gibisineymiş.
Kağıtta yazılı sorular varmış numaralandırılmış alan ve mevzuat karışık bi sayı sölettirip ordan soruyorlarmış.Sayı söyletmeyip direk sordukları da olmuş.Gördüklerim bunlar arkadaşlar mülakata kalanların Allah yar ve yardımcısı olsun -
@fahrenheit evet hocam daha önceden girmiş olanlar varsa yada bir duyumu olan bizde aydınlanabiliriz belki
-
Allah’ın belası kurum açıkla işte yarın uzatma artık
-
Arkadaşlar en son 200 kişi çağıran BTK galiba
Yine 2017 ve 2018 puanı fakat p48 ile p3 idi.200. Adayın puanı 90.4
P3 ile başvuran aday sayısı ise 20 kişiydi. Burdan da bir tahmin yürütülebilir. -
Bakanlıklar personel alımına başladı seçim önü bizim HMB de flaş tv gibi hiç birşey umrunda değil bal satıyor anca