@ese03 hocam trollere boyle cevaplar vermek onlari mutlu eder buna hic kimse cevap vermemeli yokmus gibi davranilmali. Ve sanirim bu kisi ayni kisi surekli mail alip uye oluyor,banlaniyor, ip ban yiyince de yapiyodur bir seyler. bunun hevesini kirmak icin kimsenin buna cevap yazmamasi gerek, kendiliginden sikilip gider.(klavyem ingilizce kusura bakmasin)
y.oguz90 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@aramsamsam kardesim senin Türkce kismi yok galiba
-
RE: Askerlik hatıraları
Astegmen kurs bölüğü spordan ciktik ama hala dinciz. Takim komutani ustegmen basketbol ve voleybol topu verip birakti o gunde o nobetci. Altimizda hizmet takimi var erler bi yerden futbol topu bulmus mac teklif ettiler, beton basketbol sahasinda japon kale mac yapiyoruz kiran kiran mucadele. Birden acı acı düdük sesi geldi ustegmen bizi cagirdi. Oglum siz manyak misiniz erler bacaginizi cikarip elinize verir diye basladi azarlamaya ustumuzde tisort sort var once bi guzel sinav cektirdi sporun ustune oldugundan kollar bitik benim onceden zaten sinav-barfiks-mekik yaptik caktirmadan dizlerimi yere koyayim dedim beni yakaladi .d ayirdi bi 10 tane daha cektirdi sonra istikamet verdi yaklasik bi yarim saat beton zeminde dudukle birlikte yat her yerimizden kan fiskirinca insafa geldi birakti sag olsun.
Bi tane daha adini anmak istemedigim baska bir ustegmen vardi ona olan hislerimi yazsam banlanirim gecenin 2sinde bi kogusun isigi yaniyor diye herkesi uyandirip şınav cektirmisligi var o nobetciyken huzur yoktu.
-
RE: Memurlar.com vs tercihini yap
Tercihiniyap C.Ronaldo malumlar adanali ronaldo'dur.
-
@north-remembers hocam tamam artik bunlari okuyup zevkten 4 kose oluyodur yok varsayalim bunu artik zaten adminler gordugu an banliyo, o aralarda kisa sureclerde cevap alamazsa ve kendisinden hic bahsedilmezse sikilir gider 5 harfli
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Yahu her duyuma dersaneci reklamı demek, tutmuyo diye paylaşan kişiye karşı saldırılar,tutumlar vb. sıktı. Bırakın da insanlar bildiklerini duyduklarını paylaşsın en nihayetinde adı üstünde olduğu gibi duyum, burası da paylaşılan bir forum sitesi. Bu sebeple birçok kişiye faydası dokunmuş arkadaşlar forumdan ayrıldı ya da yazmıyor. Adamın duyumu çıkmazsa ne yapsın(zaten reklam veya troll paylaşımsa kendini belli ediyor), öğreniyor iyi niyetle paylaşıyor işte. Sanki %100, kesin bilgi, banko diye paylaşıyor da hemen linç. Yukarıda bir arkadaş da duyumunu paylaşmaya çekinince yazmak istedim iyi forumlar...
Not: Hiçbir sınava duyuma göre de hazırlanmış biri değilim.
y.oguz90 tarafından gönderilen son iletiler
-
Kanunname Şubat 2019 baskı
Ateş İnsan Hakları Mayıs 2019 baskı
Türkiye Ekonomisi Yasin Çoban Nisan 2019 7.baskı
Mikro İktisat Erdal Ünsal
Hysteresis Makro İktisat Tufan Samet Özdurak Konu anlatımı 3.bası
Sınava girmekten vazgeçtiğimden toplu halde 150 TL'ye satıyorum.
Kanunname -Ateş İnsan Hakları- Hysteresis sıfırdan farksız Mikro İktisat ve Türkiye Ekonomisi çok az sayfa çizilmiştir. -
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
2019 gtb alimi ile ilgili bir duyumu/bilgisi olan var mi arkadaslar?
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@Antimülakat hocam 2019 alımından haber var mı?
-
@esrasrgn tesekkur ettim hocam onu izleyeyim o zaman
-
Arkadaşlar iktisadi iyi olan, bu sinavda iktisat kismini kacirmayanlar cevaplarsa sevinirim
mikro kismi icin youtube musa cicek videolari+ cikmis sorular kpss kurum vs yeterli olur mu? bugune kadar hep iktisatta 0 cektim bu sinavda temelim kotu kpssde de 9 net falan vardi -
RE: İİBF Mezunlarının Sorunlarını Anlatacağımız Video İçin Önerileriniz
4001 bildiğim kadarıyla 2012 öncesi yoktu ya da 4001 kadroları iibf nindi, öncelikli sorunlarımızdan biri bence bu genel idare hizmetlerinin eğitimini iibf alır, türkçe-matematik-tarih-coğrafyadan fazla net yapıldı diye 4 yıllık eğitimin önüne geçilememeli bence eskiye dönülmeli.
Diğer bir sorun ise Kpss A alımlarının merkezi atama gibi takvime bağlanmaması- belirsizlik
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
Bir başlığa göndereceği iletiyi yeni bir başlık olarak açan kullanıcıları çok kınıyorum, admin bey o kadar forum nasıl kullanılır başlık açmış hala aynı hata . Umarım başıma gelmez
-
Yahu her duyuma dersaneci reklamı demek, tutmuyo diye paylaşan kişiye karşı saldırılar,tutumlar vb. sıktı. Bırakın da insanlar bildiklerini duyduklarını paylaşsın en nihayetinde adı üstünde olduğu gibi duyum, burası da paylaşılan bir forum sitesi. Bu sebeple birçok kişiye faydası dokunmuş arkadaşlar forumdan ayrıldı ya da yazmıyor. Adamın duyumu çıkmazsa ne yapsın(zaten reklam veya troll paylaşımsa kendini belli ediyor), öğreniyor iyi niyetle paylaşıyor işte. Sanki %100, kesin bilgi, banko diye paylaşıyor da hemen linç. Yukarıda bir arkadaş da duyumunu paylaşmaya çekinince yazmak istedim iyi forumlar...
Not: Hiçbir sınava duyuma göre de hazırlanmış biri değilim.