Sınırda olmanın en büyük zorlugu acaba ya yanlışlıkla yanlışımı dogru hatırladıysam sorusudur bnce soru iptali den daha önemli
sessessc tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sallayarak kaynaksız duyum yapanlar hariç, duyum söyleyenlere yüklenmeyin gerçekten duyumu olan bilgisi olan bildigini paylaşsın, duyumun yüzde yüz çıkmasını beklemiyoruz zaten onun için bakanın bizzat girip foruma yazması lazım heralde...
-
Soru melesi farklı Bi boyuta geçti kanımca yani Zeynel dinler, Erdal Ünsal, tufan Samet vs soru dogru da dogru dogru da dogru demeyip şahsımca dogru diyip ögrenci leri cevapladı, fakat yüksel hocamız garip şekilde belki bu güçlü isimlerden farklı düşündügünü belli etmek mi istiyor bilmem resmen sürekli soru yanlış soru yanlış çünkü şöle böle diyip işin peşini kovalıyor, soruyu yanlış yapan öğrencilere de ciddi mana da umut oluyor tabi bu açıklamalar, bence en iyisi bekleyip görmek herkes mevcut cevap anahtarına göre netler ini hesapların
-
@olursaekime es kaza degil soruyu tekrar dönmeye gerek duymucak kadar emin yaptı Bi çok insan
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
27 28 29 30 varmı artıran ama 34 kapıcak gibi biraz daha sınav geç açıklanırsa geçen sene mülakata kalan kardeşlerim sessizce gülüyormusunz yoksa sitede mi takılmıyorsunuz neler oluyor sınav bi anda geçen yıla göre 15 20 puan yüksek kapıcak galiba arkadaşlar toplamda 24 den yukarı dogru olanlar ümitli bi şekilde beklesin mülakata yakınlar,geçen sene bizde 26 27 lere gelirmi derken 26 27ler 200 300 arasındaydı o yüzden fazla kafanızı yormayın inşallah haftaya belli olur,birbirimizide kırmaya inanın degmiyor kendim 32 33 yaptım diye 30 31 le kapatır demek kimseye bişi katmaz milleti strese sokmaktan başka. Forumda bilmiyorum kaç kişi var ama yazanlarn yüzde 90 dan fazlası ilk 2000 e giricektir hazırlanan adamlar biziz çünkü o yüzden benzer dogrular yıgılmalar normal 15 dogru bekleyen adam zten stresli bi şekilde forumda beklemiyor.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sürekli kaynak ne? Nerden duydun? Kesin mi? Gibi belki de haklı ama karşı tarafı düşünmeden soru sorulursa bence kimse Bi daha duyduğunu yazmak istemez
-
@forrest hocam ösym ünlü münlü tanımaz, bariz Bi hata görmeden de iptal etmez
-
Hadi hepimiz yanlış yaptığımız soruya itiraz edelim olay ona döndü
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Türkçe tamamen kısmet sınavın ciddi anlamda belirleyicisi ,alanda yarım puan gidince yada gelince deli gibi seviniyoruz.türkçede hiç hesapta olmayan 5 6 puan gibi uçuk bi puan gidip gelebilir.tamamen kısmet o an aklımıza gelen yorum ösym ile uyuşursa şanslıyız.geçen yılki gibi forumda ki şu iki grubun sebebi genelde türkçe oluyor: 'bekledigmden düşük aldım','' bu kadar iyi bende beklemiyordum''
sessessc tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@Kethüda aynen öyle kesin yok, imkansız diyenler yüzünden zaten 3 hafta heba oldu
-
Kpss şartı nın gelmesinin mümkün olmadıgı nı düşünüyorum. Eger öle Bi şart gelirse seneye kpss den sonraki sınav için geçerli olur.
-
@omrcan duyum olarak kaldı hocam. Seneye olur belki
-
@jd-can6290 Hee tamam hocam gördüm, vaziyet öle duruyor olmayacak gibi
-
Bakalm kpss şartı gelicek mi o kesinleşsin de
-
Gerçekten çok garip, kesin kasımda sınav var söylentisi var derken Bi anda kesin sınav kesin yoka dönmesi, Kasım duyumlarının uydurma oldugunu da düşünmüyorum. Ama ne oldu da Bi anda devran döndü
-
Malesef arkadaşlar, kura çekiminde herhangi Bi söylem olmadı