TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. olursaekime
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 170
    • En İyi 61
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

olursaekime

@olursaekime

130
    İtibar
    625
    Profil Görüntülemeleri
    170
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

olursaekime Takip etme Takip Et

olursaekime tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

Mayıs sonu , Haziran başı gibi sınav olacak . Sayıyı bilmiyorum . Kaynak da çok sağlam . Kaynağı merak edenlere özelden cevap da yazabilirim .

Bir önemi de var mı bilmiyorum ilan gelince yeteri kadar zaman oluyor ama aldığım bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime
    • RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

Şuan sınavın açıklanma tarihi belli .
      Olur ya ! Sınavı geçer de mülakata kalırsanız önce mülakat tarihleri icin sonra mülakat açıklanma tarihleri icin @amirim @can-mavi @paretowilfredo @KaymakamAdaylıgı gibi arakdaslardan sıkça duyum isteyeceğinize eminim.

O yüzden geçmişte de aldığı duyumu bizlerle paylaşan bu arkadaşlara en azından saygısızlık etmeyin isterseniz .

DİĞER içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

Arkadaslar duyumumu paylaştım , kaynağım da isim olduğu için özelden paylaşmayı tercih ettim bir çok kişiyle de paylaştım .

Sürekli duyum alan biri değilim belki de ilk ve son du. Olur olmaz bilemem şahsen ben güveniyorum .

Plan değişir veya aldıgımız duyum gerçekleşmez hakkınızı helal edin . Ama her şey kötü gitse duyum gerçekleşmese bile zaten Haziran sonrası sınav olacağı malum bir şey kaybetmeyiz . İyi çalışmalar

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

KPSS den 85 alan bi arkadasımın neti 65
      Bir diğer arkadasımın neti 63
      Bir diğerinin ise 60

KPSS 85 i özellikle vurguladım ki bu iş KPSS bileğisiyle yapılacak bi sınav değil bu sınava yıllarca emek verenlerin netlerini baz almak gerekli .

Ben şahsen geçen sene 2017 Kaykamlık Mülakatı grubunda ki kişilerin netlerine bakıyorum ve sınavın sapma olmadığı taktirde en fazla 69-70 net arası olacağını düşünüyorum .
      Sapma olursa zaten 70 le kapatır.

Bu arada şu 73 mevzusuna da değinmek gerekirse bu bilgiyi verebilecek bir babayiğit ya aklından zoru olmalı ya da mangal gibi yüreği olmalı . Bi kere bu bilgiyi dısarı sızdırırılırsa bu bilgiye sahip ÖSYM çalışanları hakkında soruşturma başlatılır, mahkemelik olurlar ekmeğinden olurlar .

Her şeye inanmamak da fayda var .

DİĞER içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime
    • RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

@sirnakli Kral sen Autocad’den devam

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

@y-oguz90, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@ese03 hocam trollere boyle cevaplar vermek onlari mutlu eder 😂 buna hic kimse cevap vermemeli yokmus gibi davranilmali. Ve sanirim bu kisi ayni kisi surekli mail alip uye oluyor,banlaniyor, ip ban yiyince de yapiyodur bir seyler. bunun hevesini kirmak icin kimsenin buna cevap yazmamasi gerek, kendiliginden sikilip gider.(klavyem ingilizce kusura bakmasin)

Klavyen bütün forumun duygularına tercüman olmuş 👏

DİĞER içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

Forum’a ulaşamayınca insan kendini kötü hissediyor .

Her şey tamam ; ama bir şey eksik gibi.

DİĞER içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime
    • RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

@hakimikaymakam Kral 10 soru hatırlamıyorum diyorsa 10 u da yanlıştır. Max 9 yanlış 1 doğrudur . İnsan doğru yaptığını unutmaz ciddi girdiği sınavda .

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

Katılımcılar ve samimiyetlerini değerlendirdiğimizde ;

Facebook Khk Kaymakamlık Grubu: Ptt Süper Lig
      Forum Tercihini Yap ; Şampiyonlar ligi

Bu arada Emirhan Aksoy burdaysan duy sesimi Anladık 74-76 netin var Herkesin gönderisinin altına olmaz olmaz yazıp durma insanların şevkini kırma kısacası Kazanırken kaybetme .

DİĞER içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime
    • RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

Arkadaşlar 5 kişi sınava girdik .
      Öylesine giren arkadaşlarım ;
      50 net
      53 net

3 kişi ise sağlam çalıştık . (Daha önce 3 ümüzde sınavı kazandık )
      Ben : 71.5
      Arkadasım : 69 net
      Arkadasım :69 net

Şunu da belirteyim kariyer Memuru olarak görevimi sürdürüyorum sadece kaymakamlık sınavına giriyorum . Ve yıllardır yapılan sınavlar içinde en zor sınavdı .
      75+ Lar havada uçuşuyor biraz şaşırıyorum sonra da “Ya millet çok iyi ya da ben çok kötüyüm” diyorum .
      Öncülü sorunun çok olmasını vs düşündüğümüzde paylaşılan netlerin çok gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum ama yine de aşagı yukarı fikir edinmek adına paylaşırsak çok iyi olur

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

olursaekime tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaslar duyumumu paylaştım , kaynağım da isim olduğu için özelden paylaşmayı tercih ettim bir çok kişiyle de paylaştım .

Sürekli duyum alan biri değilim belki de ilk ve son du. Olur olmaz bilemem şahsen ben güveniyorum .

Plan değişir veya aldıgımız duyum gerçekleşmez hakkınızı helal edin . Ama her şey kötü gitse duyum gerçekleşmese bile zaten Haziran sonrası sınav olacağı malum bir şey kaybetmeyiz . İyi çalışmalar

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

Mayıs sonu , Haziran başı gibi sınav olacak . Sayıyı bilmiyorum . Kaynak da çok sağlam . Kaynağı merak edenlere özelden cevap da yazabilirim .

Bir önemi de var mı bilmiyorum ilan gelince yeteri kadar zaman oluyor ama aldığım bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

@umtt44 Sınavı kazananlar haldir haldir çalışıyor kısmına katılmıyorum . Geçmiş senelerde defalarca kazanmış biri olarak. Elinde ki not sağlamsa bir sonraki sınava sadece eklemeler yaparak girersin.
      İlana takılmamak kısmına da katılmıyorum . İlan gelmeden şahsen ben motive olamazdım olamıyorum da

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

Arkadaslar 2020 ve 2021 yılı kaymakamlık sınavlarında tarihten 4-4 yapan var mıdır ?
      Bende Tarihin Pusulası kitabı vardı ama artık pek etkisinin olduğunu düşünmüyorum . Bir dönem Tarihin Pusulası kitabı KPSS ve diğer sınavlarda etkiliydi ama artık tutturamıyor .
      Var mı şu kitaptan çalıstım sorularda ordan çıktı diyebilen ?

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime
    • RE: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları

Köylere hizmet götürme birliği başkanı olan Kaymakamın bu görevden doğan maaşı ne kadar arkadaslae

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

Dün itibariyle evrak kontrolleri devam ediyormuş. Birini arayıp özgeçmişle ilgili bir şey sormuşlar .
      E tabi sonrasında güvenlik soruşturması olacağını düşünürsek . Ben en az 1 ay dan önce tarihlerin açıklanacağını düşünmüyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

@bumin-kağan
      Varyans
      Medyan
      Hatırlıyorum ama diğerler i hatırlamıyorum . Ama temel tanımlardı . Zaten Ekonometri de toplasan 5-6 tane tanım cıkar

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

@hedefkaymakamlık Kral valla Ekonometride zaten 5-6 tane klasik sorulabilecek soru vardı hepsini ezberlemiştim ben ama kamu , siyasal falan çok soru sorulabilecek bölümler .

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

Mezun olduğunuz bölümle ilgili soru kesin geliyor . Ben Ekonometri mezunuyum daha önce mülakata girmeden önce ‘’Ekonometri ile ilgili komisyon ne bilebilir ne sorabilir ki ?” Diye düşünüyordum . 4 tane Ekonometri ile ilgili soru sordular .
      Demek istediğim önceden komisyonun önüne bölümlerle ilgili sorular geliyor diye düşünüyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime

@hedefkaymakamlık aynen

KPSS A içinde yayımlandı
      olursaekime
      olursaekime